Cok yoruldum artik:(

Yok canimm diyorum ya kac gundur eve aksam gec geliyorum gelince de pek konusmuyorum gece calismaya devam ediyorum.. bugn bisey soyluyodum basladi elestirmeye. Her seyimi elestiriyo ya. Soyleynce de 'bana bunlari soyleyen biri yoktu ben sana soyleyim ki benim yasadiklarimi yasama' diyo. Hakli ama o olmadan da ben yasayabilirim bunu anlamiyo. Her seyime mudahale ediyo, is bulmama,ders calismama, cok uyumama,yememe icmeme... bi de uste cikmasi yok mu.. diyorum ki sen bana mudahale ettikce bana guveninin olmadigini hissediyorum ve benim de kendime guvenim kalmiyor. Bu sfer de topu bana attin, suclayacak biri buldun diyo.. tahammulu kalmamis bana oyle hissediyorum bu tavirlarindan. Yani eskisi gibi değilim hatta sogugum bile denebilir. Icimden gelmiyo cunku. Biliyorum ki yine biseyler olcak bak bugun iyiyiz dedim hop aksam yine koptuk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çünkü olayı artık iç savaşa döndürmüşsünüz o seni eleştirdiğinde sende eleştir sana kilomu aldn dedi ağzın kokuyo de onu yememi dio inadına geç karşısına ye uüzsüz ol biraz kıçın mı büyük diyo ben beğeniyorm önemli olan bnm beğenmem de sen savaşıyosun savaşma sen ne kadar rahat olursan o okadar rahatsız olur işinemi karşıo paramı ver oturim evde de sende kusura bakma umutsuz kızlar klubündn olmuşsun kızım adama say diyorm rahatlat kendini o bağırıyomu şarkı söyle kıl olsn

Beggyy

Canimmm keske onu taniyabilseydin. Laf yarisi yapilmiyo onunla ve oyle bi ozguveni var ki kendine asla bisey soyletmiyo. Ama haklisin onyargili davrandim, onu sallamazsam ne hissettigimi anlamaz dedim. Bi de oyle denicem bakalim. Bu arada yine sabah hicbisey yokmus gibi operek uyandirdi ve ise giderken operek gitti. Asil o yapiyo sallamamis gibi sanirim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hazirimmm :)) kaybetmekten tabiki korkuyorum ama riskleride goze almaliyim degilmi .aslinda dun kendi çapimda bir adim attim sayilir normalde onsuz biyere gitmem hayatimin merkezi yaptigum icin pasami gerci oda pek bensiz biyere gitmiyor ama :) neyse aksam arkadaslarla disari yemege gidicem dedim ve gece bana mesaj atti iyi geceler mesaji bende cevap yazdim ve aa hayatim sohbete dalmisiz birazdan gecerim eve dedim saat onikibucuktu :)) hicbisiiy demedi .du bakalim zaman ne gosterecek .ceroos u okumaya basladim dunden beri :))

Sana diormki o nasl davranıyosa öyle davran sen kendine güven önemli olan o hadi görim seni

Beggyy

Ya sen hayatına devam et görüşmeye hep sen öağırıyosundur rminim çağıtma bundn sonra görmek isteyen arar srn değiştiğinde onda lambalar yanacak ne oluyo diyck bak bn bazn görüşelim derim bnmkine akşamına ekerim kızlar gelio yiaaa diye deli olur üstüne düşer bu sefer mesela o nasl sosyal bir insanmı

Beggyy

Daha once evet sosyaldi ama artik beraber takiliyoruz genelde arkadaslarla falan bulustugumuzdada beraberiz .benden ayri maca gider yada kirk yilda bir kuzeniyle icmeye oda abartmaz.evden ise isten eve bi insan cok evcildir evi cok sever .evet gorusmeye ben cagiriyorum

tşkler canım benim..amin inş.hepimizin yüzü gülsün artık şu adamlardan yana.. :))

oku oku işe yarıyor taktikler.ben beggyy le karşılaşmadan önce bitik bi haldeydim canım hayata küsmüştüm.kendime hiç bakmamaya başlamıştım.kendime olan güvenim öyle yerlebir olmuştu ki anlatamam.ama artık yoparladım kendimi.ve eşime kadının gücünü gösteriyorum..daha neler olcak bak seyret ben değil o korksun kaybetmekten :))

