Ne okuyosnn :) daha 8 ayım var ay güzelde öldürüyo insanı hem bedenen hem ruhen bitiomu okul
Beggyy
canim benim bu dusuncelerin zaten tavirlarina yansiyacaktir diye dusunuorum. Ama onun da seninle bir seyler yapmak istemesi sevindirici :) insallah terapistin ise yarayacagini dusunur de her sey rayina oturur. Ama bir daha hatayi kabul etmeyecegini gostermelisin ki cesaret edemesin. Senin ve guzel kizin icin en hayirlisi olsun insallah canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:))) Allah tamamina erdirsin canim masallah :) bizde degisik biraz durumlar. En basinda ben ilgisizdim bi sene falan sonra tersine dondu her sey simdi de sirayla triplesiyoruz:)
ewet canım boşanmıcam...ne dicek seviyorum dio işim gücüm çok sıkıntılı ben bende değilim bana zaman ver falan ... dünde konuştuk herşeye yeniden başlayalım die her zamanki şeyler ama offf napmalıyım sence sen ne diyosun ???? b ide bu birden fazla kişiyi nasıl etiketliyos yaww :44::44::44:
Muhendislik okuyorum ben insallah bitecek bu sene :) aman o 8 ay hemencecik gecer insallah sorun yasamadan
Mühendis hnmmm :) inşallah geçer sen nezmn evlncn bakim
Beggyy
:)) insallah canimm. Seneye diye konustuk ama hicbisey belli degil is bulmak gerekiyo. Dugunu kendimiz yapacagaiz ailelerden cok fazla maddi destek gelemiyor malesefbu yuzden is bulabilirsem ve birikimimizi yaparsak seneye yazin dugun olacak insallah :)
Düğün yapma nikah yap nacizane fikrimi sölim akşmda arkadaşlarnla eğlence paranıza yazık düğünde ya
Beggyy
Cok dogru dusunuyosun canimm ama iste insan boyle davullarla zurnalarla gobek ata ata gelinligini gostere gostere dugun yapmak istiyo :) ama bakariz o zaman durumumuza eger cok zorlanirsak nikah yapariz zaten. Simdi yavas yavas ev esyalari toplaniyo daha eve yerlesecek esyalari almak da baya para
Nasıl etiketlioz bnde bilmiuorm şuanda :) cnm valla sen bir şans daha vermişsin tamam boşanmanı istemem kolay değil ama şunuda iyi düşün tekrar yaparsa napıcaksn
Beggyy
valla hiç bilmiyorum inş.bu son olur.bi daha olursa bende insanım benimde duygularım var bi yerde biter herhaldee...bardağı taşıran son damla olur die düşünüyorum !!!!
valla hiç bilmiyorum inş.bu son olur.bi daha olursa bende insanım benimde duygularım var bi yerde biter herhaldee...bardağı taşıran son damla olur die düşünüyorum !!!!
İyice düşün kendine ona göre bir rota çiz herşeye hazırlıklı ol işe başla ve para biriktirmeye başla mutlaka ayaklarının üzerinde durabildiğini götdüğünde özgüvenini %50 düşürürsün dikktli ol
Beggyy
İyice düşün kendine ona göre bir rota çiz herşeye hazırlıklı ol işe başla ve para biriktirmeye başla mutlaka ayaklarının üzerinde durabildiğini götdüğünde özgüvenini %50 düşürürsün dikktli ol
Beggyy
Galiba ben ikinizi de etiketledim su anda :) ceross canimm insallah oyle biseyle karsilasmazsin ve bugunler sizin miladniz olur her seye yeniden en guzeliyle baslarsiniz. Beggyy de cok hakli kesinlikle kendi ayaklarinin uzerinde durmalisin belki de bu kadar affetmenin sebebi bi sekilde ona muhtac oldugunu dusunmen de olabilir..
ay ewwet ikimizide etiketlemişin bizede öğret canım :)) ewet kendi ayaklarımın üstünde durmam şartttt !!!
Canim ben telden giriyorum ikinizin de mesajlarini arka arkaya isaretleyip cevap yaz a basiyorum oluyor :)
Beggyy
Canim ben telden giriyorum ikinizin de mesajlarini arka arkaya isaretleyip cevap yaz a basiyorum oluyor :)
Ya bende telden giriorm olmuo bnm ama etiketleyemiorm Allah Allah yiaa
Beggyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?