Gebeliğe Hazırlık ÇOK YORULDUM ARTIK :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah canım bende test yaptım silik çıktı gittim hastaneye emin olmak için kan verdim değerim 18,17 çıktı pozitif dediler kadına doğuma git dediler 2 gün sonra gittim doktor değerimi görünce direk bu değer çok düşük dedi tekrar kan ver dedi 4,96ya düşmüş akşamına adet oldum :KK43: o anda yaşadığım şey öyle kötüydüki hala kendime gelemedim doktorda düzgün bilgi vermedi zaten tutmamış bu olmamış bu kanamayla düşer bidaki ay bidaha dene dedi yolladı
Cok kotu gercekten bende hemen hemen ayni durumdayim insallah hepimizin saglikli bebekleri olur en yakin zamandq🥰🥰🥰

MERHABA HANIMLAR BEN ARTIK ÇOK YORULDUM, GEÇEN AY KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİM O GÜNDEN BERİ ENKAZ GİBİYİM YARIN ADET OLMAM LAZIM KAHVERENGİ LEKELENMEM OLDUĞU İÇİN HAFTA BAŞI ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM HAYALET GİBİ ÇİZGİ ÇIKTI BUGÜN NORMAL TEST YAPTIM YİNE ÖYLE HAYALET GİBİ ÇIKTI FLAŞLA TESTE BAKIYORUM RESMEN :KK43: NEDEN BÖYLE NEDEN ALLAHIM NASİP ETMİYOR :KK43: ÇOK ÜZÜLÜYORUM PİSKOLOJİKMEN YIKILDIM NOLUR YARDIM EDİN.BİDE HAMİLE OLUP ORAM AĞRIYOR BURAM AĞRIYOR DİYEN ARKADAŞLARIM VAR ÖYLE ZORUMA GİDİYORKİ KEŞKE BENDE SAĞLIKLI GEBE OLSAMDA YERLERDE SÜRÜNSEM AĞRIMDAN :KK43:((
Tamda sizin gibi isyan ettiğim ay hamile kaldım. Allahım herkesin oluyor ben haketmiyor muyum anneliği benim niye olmuyor diye sonra o ay hamile olduğumu öğrendim 7. Haftada kalp atımı durdu kürtaj oldum ve kromozom translokasyonum olduğunu öğrendim. Yani hamile kalmam artık maddi manevi çok yıpratıcı olucaktı. Cezalandırıldığımı düşünmüyorum tabii ki ama İsyan etmeden hayırlısını isteyerek dua etmek gerek. 5 yıl biticek evliliğimizde ve bizim hala çocuğumuz olmadı. Allah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin. Umarım hiç bir engeliniz yoktur ki kimyasal olduğuna göre gebe kalabiliyosunuz burada bir kez bile pozitifi göremeyenler var. İnşallah Allah tez vakitte kavuştursun bebeğinize 🤲🏻❤️

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-11-24 at 08.32.36.webp
    WhatsApp Image 2020-11-24 at 08.32.36.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 38
Sadece 3 ay olmadı benimkisi bende tamamen aceleciligimden çok taktım kafaya nereye dönsem hamile kadın çıkıyordu karşıma şimdi boşuna üzülmüşum diyorum hayırlısını nasip et diye dua et ve Allah'a birak
evet üstüme üstüme geliyorlar sanki gördükçe daha üzülüyorum

evet üstüme üstüme geliyorlar sanki gördükçe daha üzülüyorum
Bende 2 yıldır istiyorum herhangi bir sorunumuz yok ama olmuyor Rabbim henüz nasip etmedi ama öyle inanıyorum ki çok az kaldı. Kimyasal gebelik geçirdim bende adetimin başlayacağı gün 51 çıktı değerim düzenli artmadı ve tam 2 hafta sonra kanamam oldu ve değerim düştü zaten şuan hala adetim. Sonra ki adetinde gel aşılama yapalım dedi doktor. Demek ki hamile kalabiliyorum diyorum demek ki çoğu şey yolunda buna şükür. İsyan etme dua et İnan güven gerçekten kendini daha iyi hissedeceksin. Bunlwrı yaşayan ilk kişi değilsin tek kişi değilsin ve son kişi de olmayacaksın. Benim için de aynı durum. Birbirimize dua edelim 😊