Ozaman artk çağırmıyosun bırak özlesin ve o çağırsın yazdımı watsaptan gör ama cevap verme okuduğunu görsün aramayı öğrensin sorarsada işim vardı hayatm dersin sen kendine yatırım yap biraz sen sosyalleş bi zaman sonra sinir olcak zaten hehheheh

Beggyy

ayy begyy valla sesli güldüm haaa çok doğru söylüyosun canım...besteeeeeee sende uygulamaya başla artık yaaa.acımaaaa !!! sen taviz veriyosun ve onu kaybetmekten çok korkuyosun anladığım kadarıyla ???

😘😘😘😘😘 evet sen artık başardın maşşallah Allah utandıtmasın spora başladnmı seb

Beggyy

😘😘😘😘😘 evet sen artık başardın maşşallah Allah utandıtmasın spora başladnmı seb

Beggyy

maşallahhhh :)) ay canım öngörüşmemi yaptımda bi türlü kayıt olmaya gidemedim.bu hafta başı olur bakalım..kızımın yıl sonu gösterileri,doğum günleri falan hepsi karıştı.bu hafta full doluyum yanii...ama pes etmek yok spora başlıcam fitt bir görünüme sahip olacamm

Evveett biraz once mesaj attim hayatim arkadaslarla plan yaptik arkadaslarin yazligi var bi hafta oraya kacacaz dedim.tamam hayatim sdn bilirsin yazdi :)) ha bu aradada aksama kına var cikip kuafore gidicem hazirlanayim optum dedim :))) tamam dedi .hayatim falan yok bu sefer :))) tatil isi numara ama kina dogru bu arada haha .

Arkadaşlar merhaba, yazılarınızı yarıya kadar okudum.umarım banada yardımcı olabılırsınız

bende bundan 72 gun once falan bır ılıskıye başladım.2.5 yıl kımse ıle cıkmamıs.ve benı uyarılarda bulundurdu yanı arkadaslarımla ıken rahatsız edılmekten hoslanmam falan dıye.nese ılk gunler bılırsınız hersey ruyadır guzeldır.sonra aramalar azaldı dedım hayırdır artık aramıyorsun dedı ee baslarda senı tanımaya calısıyordum dedı.ama bulusmada sık gorustuk en son hafta haftada 2 ye dustu.bundan 3 hafta once bana bır salı gunu 13 mayıs da soguk davrandı zaten msjlarda ole askım bıtanem dıyen bırı degıl fazla ama o gun hıc kullanmadı.ve aksam napıyorsun dıye msj attıgımda ıs arkadaslarımla takılıyorum dedı.benı daha once uyardıgı ıcın bende ustelemedım tamam canım dedım musaıt oldugunda benı ararmısın dedım hıc cvb vermedı bende ozledım haber ver arım dedım gec donerım dedı olsun beklerım dedım bekleme dedı ben ben o gun uyuya kaldım. ertesı gun dıs cekımıne gırcem aradım acmadı sorun nedır dedım aksamdan berı duramadım artık sorun benım aksam konusuruz dedı.tabı ben bıraz kızdım aksamı bekledım yok yazmıyo hıc.sonra 9 da aradım acmadı burdan konusalım dedı msjlastık.sorun nedır dedım sorun sukı olmuyor yapamıyorum ama 3 gun oncesıne kdr hıc sorun yok 2 gun hafta sonumuz bırlıkteydık.sok oldum.bende rest cektım olmuyorsa herkes yoluna bakar dedım neyse ogun o soze bıttı.2 gun sonra buna 4 sayfalık basından o yana olan olanları mektup yazdım whatsapp dan gonderdım daha okumamıstı.bugun goruselımmı dedı bende tamam dedım.aksam gorustuk bırsey olmamıs gıbı davranıyo yan yana cok ıyıyıydık her zaman.bı dk ya dedım bız ayrıldık dedım sen ayrıldın dedı.olmuyor yapamıyorum dıyen sendn dedım dedı sonunu dınlemeden hemen bıtırdın dedı.olmuyo yapamıyorum demesı ılıskıyı yapamıyorum yanı arama sorma bılgı verme.benım kabugumu sen kır dedı 2.5 yıl kımse olmadı hayatımda dedı senden zor bırsey ıstıyorum ama zaman ver dedı.tamam dedım.nese 1 hafta boyunca telefonda her zamankı gıbı mesafelı.bulusunca daha ıyı.sabrettım uzaklıgına.1 hafta sonra normle dondu her aksam arıyor her sabah uyandırıyo.bulusuyoruzda.msjlarıda normal.dedım hersey yoluna gırıyor cok sukur.kı bu surec 10 gun surdu sonra bı baktım araya gene mesafe soktu.gectıgımız carsamba hatta denedın ama olmadımı dedım neden tekrar duvar ordun dedım.yoo benım norml msjlasma seklım alısmadınmı dedı.aptal gıbı oldum bı ole bı bole.vurdum duymaz tavırlar.tamam dedım ama eger sorun varsa sole anlarım ınan dedım.nese o gun ole bıttı.bu gectıgımız cumartesı bursaya gıttı ıs ıcın .sıkmamaya calısıorum.sabah gunaydın hayırlı yolculuklar ınınce haber ver dedım.tabıkı dedı oglen oldu sesı cıkmıyo ınmedımmı dedım 15 dk ıncem dedı tamam canım sana kolay gelsın musaıt olunca yazarsın dedım.guldu.msjlasmada.ve gunduz 12 den gece 12 kdr hıc msj atmamıs.12 de uyudum 12:15 de sıstt yazmıs.bozuldum ıster ıstemez .sabah grdum.gunaydın dedı gunaydın bende norml yazıyorum.pazar oglen dedım ıst gelebıldınmı dun gece geldım dedı.sonra kusura bakma dun ılgılenemedım senle dedım rahatsız etmek ıstemedım dedım gunun nasıl gectı yorucu fln dedı.kestırme cvblar.nese sen dınlen dedım bende ufakdan hastayım bılıyorda.sonuc olarak pazar aksam 9 dan bugun carsamba saat suan 15:11 o zaman bu zamana hıc yazmadı bende yazmadım :26::2:

