Seven ADAM belkilerle yaşamaz.
İlişkisinin bitmesinden korkar, herşey iyi olacak seni bırakmam aklına böyle şeyleri getirme der. Çünkü o adam seni seviyordur ! Bu anlattıgın karakterle herşey ortada. Kendini bu şahsa fazla kaptırma.
Yaşın daha çok genç ve bu adam 6 yaş büyük seninle bence sadece vakit geçiriyor kendini sevgi anlamında doyurmak için beraber seninle zaten devamlı çatışmalarınız oluyormuş illaki olur daha yolun başındasın nelerle karşılaşıcaksın tecrübe edineceksin bu adam sana çok büyük bir tecrübe olur ancak daha ilerisi olmaz sende onun davrandıgı rahatlıgı davran o zaman bu ilişkinin ne kadar saglam veya olmadıgını göreceksin kendini kaptırmadan dediğim gibi inceldiği yerden kopsun önüne bak hayatını yaşa
O zaman senin yolun senin kararın karşılaşacaklarını değiştiremezsin sadece görür yaşarsın bunun sebebide bir tek sensindir, sonuç iyi ya da kötü ben sadece yazdıklarından yola cıkarak konuştum.. Arkadasının dediği gibi belli olmaz bu işler Herşey olabilir..
Her ilişki ciddi başlıyor sonuçta. 'belki' 'kısmet' le yürümez bence ilişkiler.
Evet siz seversiniz, emek harcarsınız sonrası 'kader'dir.
Ama kısmet diyerek eli kolu bağlı oturuyorsa o ilişkiden hayır gelmez.
tuhafıma giden bu tarzda konuşuyor, ama aynı zamanda evlenecekmişiz gibide konuşuyor. "Evlendiğimizde" tarzı cümleler.
Bilemiyorum ben de
Açık açık konuştunuz mu hiç bu konuları?
Kesin bir şekilde konuştuğumuz olmadı daha çok erken olduğunu düşünüyoruz. Ama okulumu bitirdikten sonra nişanlanırız falan dedik.Ve bana açık açık seninle evliliği düşünüyorum dedi.
Evliliği düşündüğünü söylemişse çok takılmayın bu konulara. Evlenmek istemese düşünüyorum demez. Biraz daha kaçak oynardı.
Bence de bunları konuşmak için erken ama en azından bir öngörü yapabilmişsiniz. İnşallah mutlu olursunuz
Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir. Dün bu anlattığım 'belki'li konuşmadan sonra aramız bozuldu ben ters yaptım baya. Sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra da iyice içime kurt düştü konuşmaya karar verdim telefonda düzgünce sizce açmalı ve konuşmalı mıyım bu konuyu ?
Bence evet. Mesela 'sen bu şekilde belkilerle konuşunca içim rahat etmiyor. acaba istemiyor mu diye düşünüyorum.' gibisinden konuşursanız ters tepki vermez. Güzelce derdini anlatır diye düşünüyorum.
evet çok mantıklı. teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?