• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yoruldum artık

Mutluluk61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
355
110
33
artık çok yoruldum herşeyden herkesten sıkıldım. Hiçbişeye tahammülüm kalmadı. Eşimle aramı düzeltmeye çalıştıkça çok farklı durumlara geliyoruz. Artık birbirimize karşı sabrımız kalmadı. Eşime soruyorum beni istemiyorsan sevmiyorsan söyle. Seni seviyorum benim bi derdim Yok diyor ama nedense en az haftada bir kavga ediyoruz.

Pazartesi akşama beni anneme bıraktı işlerimiz vardı kıyafet falan bakacaktık herşeye tamam dedi anneme bıraktı beni o eve döndü iki gün beni hep psikolojik baskıda tuttu yok çocuğunu düşünmüyorsun geziyorsun o çocuğa bişey olsun ben sana sorarım falan sonra bana trip atıyor konuşmak istemiyorum seninle falan diyor. Bunu ben annemde ne zaman tek kalsam hep aynı şekilde bunu yapıyor bana yani şu an evimdeyim ama hala trip atıyor konuşmuyor işten geldi üzerini değiştirdi dışarı çıktı. Nereye diye sordum cevap vermedi. Çıktı gitti kendime hakim olamadığımı farkettim yani herşeyi yakıp yıkmak istiyorum ölmek istiyorum böyle sinirleniyorum elim ayağım titriyor başım çatlayacak gibi ağrıyor. Çocuğum var çok seviyorum Allah a şükür maddi durumumuz yerinde ama ne yapacağımı şaşırdım. Bi aile kolay kurulmuyor bi ara büyük bi kavga Etmiştik onları atlattık biraz iyiydik ama şimdi en ufak bişey de yaptıklarının bedelini ödeyeceksin ödüyorsun diyor. 20 gün benimle ilişkiye girmediği oluyor Bayadır ayrı yatıyor hava sıcak seninle cocugu bunaltmak istemiyorum diyor. Aldatma gibi bişeyden şüphelenmiyorum ama ne yapsam anlamadım bulamadım çok çıkmazdayım. Sabrım hiç kalmadı

İmkanınız varsa eşinizle 2-3 günlüğüne başbaşa bir tatile kaçsanız yakın bir yerlere mesela İstanbul'da yaşıyorsanız Ağva falan olabilir. Kafanızı dinler birbirinizden beklentilerinizi dile getirirsiniz. Bazen her şey üst üste gelince 1 gün bile olsa evden-şehirden uzaklaşmak insana iyi geliyor.

İmkanınız varsa eşinizle 2-3 günlüğüne başbaşa bir tatile kaçsanız yakın bir yerlere mesela İstanbul'da yaşıyorsanız Ağva falan olabilir. Kafanızı dinler birbirinizden beklentilerinizi dile getirirsiniz. Bazen her şey üst üste gelince 1 gün bile olsa evden-şehirden uzaklaşmak insana iyi geliyor.
İşini bırakamıyor tatil e de asla tek çıkmak istemiyor sıkılırım ben diyor

Back
X