Çok yorgunum,ben annemi istiyorum..

edanaz

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mart 2007
4.676
5.210
723
İzmir
Bu kadarmış galiba gücüm, kalmadı dayanacak halim. O kadar yalnız o kadar çaresiz hissediyorum ki eçen sene bitti 9 yıllık evliliğim, yalnızdım biterken. Zaten bir annemle kardeşim var ama onlarda yoktu yanımda. Annemle babamın zaten sorunlu bir evliliği vardı, bitti, boşandılar, babam uzak bir şehirde yalnız yaşadı ve vefat etti. Annem zaten yoktu, sürekli sorunlarının acısını kardeşimden ve benden çıkardı, ben büyük olduğum için daha çok bana vurdu piyango. Yoruldum annemle yıllarca konuşmaktan, kim anne kim çocuk bilmiyorum. Ben annemi istiyorum, artık çok yorgunum annemin kucağına yatıp ağlamak istiyorum. Artık yanımda güveneceğim biri olsun istiyorum. Yorgunummm...

hayırdır canım ne oldu:26:neyse takma kafana herşey yoluna girer:70:

Yorgunluk hissi geçicidir. Mutlaka aileniz de olsa düşünmediğiniz zaman üzülmekten de kaçmış olursunuz. Ne yazık ki böyle insanın kendisinden başka yakını yoktur. Bazı şeyler istediğimiz gibi değil ama öyle kabullenip yaşamak bi nebze geçiştirir. Kendi kendine yetmelisiniz ne olursa olsun güçlü olmak zorunda insan nefes alıyorsan hala umut var demektir.

Son düzenleme:
herkesın muhakkak ugrstıgı yoruldugu seyler vardırr..allahım daha buyugunden esırgesın senı cnmmm...silkelen kndıne gelll..iii taraflarını grmeye calısss...annenn yanındaaaaa..yoklugunu gstremesın allahımm...olsun sen onun annesıı ol noljak sankııııı...:71:

Ne gücüm ne sabrım kalmadı artık. Biriside bana nasılsın desin, birisi de ben istemeden benim için bişey yapsın. Ben kimseden bişey isteyemedim ki şimdiye kadar, benim sesim çıkmıyor diye herkes nasıl olsa kendi başının çaresine bakar dedi ama artık yapamıyorum. Çok yorgunum, istediğim kadar silkeleneyim gitmiyor bu yorgunluk, 38 yılın yorgunluğu çöktü üstüme. Artık hiç bişey yapmak istemiyorum.

Yoruldum artık abla, umudum kalmadı artık. Çok yoruldum ...

işinden izin alabiliyorsan 2-3 gün başka bir yere git kafanı dağıt canım.sinirlerin boşaldı galiba.çevreye kendini güçlü göstermek için kaskatı kesildin galiba.kendini serbest bırak,ağla bağır içini boşalt:71:

Sanırım ilgiye ve sevgiye ihtiyacın var ,evlilikte bulamadın mı bunları?

Çok üzüldüm canım benim.bende kendimi çok yalnız hissediyorum bazen.benimde annemle sornlarımoluyor.bu yüzden eşimle sürekli sorun yaşıyorum ve hala da şu anda yaşıyorum.ama Allah bize yeter.

Canım kendini toparlamaya bak..Bir insanın sağlığı yerindeyse başa çıkamayacağı bir şey yoktur.Fazla düşünme kafanı hiö bir şeye yakma dinlenmeye bak :70::70::70::70::70::70::70::70::71::71::71: [/COLOR/]

Anneler günü geçti. Çıkmadım evden yo esasında çıktım, çöp attım. Annemi aradım soğuk bir şekilde teşekkür ederim dedi kapattı telefonu. Bütün gün ağladım. Ne annem var ne anneyim ne de umudum. Yoruldum artık

Back
X