- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
Yaz bana sor mutlaka erkek zihniyeti aynı kadınlar deyaycı erkekler yüzeysel bide bıdı bıdı konşma bu sefer öfff sick konşmaktan kaöıcak aksine sen olgun davran dinle bağırsın çağırsın sonra susunca bitti mi de evet dick yorm beklick snden tamam teşekkürler şimdi izin verirsen işim var de nasl çıldırıo izle odaya git kıs kıs gül ahahhahaa ben çok yapıorm en önemliside bakkmlı ol başkıo hemne nedn süslendin ben srnindoğal beğeniorm bende diorm ama ben kendimi beğenmiorm ahhahaha delirio sürttür kız burnunu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende öok sinirliyim sinrdn ağlarm bende tavlayı fırlattm bana delisin dedi bi çıldırdım bir daha bana deli dersen seni bırakırım dedimm şimdi ohh rahatm o bana sayıyo sen ruh hastasımısın git tedavi ol ihtiyacn var doktor araştırıorm sana diorm dahada bağırınca valla senle tartışmaya ne halim var nede şevkim sen kendi kendine tartış ben tutmim diorm ahhahaha bu sefer düzgün konş benle dio tamam hayatm diorm cevap verme dio tamam diorm sonra cevap ver dio ay sen iyce kafayı yedin susimmi konuşimmi karat ver diorm gülüorm bide ahahha delirio ben delirceğine o delirsin egzama oldm ya benden önemlimi
allah seni emi kız çok yaşa sen.valla karalar bağlamıştım artık çözüm bulamıyodum.sen umut oldun bana.hadi hayırlısı bakalım.dediklerine çok güldüm.sürünsünler elleme.biz ne çektik yeter keser dönsün sapta...senin bu dediklerini o bana yapıyo şu an.ben dır dır dır hiç bitirmiyorum cvp alamayınca tabi oda bana bittimi dio ewet deyince iyi hadi çok yorgunum yatayım azcık dio deliriyorum yaaaa....ama artık ben başlıyorummmm
valla harikasın sanki şu an karşımda bir kadın değilde erkek egosu konuşuyo bravo sana....
Hahaja benn bu saçları boşunamı ağartmadm yoksa saçlarm bembeyaz olmştu ahajjaja eğleniorm ben artıkk erkek rahatlığı sinsin üstüne öyle olunca iki cambaz bir ipte oynamaz
Tum yazilanlari simdi okuyabildim :) iyi ki varsin gercekten bizi kendimize getirdin resmen. Aslinda soylediklerini dusununce bize hep yapilanlar bunlar. Artik bizim de ses cikarmamiz lazim. Onlar bize davrandikca peslerinde kopek oluyoruz resmen aynisini yapsak onlar da bizi kaybetmekten korkarlar. En onemlisi de biz birer bireyiz onlar olmadan da yasayabiliriz. Ben ayrildigimda daha guzel hissediyodum kendimi cunku bana surekli kilo ver onu yeme bunu yeme diyen biri yoktu. Bizi bu hale onlar getoroyor aslinda. Hem kendimize guvenimiz geldiginde zaten onlarin da cok hosuna gidecegine, o hayranlikla izledikleri mankenler gibi gorecegine suphem yok... biraz fazla mi costum ne?:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaz bana sor mutlaka erkek zihniyeti aynı kadınlar deyaycı erkekler yüzeysel bide bıdı bıdı konşma bu sefer öfff sick konşmaktan kaöıcak aksine sen olgun davran dinle bağırsın çağırsın sonra susunca bitti mi de evet dick yorm beklick snden tamam teşekkürler şimdi izin verirsen işim var de nasl çıldırıo izle odaya git kıs kıs gül ahahhahaa ben çok yapıorm en önemliside bakkmlı ol başkıo hemne nedn süslendin ben srnindoğal beğeniorm bende diorm ama ben kendimi beğenmiorm ahhahaha delirio sürttür kız burnunu
Hahaja benn bu saçları boşunamı ağartmadm yoksa saçlarm bembeyaz olmştu ahajjaja eğleniorm ben artıkk erkek rahatlığı sinsin üstüne öyle olunca iki cambaz bir ipte oynamaz
Ahahhaha affetme kendine yapılmasını istemedipin şeyi başkasına yapkiii anlasn ahahhaha bekliorm gelişmeleri
Beggy...ya dur beni bırakma hemen...Ben de eğiteyim bunu ya..Bak yukarsdakinin aynını o yapıyor bana..Ben sorunu anlatıyorum.Birşey demiyor.Yorum yapmıyor.Beni çıldırtıyor..Gitmek istediğimde bırakmıyıor....Valla beni parmağında oynatıyor bu...
Beggy ben bunu eğitrmeliyim..Lütfen taktikler söyle..