ayy begyy valla sesli güldüm haaa çok doğru söylüyosun canım...besteeeeeee sende uygulamaya başla artık yaaa.acımaaaa !!! sen taviz veriyosun ve onu kaybetmekten çok korkuyosun anladığım kadarıyla ???

Ahahah napimmm ya bunlar böle ama susma sustukça sıra sana gelecekl hahha

Beggyy

Aynen sonra giyimindede değişiklikler yaptkmıydı tamamdır

Beggyy

Tamam bırak o öyle bilsin bakalm ne kadar dayancak agahhahaha makaimum 1 hafta veriorm ben yokmu arttırannn onunla plan yapma o hep tamam desin sen kendin bişeşer yaptukça özgüvenin iyce artıcak bak gör

Beggyy

Tamam bırak o öyle bilsin bakalm ne kadar dayancak agahhahaha makaimum 1 hafta veriorm ben yokmu arttırannn onunla plan yapma o hep tamam desin sen kendin bişeşer yaptukça özgüvenin iyce artıcak bak gör

Beggyy

:)))) çatlasiiinnn patlasiiiinnnnnnn insallahhhhhhh

Aynen sonra giyimindede değişiklikler yaptkmıydı tamamdır

Beggyy

valla canım giyim tarzım rahat ve spor..ama benimki böle 5 karış topuklu kadınsı giyimlerden hoşlanıyo bunu anladım.mesela geçen şöle bi gezinelim dedik.ben üstüme şişme yelek aldım bana pazara mı gidiyon dedi.ayar oluyorum.konuyu açtığın iyi oldu.geçenlerde dar bi tulum aldım evde giydim dibi düştü aşkım çok yakıştı 17 18lik gibi oldun falan dedi.ama ben onu dışarda falan giyersem patlarım içinde.topukluyuda özel günlerde giyerim ama o istiyoki 7/24 topukluyla gezeyim.bende içimden geldiği gibi giyinmek içimdeki çocuğu yansıtmak istiyorum napayım pufff (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…