Alla allaa neden olmuyor kibu arada havadan midir nedir benim yine kecilerim geldi:) sacma sapan sorunlar uretiyorum gereksiz mutsuzluklar, daha cok sevilme ve ilgi gorme istegi.. hatta abartip ilgi gostermek icinden gelmiyosa o zaman ayrilmamiz daha iyi olur dusunceleri... ama onun bundan haberi yok tabi.. kiyamam elinden geleni yapiyo ama neden yetmiyo ki bana onun hissettikleri bi anlayabilsem kendimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar anladığım kadarıyla sürekli fedakar verici davranan anaçlık yapan sizlersiniz bende öyleydim yanlış anlamayın sakın büyüklük taslamak değil yardım etmek amacım
beggyy zamanın var mı konuşalımmı biraz. aklınıza ihtiyacı warr(
Kızlar anladığım kadarıyla sürekli fedakar verici davranan anaçlık yapan sizlersiniz bende öyleydim yanlış anlamayın sakın büyüklük taslamak değil yardım etmek amacım
Sana yazdm ama dönmedn konuşalm tabikii
Beggyy
Evet evet kesinlikle o dedigindenim. Aslinda onun da kendine gore fedakarliklari var ama bana yeterli gelmiyor mu anlamadm ki
Duuurrrrrr panik olma banada oluo zmn zmn bu karşındakiyle değil senle alakalı ahahha banada oluo dönemsel bişey bu sakın çemkirip durma ayol 😄 günaydın bu arada ben işe gidiom siz yatarken bu bana revamı la , olmuyööö işte etiketliyemiormböhüüü
Beggyy
Biraz da ceylan gibi seke seke kaçın.Unutmayın kaçan kovalanır😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) canim benim yok hiç cemkirmiyorum artik kendi alemimde takiliyorum iste) biliyorum kendimle alakali ama iste engel olamiyorum kendime
Sakin ol geçicek hepsi aşamayacağın problemler değil bak en ufak şey farkettiriyor biraz özlet kendini
Beggyy
Dogru soyluyosun :) ozlesin bakalim biraz beni
Deli kız tezcanlısın bnm gibi ama bu sanada onada ilişkinede zarar verir ceross nerde yok gene piyasada
Beggyy
Bazen erkek olsaymisim keske diyorum. :) onlarin boyle seyleri hic kafaya takmadiklarini dusunuyorum. Yanimda ya onemlisi bu deyip geciyolar. gerisi onlara hep dirdir geliyor.. hayat onlara guzel
zaten bizde şans olsak erkek doğardık..Her daim güzel olma derdi bizde epilasyon manikür pedikür saç makyaj giyim takı toka..Bi ton ıvır zıvırla uğraşan biz..Onlar bi traş olup parfüm sıkıp çıkıyolar o kadar..
:) ama onlar da sorun ediyo saclarinda kucuk bi tel havaya kalksin, saclari dagilmis oluyo bizzat sahit oldum :))
ama bakın siz bir tel diyosunuz bizde o teller derya deniz:)
ewet canım dün akşam bahsettim bir aile danışmanına gidelim bizede terapi olur falan dedim kabul etmedi ama..kendiside spora falan yazılalım senle bir yer buldum çok iyi dedi.bende tmm dedim bakalım...bundan sonra bi hatası daha olursada nolur kestiremiyorum.ama senin dediğin gibi elimden geleni yaptım ben...benim gibisini zor bulur mumla arar o !!!
Deli kız tezcanlısın bnm gibi ama bu sanada onada ilişkinede zarar verir ceross nerde yok gene piyasada
Beggyy
Farkindayim canim benimbi sekilde dizginlemeye calisiyorum kendimi. Bikac gun arkadasimda kalcam bakalim biraz ozleyelim birbirimizi :) bu ara cok fazla ilgisini gormek istiyorum beni hep sevsin istiyorum yapmaya calisiyor ama biraz boslukta biraksin beni hemen bu hallere dusuyorum :)) gecer insallah :)
Ceross u ben de merak etmeye basladim insallah guzel gidiyordur her sey
burdayım kızlar geldim...kendimi temizliğe attım kaç gündür bahar temizliğiyle uğraşıyorum...hıncımı evden çıkardımmm :)) nese iyiyim eşimden ilgi alaka tavan yapmış durumda ama ben bu durum karşısında gevşemiş değilim..yüz vermiyorum fazla..aynı taktiklere devam ediyorum.eşime herhangi bişi daha olursa bırakır giderim pozunu benimsettm..korkuyo bundan eminim davranışlarından anlıyorummm :))kendime güvendiğimi alttan alttan sezdiriyorum ona..böle iyi bakalım inş.bir problem daha çıkmasss !!!
Hahahhaha aZmin zaferi diyelim ozamann çok sevindimmm ben teöizlik yapmadığımdan srni bu konuda anlayamıorm ahahha evlenince anlıcam seni spora başladın mı
Beggyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?