çok yıpranıyorum

zey97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
31
8
1
28
öncelikle merhaba hepinize.. yeni üye oldum :) ..
1 buçuk yıllık bir ilişkim var. kendisi benden 6 yaş büyük, 2 ay önce askerden geldi ve askerdeyken aklıma bile gelmeyecek sorunlar yaşadık çok sükür atlattik o günleri sabredebildim çok şükür..
Kendisinden önce hayatima girenler oldu ama kendisi her açıdan ilk im. Onunda benden önce yaşadığı uzun ilişkisi olmuş üniversite okurken, 2 yıl aynı evde yaşamış bi kızla ve soğukluk girmiş aralarına ayrılmışlar.Bu yıl üniversiteye başlayacağım 3 yıl okuyacağım, üniversitem bittikten sonra evlilik düşünüyoruz.. Ama zaman zaman sorunlar yaşıyoruz ve benim bazı korkularım var. Benle ciddi olduğunu biliyorum, hissediyorum ama zaman zaman korkularım oluyor mesela dün geleceğimizden bahsettik bir ara tartıştık, kurduğu cümle; kader sonuçta nolcağı belli olmaz belki evleniriz belki başkalarıyla evleniriz.. bende dedim ki bazen pişman oluyorum keşke seninle yaşamasaydım herşeyi çünkü haketmiyosun benim duygularımı.. O da dedi ki belki üniversitede birini bulacaksın sen istemiceksin beni. Kafam allak bullak oluyo bu cümleleri beni çok kırıyo kafamı karıştırıyor ne yapacağımı bilmiyorum simdi aramız bozuk ama tek bildiğim sey onu cok sevdiğim..

Seven ADAM belkilerle yaşamaz.
İlişkisinin bitmesinden korkar, herşey iyi olacak seni bırakmam aklına böyle şeyleri getirme der. Çünkü o adam seni seviyordur ! Bu anlattıgın karakterle herşey ortada. Kendini bu şahsa fazla kaptırma.

söylediğin sözler okadar doğru ve mantıklı ki.. peki ona nasıl davranmalıyım onu bilmiyorum işte..

Yaşın daha çok genç ve bu adam 6 yaş büyük seninle bence sadece vakit geçiriyor kendini sevgi anlamında doyurmak için beraber seninle zaten devamlı çatışmalarınız oluyormuş illaki olur daha yolun başındasın nelerle karşılaşıcaksın tecrübe edineceksin bu adam sana çok büyük bir tecrübe olur ancak daha ilerisi olmaz sende onun davrandıgı rahatlıgı davran o zaman bu ilişkinin ne kadar saglam veya olmadıgını göreceksin kendini kaptırmadan dediğim gibi inceldiği yerden kopsun önüne bak hayatını yaşa

2 yıl aynı evde yaşadığı kızdan bile çok rahat kopabiliyor seninle oluyor başkasıyla olabileceğinide ima edici konuşmalar yapıyor bunu birde hayat bu diyerekten seninde çok dikkatini çekmeden yapıyor sence ne kadar rahat insan olduğu belli değil mi ? Valla ortada hersey canım böyle adamı konuşmaya bile değmez yanlış anlama tarafsız konusuyorum tecrubelerime dayanarakta.. Bende eşimi 15 yaşımda tanıdım 8 yıl cıktık evlendik bebek bekliyoruz ve hiç bir zaman bana böyle konusma yapmadı aksine ben olumsuz oldugumda o bana benim sevgim 2 mizr yeter dedi. Bu adamda sevgi bile yok

hiçbişey olmamış gibi rahat davransamda bunu hazmedemiyorum hicbişey olmamış gibi davranamıyorum konuşmak istiyorum onla

O zaman senin yolun senin kararın karşılaşacaklarını değiştiremezsin sadece görür yaşarsın bunun sebebide bir tek sensindir, sonuç iyi ya da kötü ben sadece yazdıklarından yola cıkarak konuştum.. Arkadasının dediği gibi belli olmaz bu işler Herşey olabilir..

hayır öyle demek istemedim, en bastan beri dediklerinde haklısın sadece dedin ya rahat ol onun gibi akışına bırak. ben akışına bırakmak istemiyorum onla bu konuyu konuşmak istiyorum.

Her ilişki ciddi başlıyor sonuçta. 'belki' 'kısmet' le yürümez bence ilişkiler.
Evet siz seversiniz, emek harcarsınız sonrası 'kader'dir.
Ama kısmet diyerek eli kolu bağlı oturuyorsa o ilişkiden hayır gelmez.

tuhafıma giden bu tarzda konuşuyor, ama aynı zamanda evlenecekmişiz gibide konuşuyor. "Evlendiğimizde" tarzı cümleler.

tuhafıma giden bu tarzda konuşuyor, ama aynı zamanda evlenecekmişiz gibide konuşuyor. "Evlendiğimizde" tarzı cümleler.

Bilemiyorum ben de
Açık açık konuştunuz mu hiç bu konuları?

Kesin bir şekilde konuştuğumuz olmadı daha çok erken olduğunu düşünüyoruz. Ama okulumu bitirdikten sonra nişanlanırız falan dedik.Ve bana açık açık seninle evliliği düşünüyorum dedi.

Bilemiyorum ben de
Açık açık konuştunuz mu hiç bu konuları?

Kesin bir şekilde konuştuğumuz olmadı daha çok erken olduğunu düşünüyoruz. Ama okulumu bitirdikten sonra nişanlanırız falan dedik.Ve bana açık açık seninle evliliği düşünüyorum dedi.

Evliliği düşündüğünü söylemişse çok takılmayın bu konulara. Evlenmek istemese düşünüyorum demez. Biraz daha kaçak oynardı.
Bence de bunları konuşmak için erken ama en azından bir öngörü yapabilmişsiniz. İnşallah mutlu olursunuz

Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir. Dün bu anlattığım 'belki'li konuşmadan sonra aramız bozuldu ben ters yaptım baya. Sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra da iyice içime kurt düştü konuşmaya karar verdim telefonda düzgünce sizce açmalı ve konuşmalı mıyım bu konuyu ?

Bence evet. Mesela 'sen bu şekilde belkilerle konuşunca içim rahat etmiyor. acaba istemiyor mu diye düşünüyorum.' gibisinden konuşursanız ters tepki vermez. Güzelce derdini anlatır diye düşünüyorum.

Bence evet. Mesela 'sen bu şekilde belkilerle konuşunca içim rahat etmiyor. acaba istemiyor mu diye düşünüyorum.' gibisinden konuşursanız ters tepki vermez. Güzelce derdini anlatır diye düşünüyorum.

evet çok mantıklı. teşekkür ederim :)

Yaşadığın şeyin arkasında dur!

Her problemde yüzûne vurma. Bu sefer bana mahkum havasina girecek.

Ama ben sahsi fikrim konusmalarini begenmedim. Bence onun icin siradansin..
Gelecegi seninle gormuyordur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…