valla temislikle çok güsel stress atılıyoo canım...ewet ön görüşme yaptım bugün haftaya başlıyorum bakalım inş...
Süpppeerrsiiinnnnn gelsin özgüvennnn patlamasıı yav ben çalışıyorm ya elimi sürmüorm evlennce napcamm ben imdattt
Beggyy
eyvah eyvahhhhh !!! valla canım benim benim bir an önce temizlik alıştırmalarına başlaman lazım bence...tecrübe ister bu işler.bi işin kolayını öğrenmelisin yoksa uğraş durr :))
Yav biliyormda işime gelmio senelerdir çalışıorm anneciim ellimi sürdürmüo yiaaaa ahahha 😄 el oğlunb evinde öylenolmuo
Beggyy
valla aynen öle canım anneciklerimiz kıyamıyo bize ama elin adamı acımaz iş ister yemek ister bide bunlar yetmedi işte bakımlı olcan işveli olcan cilveli olcan pehhh bitmez anam bunların derdi
Hahahha naptn snnki masl davranıo artk kuralları sen koycaksn ahha
Beggyy
valla artık benim elimde ipler.bak akşam noldu yarıldım gülmekten :)) bizim gece yemeklerimiz vardır.yatmadan önce bu gene acıktım ben dedi.oralı olmadım.snra baktım gitmiş yemeğin altını ısıtıyo.bana hadi sen yemicen mi dedi.bende yok hayır bıraktım artık ben gece yemeklerini hem yakında sporada başlıyorum dedim.neyse içeri gittim tv izliyorum.sonra bu dayanamadı yanıma geldi kapıdan yaa hadi yemesende yanımda dur bari dedi puhaha.bende hayır ya uzanıyorum dedim.snra yanına gittim.öptüm ye ye az daha ye balon gibi oldun dedim.surat yaptı bana da sen git kaslı erkeklerle spor salonunda spor yap dedi bana..hahahyttt koptuğum nokta burası... deli olmuş demekki içten içe kendini yiyo hahaytttsnra bende ya saçmalama beraber gidicektik sen oyun bozanlık yapıyosun dedim..şimdi böle bi alınganlıklar bana karşı bi küsmeler falan...hahahah çok hoşuma gidiyo valla.umarım hep böle devam eder canım....
:)) azmin zaferi diye buna denir istee!! Hadi bakalim cok sevindim canim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla artık benim elimde ipler.bak akşam noldu yarıldım gülmekten :)) bizim gece yemeklerimiz vardır.yatmadan önce bu gene acıktım ben dedi.oralı olmadım.snra baktım gitmiş yemeğin altını ısıtıyo.bana hadi sen yemicen mi dedi.bende yok hayır bıraktım artık ben gece yemeklerini hem yakında sporada başlıyorum dedim.neyse içeri gittim tv izliyorum.sonra bu dayanamadı yanıma geldi kapıdan yaa hadi yemesende yanımda dur bari dedi puhaha.bende hayır ya uzanıyorum dedim.snra yanına gittim.öptüm ye ye az daha ye balon gibi oldun dedim.surat yaptı bana da sen git kaslı erkeklerle spor salonunda spor yap dedi bana..hahahyttt koptuğum nokta burası... deli olmuş demekki içten içe kendini yiyo hahaytttsnra bende ya saçmalama beraber gidicektik sen oyun bozanlık yapıyosun dedim..şimdi böle bi alınganlıklar bana karşı bi küsmeler falan...hahahah çok hoşuma gidiyo valla.umarım hep böle devam eder canım....
:)) azmin zaferi diye buna denir istee!! Hadi bakalim cok sevindim canim:)
Hayhay efendimmm
Beggyy
Oooo beste hanmlarda buradalarmş herşeyn yolunda tbi yazmazsın hıh
Beggyy
tşk ederim canım dediğim gibi bu aralar ilgi alaka tavan yapmış durumda bide bu son olayımızdan snra beni kaybetmekten çok korkuyo bunu çok iyi hissettiriyo.daha bunlar başlangıç bakalım...daha da sürünecekler arkamızda.senin nasıl gidiyo peki canım herşey yolunda mı???
nereden başlıyoruz?
Oooo beste hanmlarda buradalarmş herşeyn yolunda tbi yazmazsın hıh
Beggyy
tşk ederim canım dediğim gibi bu aralar ilgi alaka tavan yapmış durumda bide bu son olayımızdan snra beni kaybetmekten çok korkuyo bunu çok iyi hissettiriyo.daha bunlar başlangıç bakalım...daha da sürünecekler arkamızda.senin nasıl gidiyo peki canım herşey yolunda mı???
Ben dun aksam yine patladim kizlar. Yok olmuyo benden. Bizden de olmicak galiba. Ona da kendime de engel oluyorm bu isi uzatmaya calismakla. Bizim butun her seyimiz zit. O cok gercekci ben hayal kurma pesindeyim. O pek konusmayi sevmiyo ben de hep konusalim neler hissediyoruz ne dusunuyoruz birbirimize anlatalim istiyorum.. yok yani olmicak bizden
Konştnmu onunla
Beggyy
Buaraya yazdigim gibi konusmadim. Ama dedim ki, tartistigimiz icin soylemiyorum. bunu uzun suredir hissediyodum. bir seyler hissediyorum. Ama ne oldugunu bilmiyorum. Bence bu iliskimizi, bana olan hisleri bos vaktinde lutfen gozden gecir. Bundan sonra bosa harcicak vaktimiz yok. Kendimizden emin olmadan adimlar atmayalim..
sonra bsey demedi bana. Ben de hic konusmadm sallamadm da kpss ye calismaya basladm gece de gec yattm. Sabah hicbisey yokmus gibi geldi optu beni ve ise gitti. Surekli mesajlar atip duruyo napiyosun nasilsin vs diye. Ama bu sefer cok ciddiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?