Çok yoruldum artık

Konu şu kendinin ailesi beni istemiyordu başından belli zaten. Ailesi ile konularda arkadaş konularindan beni uzak ve dışlama etkisi var. Ben aynı şeyi yapsam kıyamet koparır. Benim olmadığım yerde. Onun da bir işi olduğunu düşünmüyorum. Her kadın böyledir. Boşuna yok ben bosarim onu şu bu tehdit edilmez lafı yapmayın yani. Benim gönlüm olmadı. Gitmesine. Bana bunu söylemesi saçma bir kere
Sizi istemeyen aileye niye gelin oldunuz?

Sizi savunamayan, elinizi tutup benim karıma saygı duyacaksınız demeyen adamla niye evlendiniz?

Her şey ta en baştan belliyken bile bile gidiyorsunuz ateşe.

Sonra boşanırım bilmem ne. Boşanın o zaman. Kurtulun.

Çünkü bu adamı tehditle yola getiremezsiniz.

Nişana gitmek için can atan bir erkek de ilk kez görüyorum.Düğünü anlarım ama nişan ne ki? Eşiyle katılmıyorsa hiç katılmasın yoklama mı alınacak nişanda !

Sizi istemeyen aileye niye gelin oldunuz?

Sizi savunamayan, elinizi tutup benim karıma saygı duyacaksınız demeyen adamla niye evlendiniz?

Her şey ta en baştan belliyken bile bile gidiyorsunuz ateşe.

Sonra boşanırım bilmem ne. Boşanın o zaman. Kurtulun.

Çünkü bu adamı tehditle yola getiremezsiniz.
Sanırım haklısın

1 2 kere olduysa tamam okay ama surekli yapiyorsa ciddi ciddi karsina al konus. Hemeb bosanmaya gitmeyin kolay degil yuva dagitmak

Ee bu daha ikinci imiş. Sürekli oluyor deyince üçten fazladır sanmıştım.
Arkadaşları ile gidecekse akraba nişanı değildir muhtemelen iş arkadaşlarından birinindir.
Ben kendim gitmek istemem şahsen ne işim var nişan gibi az kişinin katılacağı kimseyi tanımadığım yerde

Surekli ayni sey oluyorsa bekar arkadaslarina "evlendim ama ozgurum" mesaji veriyordur. Birde ayrilirim, bosanirim gibi blöfleri yapmayin. Bir sure sonra duyarsizlasir ve gercekten hic hos degil

Ne var ki bunda, gitsin nişana arkadaş grubuyla. Sorun göremedim ortada ben. Ben eşimin arkadaşını tanımıyorsam, düğünlerine bile gitmiyorum. Eşim arkadaş çevresiyle gidiyor.

Arkadaşının Nişanina erkek erkeğe gitmesi saçma değil mi. Hany normal zamanlarda zaten. Karışmam gitmesine içmesine oturmasına arayıp huzursuz bile etmem. Ama nişan düğün. Erkek arkadaşla gitmesi ne mantık ne saçma. Bu ikinci sefer oluyor. Birde ilkinde evden gittim. Hassas noktam bu dedim. Böyle yaparsan. Beni uzersen ben senle yolumu ayiririm dedim. Gitmedi tabi şuan ama. Benimle hala kötü düşünmeye ihtiyacım var falan yaptı. Kaybetme korkusu yok. Ondan sanırım
Hassas noktanız olması çok ilginç çünkü sizi istemeyen aile ve eş var ortada, hassas noktanız eşinizin organizasyonlara tek gitmesi mi? Bu arada beni de biri habire ayrılmakla tehdit etse ben de korkmam kaybetmekten

Arkadaşlarını tanımıyor, tanımak için de çaba sarf etmiyormuşsunuz. Ailesine karşı tavrınız böyle ise sizinle kendi arkadaşlarıyla takılacağı yerlere gitmek istemeyebilir. Ayrıca eşim pekala arkadaşının düğününe/ nişanına bensiz girebilir. Tasma takmadık ya adama. Ama genelde ben arkadaşlarını tanırım evde ağırladığım, sohbet ettiğim çok oldu. Eşiniz sizinle neden sosyal ortamlara katılmak istemiyor diye ona sorup acaba sizin tavırlarınızdan ötürü mü yoksa size değer mi vermiyor ya da başka bir sebep mi bunu anlamalisiniz. Yoksa boşarım hmmm diye kuru tehditleriniz sadece yorucu olur başka da bir işe yaramaz.

Sebebi velisi gibi yanında olmanızı istemiyor. Sebebi arkadaşlarıyla bir masada takılıp onlarla birlikte olmak istiyor. Siz ise arkadaşları çevresi beni görsün tanısın istiyorsunuz. Buna bir zamanlar bende takılırdım. Derdim karın olarak beni niye götürmek istemiyorsun? O da bana bir sürü erkek arkadaşımla toplanıp gideceğiz ben onlarla takılırım ama senle gidersem senin yanından ayrılamam benim de bir çevrem var demişti.
Bende haklısın deyip konuyu kapattım. Beni götürdüğü yerler de var ama çoğu zaman ben istemiyorum napcam tanımadığım birinin düğününde sırf eşiyim diye her ortama girmek zorunda değilim.

Sizde değilsiniz. benim yanım kocamın yanı modundan çıkmalısınız. Herkesin sosyalleşeceği alanlar olmalı. Hayat 2 kişi yaşanmaz.

Back
X