Cnm üzme kendini ama öncelikli tavsiyem iyi bir kadın doğum doktoru bul kendine. İstanbuldaysan ben çok iyi bir doktor önerebilirim. İnanılmaz tatlı, rahatlatan, deneyimli ve kesinlikle güven verici bir doktortur. Oğlumu onda doğurmuştum. Kanamalı düşük riski taşıdığım bir hamilelikti. Güvenli ellerde olduğunu düşünmek bile hamile adayını rahatlatan bir şeydir. Olmuyor diye de yıpratma kendini evliliğini. Vakti gelince nasip olacaktır. Dualarım sizinle Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evladınızı tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Cnm üzme kendini ama öncelikli tavsiyem iyi bir kadın doğum doktoru bul kendine. İstanbuldaysan ben çok iyi bir doktor önerebilirim. İnanılmaz tatlı, rahatlatan, deneyimli ve kesinlikle güven verici bir doktortur. Oğlumu onda doğurmuştum. Kanamalı düşük riski taşıdığım bir hamilelikti. Güvenli ellerde olduğunu düşünmek bile hamile adayını rahatlatan bir şeydir. Olmuyor diye de yıpratma kendini evliliğini. Vakti gelince nasip olacaktır. Dualarım sizinle Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evladınızı tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
eşim herzaman destekçim üzme kendini diyor çocuk olmazsa Allah vermiyor demektir ben seni severek evlendim çocuk olmuyor diye ayrılacak değilim diyor ama insanın elinde değil etrafındada hamile olanları görünce insanın içi içini yiyor gerçekten çok zor çalışıyorum işyerimde iş bile yapamıyorum depresyon halindeyim korona olsamda evde yatsam diyorum artık neden böyle oldu neden benim başıma geldi ne günah işledim diyorum, Bursadayım ben canım maalesef

eşim herzaman destekçim üzme kendini diyor çocuk olmazsa Allah vermiyor demektir ben seni severek evlendim çocuk olmuyor diye ayrılacak değilim diyor ama insanın elinde değil etrafındada hamile olanları görünce insanın içi içini yiyor gerçekten çok zor çalışıyorum işyerimde iş bile yapamıyorum depresyon halindeyim korona olsamda evde yatsam diyorum artık neden böyle oldu neden benim başıma geldi ne günah işledim diyorum, Bursadayım ben canım maalesef
Allah duanızı kabul eder ve sağlığınızı alırsa, o zaman sağlığın diğer her şeyden daha değerli olduğunu anlarsınız. Böyle dualar etmeyin, etrafınızdakileri boşverin, görmeyin, inanın zamanı gelmemiş demek ki.
Ben yeni evliyim ve kimyasal gebelik yaşadım. Eşimin yaşı da var. İnsanlar ne yaşadığımızı bilmeden yorum yapıyor, çocuk bekliyor. Başlarda ben de takıyordum ama sağlığım ve huzurumuz her şeyden önemli. Kendinizi toplayın, rahatlamaya çalışın ve Allah a bırakın bebek işini. Eşinizle ilgilenin, huzurlu olun 🌺

Allah duanızı kabul eder ve sağlığınızı alırsa, o zaman sağlığın diğer her şeyden daha değerli olduğunu anlarsınız. Böyle dualar etmeyin, etrafınızdakileri boşverin, görmeyin, inanın zamanı gelmemiş demek ki.
Ben yeni evliyim ve kimyasal gebelik yaşadım. Eşimin yaşı da var. İnsanlar ne yaşadığımızı bilmeden yorum yapıyor, çocuk bekliyor. Başlarda ben de takıyordum ama sağlığım ve huzurumuz her şeyden önemli. Kendinizi toplayın, rahatlamaya çalışın ve Allah a bırakın bebek işini. Eşinizle ilgilenin, huzurlu olun 🌺
canım çok şükür bu ay hamileyim, cuma günü kese görücem inşallah onun stresini yaşıyorum inşallah yine kimyasal gebelik değildir

Tekrar test yaptınız mı silik de cıksa pozitif olabilir cunku

Back
X