Seni öldürürüm sn daha ne çözüm istiosn çocuk napsın sana daha sen ilgi arsıızıyım demiyosunda bak sonra çok üzülürsünn sen burnunun dibinde okdr çok oturursan çocun normal öyle olması özlet kendini biraz
Beggyy
Yok canimm diyorum ya kac gundur eve aksam gec geliyorum gelince de pek konusmuyorum gece calismaya devam ediyorum.. bugn bisey soyluyodum basladi elestirmeye. Her seyimi elestiriyo ya. Soyleynce de 'bana bunlari soyleyen biri yoktu ben sana soyleyim ki benim yasadiklarimi yasama' diyo. Hakli ama o olmadan da ben yasayabilirim bunu anlamiyo. Her seyime mudahale ediyo, is bulmama,ders calismama, cok uyumama,yememe icmeme... bi de uste cikmasi yok mu.. diyorum ki sen bana mudahale ettikce bana guveninin olmadigini hissediyorum ve benim de kendime guvenim kalmiyor. Bu sfer de topu bana attin, suclayacak biri buldun diyo.. tahammulu kalmamis bana oyle hissediyorum bu tavirlarindan. Yani eskisi gibi değilim hatta sogugum bile denebilir. Icimden gelmiyo cunku. Biliyorum ki yine biseyler olcak bak bugun iyiyiz dedim hop aksam yine koptuk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çünkü olayı artık iç savaşa döndürmüşsünüz o seni eleştirdiğinde sende eleştir sana kilomu aldn dedi ağzın kokuyo de onu yememi dio inadına geç karşısına ye uüzsüz ol biraz kıçın mı büyük diyo ben beğeniyorm önemli olan bnm beğenmem de sen savaşıyosun savaşma sen ne kadar rahat olursan o okadar rahatsız olur işinemi karşıo paramı ver oturim evde de sende kusura bakma umutsuz kızlar klubündn olmuşsun kızım adama say diyorm rahatlat kendini o bağırıyomu şarkı söyle kıl olsn
Beggyy
Şimdi ilk olarak haklı olduğun yerler var ama onunda haklı olduğu taraflar var dediklerinin hepsini anladım çok şey değil olması gereken şeyler fakat şöyle bi zorluk var başta herşeyi kabul edip değiştirmeye çalışıyosunuz insanın alştığı şeyleri değiştirmesi kolay değil heleki karşı tarafı değiştirmek istiyosan ilk olarak annecilik oynamayı bırakıcaksınız örnek sen bir arkadaşının hata yaptığını söylüyosun bunu arkadaşına kaç defa daha söylersin banane lan anasımıyım babasımıyım dersin başına kakıp durdukça inada biner olay yapacağı varsada yapmaz soğutursu. Hepimizin başından geçti ipleri kendi eline almak istiyosan sallamaz olmak zorundasın . Net
Güzll şeyler söylemiyo demişsin hepmi böyleydi sonradan mı oldu ona göre yorumlayalım
Aramıyo watsaptan yazıo demişsin o artık senn onla olduğunu onu bırakamayacağını çok sevdiğini biliyo ve çok rahat buda seni sinir ediyo ama burdada gene hatamız peşinden çocuk gibi koşmaktan kaynaklı bencilleştiriyoruz artık tek taraflı düşünüyo
Öncelikle bu bir oyun değil ya kaybedersin ya kazanırsın ya böyle çekersin yada resti çekersin ya düzelir ya düzelmez bizlerin en büyük yanlışı bunu kabul edemiyoruz bitmesin diye her çileyi çekip ondan sonra neden böyle oldu diyoruz başlamaktan nasıl korkmuyorsak eğer bitmesindende aynı şekilde korkmamalıyız sen olmazsan yaşayamam filan yalan hep ben ölenini görmedim
Bak biz ceroosla başladığmzda onada besteyede kaybetmektn korkarsanz başaramayz dedim ceross un yazıları ı oku neler yaptk nasl karşılık buldu bestede iyi kötü yantlar alıyor artk kendine güveni geldi
Snde evet ben kaybetmkten korkmayCağm diyorsan elimizdn geldiğince değiştirmeye ipleri senn eline vermeye çalşırız
Beggyy
Canimmm keske onu taniyabilseydin. Laf yarisi yapilmiyo onunla ve oyle bi ozguveni var ki kendine asla bisey soyletmiyo. Ama haklisin onyargili davrandim, onu sallamazsam ne hissettigimi anlamaz dedim. Bi de oyle denicem bakalim. Bu arada yine sabah hicbisey yokmus gibi operek uyandirdi ve ise giderken operek gitti. Asil o yapiyo sallamamis gibi sanirim :))
