Gebeliğe Hazırlık ÇOK YORULDUM ARTIK :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aylin0816

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
188
73
13
31
MERHABA HANIMLAR BEN ARTIK ÇOK YORULDUM, GEÇEN AY KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİM O GÜNDEN BERİ ENKAZ GİBİYİM YARIN ADET OLMAM LAZIM KAHVERENGİ LEKELENMEM OLDUĞU İÇİN HAFTA BAŞI ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM HAYALET GİBİ ÇİZGİ ÇIKTI BUGÜN NORMAL TEST YAPTIM YİNE ÖYLE HAYALET GİBİ ÇIKTI FLAŞLA TESTE BAKIYORUM RESMEN :( NEDEN BÖYLE NEDEN ALLAHIM NASİP ETMİYOR :( ÇOK ÜZÜLÜYORUM PİSKOLOJİKMEN YIKILDIM NOLUR YARDIM EDİN.BİDE HAMİLE OLUP ORAM AĞRIYOR BURAM AĞRIYOR DİYEN ARKADAŞLARIM VAR ÖYLE ZORUMA GİDİYORKİ KEŞKE BENDE SAĞLIKLI GEBE OLSAMDA YERLERDE SÜRÜNSEM AĞRIMDAN :(((

Testlerim 😪

Eklentiler

• FAD189F3-A175-48B6-B336-C5EB0566A1A9.webp
    FAD189F3-A175-48B6-B336-C5EB0566A1A9.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 114
  • B9D16067-7816-4488-A9D4-22077A667126.webp
    B9D16067-7816-4488-A9D4-22077A667126.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 114
Hayalet gibi olmasi iyi bir şey.Ins hamilesinizdir.Ama bu kadar kafaya takarsaniz olacağı varsa da olmaz.Nasip diyin rahat olun lütfen

güzel dua et öncelikle kardeşim . Neden nasip etmiyor da neyin nesi . Herşey Allahın. Canin da nefesinde sesinde Allahin. Allah ne zaman dilerse o zaman olur . Olanda hayır var deyip bekliycez. Rabbim sen bana hayırlı sağlıklı evladı tez zamanda nasip et de ve kesinlikle Alllaha güven. Tam tevekkül içinde ol. Senin için neyin hayırlı olduğunu sen bilemezsin . Hamilelik olumlamalari var internette . Hergün o olumlamalari dinle . Kendini daha rahatlamış hissedeceksin. Ağzından çıkan her kelimeye dikkat et . Çünkü hayatımızın üzerinde çok önemli etkilere sahip .

Hayalet gibi olmasi iyi bir şey.Ins hamilesinizdir.Ama bu kadar kafaya takarsaniz olacağı varsa da olmaz.Nasip diyin rahat olun lü

Hayalet gibi olmasi iyi bir şey.Ins hamilesinizdir.Ama bu kadar kafaya takarsaniz olacağı varsa da olmaz.Nasip diyin rahat olun lütfen
Rahat olmaya çalışıyorum başka şeylerle ilgileniyorum aklıma giriyor yeniden ne yapmam lazım bilmiyorum aşılamamı, çatlatmamı

Allah'ım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Biliyorum zor ama stres çok çok önemli bir etken bencede takmamaya çalışın

Rahat olmaya çalışıyorum başka şeylerle ilgileniyorum aklıma giriyor yeniden ne yapmam lazım bilmiyorum aşılamamı, çatlatmamı
Doktora danışın.Kafaniza takip üzüleceginize çaresine bakin.Ama moral cok önemli birakmayin kendinizi.Nasip de varsa zaten olacak.

EVET ÇOK ZOR GERÇEKTEN ALLAHIM DÜŞMANIMA BİLE YAŞATMASIN HERKESİN EVLADI OLSUN
Sadece 3 ay olmadı benimkisi bende tamamen aceleciligimden çok taktım kafaya nereye dönsem hamile kadın çıkıyordu karşıma şimdi boşuna üzülmüşum diyorum hayırlısını nasip et diye dua et ve Allah'a birak

değerlerin 2 günde bir 2 katına çıkması gerekirken düşüyor ve adet olup düşük yapıyorsun buna kimyasal gebelik diyiliyor 30 ekimde geçirdim normal adet sürem sürdü düşürdüm
Bende adete 3 gun kala yerlesme kanamasi yasadim gebelik testleri pozitif cikti bugun adet oldum 3 gun gecikmeden sonra acaba hamile kalmam kolaylasirmi cunki ilk kez yasadim

