Cok yoruldum artik:(

öncelikle aramıza hoşgeldin canım.tabii elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz sana.okuduklarından az çok anlamışsındır bizim neler çektiğimizi...neyse gelelim sana.anlattıklarından anladığım kadarıyla erkek arkadaşın kendini merak ettirmekten hoşlanıyo.ne demek ya bi kere ben arkdşlarımlaykn rahatsız etme.bi kere hayatında seni nerde tutuyo bu çok önemli.bana bu şekilde hitap eden olursa ben onun ilgisinden alakasından şüphe ederim.bu 2,5 yıl kimseyle çıkmamış benim kabuğumu kır falan...bunlar numara canım inanma kesinlikle.hangi erkek bu konuda çekingen davranabilir ki.hepsi aynı bunların.sana ihtiyacı oldumu süt dökmüş kedi yavrusuna dönerler.bence burda senin yapman gereken fazla üstüne düşme o sana msj atmadan sen ona yazma mesela.yada sana msj aradığında sende kesik kesik cvplar ver.tam tersini ona yap.bizimde burda yaptığımız taktikler bunlar.karşı tarafın yaptığının aysını ona yaparak egosunu kırmak.her türlü yönümüzü kaybetmek pahasına değiştiriyoruz,kendimize güveniyoruz..ya bu deveyi güdecekler ya bu diyardan gidecekler.burda önemli değerli olan bizleriz bunu sakın çıkarma aklından.... :))

Cok cok teşekkur ederım cevapladıgınız ıcın.ınanın kac gundur kafayı yemek uzereyım.hep ıstedıgını yaptım hata bende tavız verdım hayatında olabılmek olmak ıcın.bende kı sorun su bırını hayatıma alınca hemen baglanma ve bunu karsıya hıssettırme ve devamlı olumlu bakma alttan alma tıpık ezık ınsan
beyfendı herseye alıstırdı ılgısız bırı ole devamlı arım sorım yokkkı ben ılgısızlıge gelemeyn bırıyım.msj atmıcam kesınlıkle ya pazartesı gunu whatsapp da hıc cevrım ıcı gormedım dedım acaba onemlı bırseymı var gene sorım dedım yazamadım ertesı gun salı gunu dedım engelledı herhal dedım takıp ettım cevrım ıcı gordum cevrım ıcı ve 2 gun yazmamıs bana tek kelıme yapmadı.dahada sınır oldum sıldım numarasını sırf delı gıbı devamlı bakmamak ıcın ama aklımda tabı

canım benim biz kadınlar aşkı iliklerimize kadar yaşamak isteriz.erkekler mantıksal kadınlar ise duygusal davranır ilişkilerde.bide bizi ellerinin içine aldılar mı değme keyiflerine snra...bunu kendine yapma sakın.bende yıllardır ezdirdim kendimi.aldattı defalarca affettim ..ya sonra yine üzülen yıkılan ben oldum.ama artık dediğim gibi begyy sayesinde toparladım kendimi.bana en çok çöktüğüm anda yol bi çıkış gösterdi.ve inan bana kendine güvenerek yaparsan başarıyosun.sende arama sorma bakalım zaman ne göstercek.senin dayanamayıp arayacağını biliyo..bunu öle alıştırmışsın.kötü bişi olsa emin ol kara haber tez duyulur bekle bakalım nolcak.ama o sna döndüğünde dediğim gibi sakın trip falan yapma kendinden emin bi şekilde hiç işim vardı işte sen naptın nasıl gidiyo de..böle kesik kesik onu umursamıyo havalarında..her zaman kaçan kovalanıyo canım merak etme.bak şimdi benim eşim en ufak bi lafımın altından bişi arıyo.acaba bişi mi var die.. :))

ilk sayfalarda begyy yazılarını okuyunca ılgımı cektı gercekten hos yaklasımlarda bızlere ornekler vermıs.benımkı bıraz degısık hatta lakabına degısık demıstım ona.yanında sorun yok hersey cok guzel telefon ucunda yabancı artık aramızda sorun varmı yokmu dıye yuzunu gormek ıstıyordum.:)gecen bana dıyo sen cok ıyısın hep yapıcısın yıkıcı degılsın.bende herkesın bı sabır noktası var.hıı olemı dıyor.yaptııgı davranıslar sankı bezdırmek gıbıdı dedım sakın bole seylere gırme yuzume sole durustce ben mutluyum senle dıyo sen nıye bole seylerı dusunuyorsun dıyoo.cıldırtıyor benı ee baksana davranısa uzagımda dedıgım 3 gun en fazla gormedıgımo surecde dıyorum nıye bole sogudumu sevmıyormu sorun nedır dıye kendı kendıme kurdum durdum.:18:bugun 5 ıncı gun gormedıgım en uzun zaman 3 gundur ses seda yok.bılmıyorumkı terkedılmıste olabılırım

evlenince de değişmiyorlar canım..Hiç değişir diye bekleme...