Hazirimmm :)) kaybetmekten tabiki korkuyorum ama riskleride goze almaliyim degilmi .aslinda dun kendi çapimda bir adim attim sayilir normalde onsuz biyere gitmem hayatimin merkezi yaptigum icin pasami gerci oda pek bensiz biyere gitmiyor ama :) neyse aksam arkadaslarla disari yemege gidicem dedim ve gece bana mesaj atti iyi geceler mesaji bende cevap yazdim ve aa hayatim sohbete dalmisiz birazdan gecerim eve dedim saat onikibucuktu :)) hicbisiiy demedi .du bakalim zaman ne gosterecek .ceroos u okumaya basladim dunden beri :))
Ya sen hayatına devam et görüşmeye hep sen öağırıyosundur rminim çağıtma bundn sonra görmek isteyen arar srn değiştiğinde onda lambalar yanacak ne oluyo diyck bak bn bazn görüşelim derim bnmkine akşamına ekerim kızlar gelio yiaaa diye deli olur üstüne düşer bu sefer mesela o nasl sosyal bir insanmı
Beggyy
Hadi gozun aydin canimmm cok sevindimm :) gule gule kullan insallah. Insallah da mutlulugun hep boyle devam eder cok mutlu oldum :) bu arada dogum gunun kutlu olsuuun :)
Hazirimmm :)) kaybetmekten tabiki korkuyorum ama riskleride goze almaliyim degilmi .aslinda dun kendi çapimda bir adim attim sayilir normalde onsuz biyere gitmem hayatimin merkezi yaptigum icin pasami gerci oda pek bensiz biyere gitmiyor ama :) neyse aksam arkadaslarla disari yemege gidicem dedim ve gece bana mesaj atti iyi geceler mesaji bende cevap yazdim ve aa hayatim sohbete dalmisiz birazdan gecerim eve dedim saat onikibucuktu :)) hicbisiiy demedi .du bakalim zaman ne gosterecek .ceroos u okumaya basladim dunden beri :))
Daha once evet sosyaldi ama artik beraber takiliyoruz genelde arkadaslarla falan bulustugumuzdada beraberiz .benden ayri maca gider yada kirk yilda bir kuzeniyle icmeye oda abartmaz.evden ise isten eve bi insan cok evcildir evi cok sever .evet gorusmeye ben cagiriyorum
Çünkü olayı artık iç savaşa döndürmüşsünüz o seni eleştirdiğinde sende eleştir sana kilomu aldn dedi ağzın kokuyo de onu yememi dio inadına geç karşısına ye uüzsüz ol biraz kıçın mı büyük diyo ben beğeniyorm önemli olan bnm beğenmem de sen savaşıyosun savaşma sen ne kadar rahat olursan o okadar rahatsız olur işinemi karşıo paramı ver oturim evde de sende kusura bakma umutsuz kızlar klubündn olmuşsun kızım adama say diyorm rahatlat kendini o bağırıyomu şarkı söyle kıl olsn
Beggyy
oku oku işe yarıyor taktikler.ben beggyy le karşılaşmadan önce bitik bi haldeydim canım hayata küsmüştüm.kendime hiç bakmamaya başlamıştım.kendime olan güvenim öyle yerlebir olmuştu ki anlatamam.ama artık yoparladım kendimi.ve eşime kadının gücünü gösteriyorum..daha neler olcak bak seyret ben değil o korksun kaybetmekten :))
😘😘😘😘😘 evet sen artık başardın maşşallah Allah utandıtmasın spora başladnmı seb
Beggyy
Ozaman artk çağırmıyosun bırak özlesin ve o çağırsın yazdımı watsaptan gör ama cevap verme okuduğunu görsün aramayı öğrensin sorarsada işim vardı hayatm dersin sen kendine yatırım yap biraz sen sosyalleş bi zaman sonra sinir olcak zaten hehheheh
Beggyy
ayy begyy valla sesli güldüm haaaçok doğru söylüyosun canım...besteeeeeee sende uygulamaya başla artık yaaa.acımaaaa !!! sen taviz veriyosun ve onu kaybetmekten çok korkuyosun anladığım kadarıyla ???
maşallahhhh :)) ay canım öngörüşmemi yaptımda bi türlü kayıt olmaya gidemedim.bu hafta başı olur bakalım..kızımın yıl sonu gösterileri,doğum günleri falan hepsi karıştı.bu hafta full doluyum yanii...ama pes etmek yok spora başlıcam fitt bir görünüme sahip olacamm
Evveett biraz once mesaj attim hayatim arkadaslarla plan yaptik arkadaslarin yazligi var bi hafta oraya kacacaz dedim.tamam hayatim sdn bilirsin yazdi :)) ha bu aradada aksama kına var cikip kuafore gidicem hazirlanayim optum dedim :))) tamam dedi .hayatim falan yok bu sefer :))) tatil isi numara ama kina dogru bu arada haha .
Tamam bırak o öyle bilsin bakalm ne kadar dayancak agahhahaha makaimum 1 hafta veriorm ben yokmu arttırannn onunla plan yapma o hep tamam desin sen kendin bişeşer yaptukça özgüvenin iyce artıcak bak gör
Beggyy
Aynen sonra giyimindede değişiklikler yaptkmıydı tamamdır
Beggyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?