Bende adete 3 gun kala yerlesme kanamasi yasadim gebelik testleri pozitif cikti bugun adet oldum 3 gun gecikmeden sonra acaba hamile kalmam kolaylasirmi cunki ilk kez yasadim
evet canım kimyasal gebelik geçirmişsin, kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kalan çok arkadaşımız var inşallah seninde öyle olur stresini kontrol etmeye çalış ben onu yapamıyorum işte ondan geliyo başıma bunlar

evet canım kimyasal gebelik geçirmişsin, kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kalan çok arkadaşımız var inşallah seninde öyle olur stresini kontrol etmeye çalış ben onu yapamıyorum işte ondan geliyo başıma bunlar
Bende cok kafama takiyorum bugun adet oldum dun kan testi vermistim sonucu hala internette gorunmuyor eger beta yuksek ciktiysa buyuk ihtimal kimyasal oldu 3-4 gun lekelenme yasamistim umit vardi icimde oysaki 😥

Merhaba kimyasal gebelik sonrası beta sıfırlanana kadar kan vermiş miydiniz doktorum ben kimyasal geçirdiğinde mutlaka sıfır olmasını görmek istedi çünkü düşüp sonra yükselen dış gebeliğe benzeyebilirmiş sanıldığı kadar masum değil kimyasal gebelik dedi inşallah yeni ve sağlıklı bir gebeliktir bu

Merhaba kimyasal gebelik sonrası beta sıfırlanana kadar kan vermiş miydiniz doktorum ben kimyasal geçirdiğinde mutlaka sıfır olmasını görmek istedi çünkü düşüp sonra yükselen dış gebeliğe benzeyebilirmiş sanıldığı kadar masum değil kimyasal gebelik dedi inşallah yeni ve sağlıklı bir gebeliktir bu
hayır bana doktorum kanamayla düşer bidahaki ay birdaha dene dedi yolladı hiç rahatlatmadı bilgi vermedi ondan piskoloıjim bozuldu zaten birde özel hastane olacak

Bende cok kafama takiyorum bugun adet oldum dun kan testi vermistim sonucu hala internette gorunmuyor eger beta yuksek ciktiysa buyuk ihtimal kimyasal oldu 3-4 gun lekelenme yasamistim umit vardi icimde oysaki 😥
ah canım bende test yaptım silik çıktı gittim hastaneye emin olmak için kan verdim değerim 18,17 çıktı pozitif dediler kadına doğuma git dediler 2 gün sonra gittim doktor değerimi görünce direk bu değer çok düşük dedi tekrar kan ver dedi 4,96ya düşmüş akşamına adet oldum :( o anda yaşadığım şey öyle kötüydüki hala kendime gelemedim doktorda düzgün bilgi vermedi zaten tutmamış bu olmamış bu kanamayla düşer bidaki ay bidaha dene dedi yolladı

MERHABA HANIMLAR BEN ARTIK ÇOK YORULDUM, GEÇEN AY KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİM O GÜNDEN BERİ ENKAZ GİBİYİM YARIN ADET OLMAM LAZIM KAHVERENGİ LEKELENMEM OLDUĞU İÇİN HAFTA BAŞI ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM HAYALET GİBİ ÇİZGİ ÇIKTI BUGÜN NORMAL TEST YAPTIM YİNE ÖYLE HAYALET GİBİ ÇIKTI FLAŞLA TESTE BAKIYORUM RESMEN :KK43: NEDEN BÖYLE NEDEN ALLAHIM NASİP ETMİYOR :KK43: ÇOK ÜZÜLÜYORUM PİSKOLOJİKMEN YIKILDIM NOLUR YARDIM EDİN.BİDE HAMİLE OLUP ORAM AĞRIYOR BURAM AĞRIYOR DİYEN ARKADAŞLARIM VAR ÖYLE ZORUMA GİDİYORKİ KEŞKE BENDE SAĞLIKLI GEBE OLSAMDA YERLERDE SÜRÜNSEM AĞRIMDAN :KK43:((
Canım benimde senin gibi oldu ilk defa denedik geçen ay değerim 30 çıktı , sonra 5 e düştü adectimle beraber attım , kimyasal gebelikdi tüm belirtiler vardı iki günde geçmişti, ama senin bu yaptıgın test gibi silik çıkmışti , ümid kaybetmemek lazım silik çıkıp bir sürü hamile olan insanlar var . Bu ay tekrar denedik nasipse bu ay olur inşallah . Çok kafana takma , batın ne zamandı 🤩

Canım benimde senin gibi oldu ilk defa denedik geçen ay değerim 30 çıktı , sonra 5 e düştü adectimle beraber attım , kimyasal gebelikdi tüm belirtiler vardı iki günde geçmişti, ama senin bu yaptıgın test gibi silik çıkmışti , ümid kaybetmemek lazım silik çıkıp bir sürü hamile olan insanlar var . Bu ay tekrar denedik nasipse bu ay olur inşallah . Çok kafana takma , batın ne zamandı 🤩
26 kasımda olmam lazım canım ama kimyasal gebelikten sonra 10 güne kadar gecikme yaşanıyormuş inşallah benimde öyledir canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Back
X