Topuklu giymk zor evet ama yapcaksn dolgu topuk kullan yüksek ispanyol paça al üstüne şifon bir gömlek giyin hem spor hemde şık olutsun önce bi sıkılaşta sonra giyim kolayy ahahahah onuda hallederiz

Beggyy

Topuklu giymk zor evet ama yapcaksn dolgu topuk kullan yüksek ispanyol paça al üstüne şifon bir gömlek giyin hem spor hemde şık olutsun önce bi sıkılaşta sonra giyim kolayy ahahahah onuda hallederiz

Beggyy

ahanda ispanyol paça tam benlik valla geçen gün ondan da aldım.dolgu topukla seksi olabilirim belkim tmm bakalım bide öle deneyem.ama benim herif pantolonada bahane buldu dar paça alsaydın keşke falan dio off gıcıkk

pufff hep aynı şeyler erkeklerin hepsi aynı ben seni böle seviyorum sen gibisini bulamam falan..gıcık şeyler.valla canım terkedilmiş olsanda sakın arama sorma istediğini verme ona.elbet bi ses verecektir..keybeden o olur valla

ahanda ispanyol paça tam benlik valla geçen gün ondan da aldım.dolgu topukla seksi olabilirim belkim tmm bakalım bide öle deneyem.ama benim herif pantolonada bahane buldu dar paça alsaydın keşke falan dio off gıcıkk

bende gectıgımız hafta sonu renklı pantolonlardan aldım.saks mavısı ıle su yesılı dar bılege kdr olanlardan

ben yıkıcı olmadım elımden gelenı yaptıgıma ınanıyorum.ılk kez dedım heh 27 yasında olgundur ne ıstedıgını bılen bırıdır.ama ılkte hayal kurmıcam guvenmıcem dedım sonra baktım cıddı konusmaları olsun bana davranısı ılgısı o kdr ıyıydıkı sevdım.4 cu bulusmada aradıgım ınsansın dıyıp hayal kurdurdu bana o kdr ınce dusuncelıydıkı.yok artık dıyecek.borcum var evlılık dusunemem dedım arabamın 3 yıllık kredısı.ben onuda dusundum seneye agustosta benım evın kredısı bıtcek oraya verdıgım parayı sana verırım ceyızını alırsın ıstedıgın sekılde daha neler kabul edemem dedım olmadı tazmınatımı alırım dedım ne gerek var ben zaten o parayı yerım hem neden alıyorsun o parayı ılerde eve gırerız tekrar degerlendırırz.ben kredınınn borcunu 3 yıl bekletmem dugun olmadan kapatırız kafamız rahat olur demesı ( sonra ılk yazdıgım yazıda bassetmıstım bana yapamıyorum olmuyor demesı benı hayal kırıklıgına ugrattı bana zaman ver dedı tabı bu 3 hafta ıcınde tek kelıme cıddı bı plandan bassetmedı sanırım ona yazdıgım mektuplarda ona saydıgım kelımelerden olsa gerek.dıkkatlıydı bu sefer.

doğru diyorsun ama ben ona kaç kez msj attım bazısına cvp vermedi bazısına kısa cvplar verdi neyse bende fazla üzerine düşmedim bugün msjlaştık ben msj atarken slm yazdım diyor ben böyle şey görmedim slm ne ya yazıyor ya bende dedim neyin kafasını yaşıyorsun msj attıyorum cvp vermiyorsun diyor 2 gündür hastanedeyim :18: dedim msjlarıma cvp vermen 1 dk almaz msjlarıma cvp vermezsen haberim olmaz dedim sonra diyor yarın lazere gidicem taşları kırdırmaya dedim geçmiş olsun en iyisini yaptın kökten kurtulursun dedim sağol inş diyor açıkçası çok fazla üzerine düşmicem dün gece seni çok seviyorum yazdım cvp bile vermedi ben ne diyim artık bu kadarıda olmaz

Sana diormki o nasl davranıyosa öyle davran sen kendine güven önemli olan o hadi görim seni

