Çok yorgunum yardım😟

yorgunanne2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
2
0
1
34
merhaba kızlar ben 2 çocuk annesi bi kadınım biri 4 buçuk biri 7 aylık ikiside erkek. Benim gibi bir sürü kadın var biliyorum yorgun desteksiz. Kendimi o kadar yırgun hissediyorum ki çocuklarım çok değerli onları inanılmaz seviyorum ama bazen neden doğurdum başaramıyorum ikisiyle ilgilenemiyorum yetemiyorum derken derken depresyon kapıda galiba bazen gereksiz fazla sinirlenip çocuklarıma bağırıyorum sonra oturup ağlıyorum gurbette desteksiz büyütmeye çalışıyorum eşimden sıfır destek çünkü oda çalışmak zorunda hafta sonu dahil çalışıyor akşam 8 9 eve geliyor. Artık bi kendime vakit ayırmak istiyorum gezmek falan geçtim artık ama en azından kafam rahat bi kahve bile içemiyorum . İş böyle olunca iyice kendimi kötü hissetmeye başladım benim gibi olup bi sakinleştirici vs bi ilaç kullanan var mı emziriyorumda daha iyi daha sakin bi anne olmak istiyorum açıkcası

Yardım alabileceğiniz tanıdık vasıtasıyla bir abla Yokmu sizde nefes alırsınız hem maalesef herkesin böyle oluyor baba çalışıyor anne evde çocuk bakıyor sonrasında buhran geçiriyorlar

Yardım alabileceğiniz tanıdık vasıtasıyla bir abla Yokmu sizde nefes alırsınız hem maalesef herkesin böyle oluyor baba çalışıyor anne evde çocuk bakıyor sonrasında buhran geçiriyorlar
Sürekli evdeyim zaten dışarı çıkmakda istemiyorum artık çünkü çıktığımda çocuklarla daha fazla yorgunluk üzgünlük yardım konusundada maddi olarakda okadar ne yazıkki gücümüz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…