Şuan onu terketmeye hazır değilim..iş değişikliği yapacam,kafama takıyorum ,iş sorunları yaşıyorum..Bir de kaçıncı ayrılık acısı bıktım usandım..Yaz birşeyler..Sen olsan ne yaparsın buna..
valla ölede canım sen son msjlaşmadan sonra bi giyineyim falan dedim giydim çıkardım ya off kendimi berbat hissediyorum.son zamanlarda da zaten saçlarım kepek yüzüm sivilce oldu.sıkıntıdan bunlar biliyorum ama kaybolan bu güvenimi nasıl yerine getiricem ben
Cnmmm bnm dur bırakmadm sni hihihi ben olsam mı ben kaybetmekten korkmayan bir insanm ben kazanamadıığım hiç birşeyi kaybetmiş saymam kendime acı çekmen iyi olgunlaşıp artık kendi kurallarını koyarsın dik dur kendini koyvermişsin sızlanıyorsun şuanda tuliiiicim sana değer verse düşünerek davranır ozamann sende verme haketsin alsın kaybetme korkusu yaşadığın müddetçe çok zor önce kendine inan ben ilişki bitir demem kolay şeyleri sevmem kendini iş değişikliği diye adapte etmişsin 1 dakika sonranın garantisi yok bu günün işini yarına bırakma aradığında nasl konşuyorsa öyle konş sende beklenti içinde olmaki yaralanma eldeli malzemene göre haraket et kafano dağıt bak nbir oyun oynuyorm yeminlendünyanın hiç bi sorunu aklıma gelmiyo birdr Allah de ötesini bırak kitabını mutlaka oku
Kaldır cnm totoyu bahaneler yok git köpük banyosu filan yap mutfağa gir çık arkadaşşlarınla sivilceler abur cuburdandır kepek içinde halledersin dışarda bir hayat var bakım yap kendini şımart hadiiiiiiiiii 👏😡
Benim daha çok değer vermem taviz vermem maddiyatına rağmen onu kabul etmem değil aslında..,Bir araya gelmek için ikimiz de fedakarlık yapacaz...ya hemen geleceksin yada bitecek..dedim .Daha fazla uzaktan ilgsiz devam edemem dedim..Bana bunları söyledi..Ve kameradan ayrılmıştı..Bu sözüm üzerine tekrar geldi ve uzun durdu..
Ya uygun bir zamanda terkedecm sanırım ben onu sırf onurumu korumak için...
O uygun zaman kendimi daha iyi hissettiğim bir zaman olacak..
Arasa da açmayacam..
ay valla enerjıne hayranım...7/24 senle konuşsam sıkılmam herhalde...neyse canım tmm bakımlara başlıyorum pes etmek yokk .seni sıkmıyoruz dimi canım bu arada :44::44::44:
Canm bak bn nişanlımıı değiştirdim ama onun isteği ilgisi batdı olmasaydı ben onu bırakırdm onada söylüorm ben ilgi arsızı bir insanm bin kere ölmektense bir kere ölmek herzmn iyidir herzmn bir daha iyisi var sen resti çektiğinde değil çekmeden çabalaması lazımm tuliii ve bizim en zor hazmettiğimiz kadınlar olarak kaybettiğimizi kabul etmiyoruz ben kaybettiğimde kendime şu telkini verdim aman kazanmadım ki ya dedim kaybediyim ben bir insann başına gelicek en iyi şeyim dedim kendini sev şımart egoist ol birazz hadi bakimmmö
Ama kaybedince anlıyr işte bazı insanlar...
Masumiyetine inanıyorum aslında...Depresif biraz...Erkeklerde depresyon daha farklı oluyormuş böyle...
Yav en ağır şeyleri bayanlar yaşıyor bak hön yelkenler iniyo anaç tavır yok sen anası değilsin sevgilisisin erkeklerin depresyonu hiç bitmez ilişki başlar 1 ay sonra sıkıntılarım var çok meşgulüm kafam dolu sorunlarım var üstüme gelme ezberledik artıkkk bu söylenenleri bence masum iyi niyetli olan sensinn zaten ilişkide sıkıntı yaşanınca niz bayanlar hemen iyi şeylerini düşünürüzz ay bana bunu yaptı ay bana bunu dedi ya bnm arkadaşıma bir gün çocuk öyle şeyler saydıki internette yazışıolar buda nolur beni bırKma tamam aşkmm filan dedim geç kız şöyle geçtim bilgisayarn başına kızın ağzındn dedim sen kimsin sen kmsinde böyle konşuyosun arkadaşm bana yalvarıo yapma die dedim sus döverim seni ezikmisin dedim çocuk inanamıo arkadaşıma bu senmisin bunları yazan senmisin diyip duruo dedim benm yeter be sedim defol dedim engelledim arkadaşm ağlıyo ilişkimi bitirdn die dedim korkma ilişkini başlattm yarn seni arayıp seni seviyorm diycek nitekim öyle oldu çocul özür diledi seni seviyorm daha dikkatli olcm dedi kız boynuma sarıldı sonra kz arkadaşm bıraktı onu iyi miyetli olursan kaybedersin
valla ölede canım sen son msjlaşmadan sonra bi giyineyim falan dedim giydim çıkardım ya off kendimi berbat hissediyorum.son zamanlarda da zaten saçlarım kepek yüzüm sivilce oldu.sıkıntıdan bunlar biliyorum ama kaybolan bu güvenimi nasıl yerine getiricem ben
:)) cok guldum ya nasil guzel anlatiyosun oyle. Evet benim de problemim o bu kadar kesin olamiyorum malesef. Ben de deli gibi ilgi arsiziyim bi an bana ilgi gostermesin hemen neden soguk bana ne yapmis olabilirim diye dusunuyorum. Boyle hep sevsin beni hep sarilsin hep iyi davransin istiyorum ama olmuyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?