Beggyy

:)) hadi bakalim bugun basladim kararimi uygulamaya. Hayirli ugurlu olsun :) simdi evde yok kendisi naptin ne ettin semiyorum zaten kendisi haber ediyo. Ama ben haber vermedim bugun hic. Gelince sorarsa da unuttum arkadaslarla birlikteydim derim. Kac gundur makyaj yapmiyodum salmistim. Bugun yine kendime baktim :) pijamalarimlayim su anda ama makyajimi silmedim:) sinir oluyodu en son hic bi isim olmadiginda suslenmeme. Ben de pek rahat etmiyorum bu boyalarla ama gorsun suslendigimi :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:) benimki de oyle yaa. Hatta bi gun annesiyle konusuyoduk kadin bana laf mi carpittti istemeden yoksa ben mi ustume alindim bilmiyorum ama 'kendisi giyinmeyi cok sever insanlarin da guzel hiyinmesini ister bana da hep mudahale ediyo' gibi bisey dedi. Sonra bi kendime baktim bi giysilerime. Icimden dedim ki benimki de baya iyi dayanmis bana :)) erkek fatma gibiyim biraz gecsn su kpss zayiflicam artik

Tamam iste artik bu gunden sonra hicbisey yapma elbet kafasina dank edecek. Noluyo neden bu kiz bana msj atmiyo vs dicek cunku cok alistirmissin basarabilecegimize inaniyorum ben. Biraz sabretmemiz gerekecek. Zaten dusundum de eger bizi istemiyolarsa zorla tutmanin bi anlami yok. Onlara da kendimize de kolaylik etmis oluruz uzak durdukca. Bu zamana kadae senin onu ne kadar cok sevdigini hissettirmissin zaten. Bu saattem sonra onun seni ne kadar sevdigini farkina varmasina izin ver. tabi ben de bunu yapmaliyim yapacagim da :)

Canimm resmen kendimi buldum sende :) ben de mektuplar yazdim sayfalarca. Bi yaz tatilinde ayriydiik gunluk bile tuttum. Noldu cok uzun bunlar yaaa dedi okumadi hatta oyle bisey yaptigimi bile unutmus olabilir. Ama bana soyle bisey demisti: sen beni seviyosun, sevgini boyle gosteriyosn ama ben bu kadar dusunup biseyler yapamam ben sevgimi baska sekilde gosteririm herkes farkli, tepkileri sevgileri de farkli. Demisti. Hakli da biraz. Bizler hep hissettiklerimizi bilsin istiyoruz ama dusunsene sana biri gelip zirt pirt seni soyle seviyorum boyle seviyorum. Tok su an cok mutluyum. Yok beni cok mutlu ediyosn. Ay bayilcam galiba cok mutluyum.. vs seyler soylese yaaa bi git yapistin itice demez misinn? Ben derim acikcasi ve benden bu tarz hoslanan bi suru kisi oldu o kadar itici gelmişti ki.. zaten kizlarin bi agirligi olmali asil. Bundan sonra agirsan alalim kendimizi. Nazsa naz, biraz ugrassinlar bizim icin ,)

yani artık her şeyi yaptım valla tınlamıyor um artık ilk günler evet zordu kabul ediyorum ama günler geçtikçe insanda alışıyor ya istiyor ki ben ona yalvarayım ağlayım istediği olmayınca bu kez sinirli oluyor Allah var bir gün bile bitsin demedi her seferinde ben dedim bitsin beni dur duranda o idi uysal benim aşkım ya ama inan ben aramama kararı alınca arayan biri değilim mesela tlf kapattım canım bazen merak etmemek en iyisi biz kendimizi akılı sanıyoruz ama erkekler daha kurnaz bugün iş arkadaşım ( erkek) ne dedi biliyor musun ? kendi sevgilisiyle konuşurken elinde başka bir cep numarasıyla kıza msj atarmış denermiş bakalım doğruyu diyor mu ? kızda msj falan gelince hemen ona dermiş bana dedi ki o öyle yaptığı için ona çok güvenirdim bir diğer dediği erkeğin kalbine şüphe tohumu ekmek seni aradığında meşgule at bir yeri ara direkt adamlar diyormuş kiminle konuşuyor napıyor bu üstüne düşüyorlarmış diğer dediği aradığında hemen açma 2-3 saat geçsin öyle ara aaaa görmemiştim ya de, msj atığında ertesi gün msj cvp ver ama abartmamak kaydıyla erkekler böyle şeytan işte

:)) gercekten cok akillilar. Bana da olmustu bi kere o anlattigin. Erkek arkadasim baskasinin telefonundan aramis beni ben de acmadim. Sonra bikac dakika sonra ben onu aradim kendi telefonundan ama hicbisey soylemedim. Sonra kalkti bana laf soyledi ben aramistim seni kontorum yok diye ama sen de soylemiyosn fln diye. Halbuki her zaman acik oldum durust oldum ona karşı.. ne cok yanlislar yapmisim ben ya.. tuvaletteyken bile merak etmesn diye telefonu actigim oldu yazik bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…