Olmaz sen bu kafayla gidersen olmıcakta yav biraz dişini göster diorm işte sana biraz çirkefleş çirkinleş hahhaa ayriyetyen sen napıcaksın ki ben naptım diye düşünüyosun ben nişanlımla tartışınca hep haklı bnmdir mesela alttan girerim üstten öıkarm haklı olurum annem babanesi kılıklı dio ama napim vicdan yaptırıorm alttan alttan . melek oluyorm hemen ben ahhaha kesin olcaksn olamıyorum diye diye ömrümüzü bitirdik kadın dediğinnn tehlike demektir erkekler odun olduğu için dümdüZler yalanlar basit bilindik yalanda söyleyemiokar zaten pehhhhhh benimkinin göZüne bakarım yalan sölüosa direk sölerim bende kerizim anlımda gerizekalımı yazıo sence die sonra napaın baktı yutmuyorm doğruyu söylüyo şimdi hiç yalan yok maşallah sen önce uygılamaya geç hep sarılır ondan sonra savulunnn lan beyin fırtınası yapıyoruz biz geliyoruz biz bu gazla köklerini bile kuruturuz üzülme yeter
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:) bizde de yalan yok cok sukur ben de o da soylemiyoruz soyleyemiyoruz gerci. Ama o dedigini ben yapamam ki sadece erkek arkima degil arkadaslarima, aileme karsi da yapamam ben boyle ama susup kabullenmeyecegim artik da:) ya surekli soruyorum aslinda bir problem oldugunda karsilikli konusarak cozmeye calisiyoruz da.. ben surekli sarilmasini istedigimden ve o da bunu yapmadiginda hep ayni sorular sormaktan onu da biktirdim. Ya aslinda ben bizim aramizda sorun var mi onu da pek bilmiyorum kendi kendime dusunup çıkarıyorum bir seyler, mutsuzluga mi odaklanmisim bilemedim ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence de her sey kendinde bitiyo once bi kufore gidip kendinizde ufak degisiklikler yaptirabilirsin. Sonra ciktiginda sagina soluna bakarak yurursen sana bakislari farkedersin ki bu senin kendini daha iyi hissetmeni saglayacaktir bence. Evde de ayna karsisinda bol bol vakit gecirip guzelligini farketmelisin
Bence en onemlisi bunlar. Sonra arkadaslarinla daha fazla vakit gecirmeye calis. Gerisi de yavas yavas gelir zaten,)
Yok ben halimdn memnunum banada iyi geliyo hahah bende enerji bitmez ruh hastasıyım ben hayatla çok kavga ettik beni adam etti Allah hep yardım etti inandm vazgeçmedim isyan etmedim hep şükür dedim ve hep aktif bir insan oldum egoistimdir kendimi aynann karşısına geçer severim mesela ama abartı değil tabi ama Allah bizi boşunamı yarattı bu bedeni ruhu bize emanet etti iyi bakmak lazm zaten beni üzen insanın anında bi haberi gelir bana arar insanlar la maşallah dediğin üç gün yaşamıyo diye ahahha
Eki Görüntüle 1113420
Bnm kzmda erkeklere kök söktürüo ahha
sevindim :) bu arada akşam eşim eve geldiğinde yatıyodum içim geçmiş.gelince uyandım şöle tepeden bi baktı öpmedi falan bende hiç aldırış etmedim tabi önceden olsa nie öpmüyosun falan derdim.demedim.yemek yedi.snra ben kalktım.karşı koltuğa oturdum tvye baktım.10 dak.falan sessizlik hiç oralı olmuyorum ama snra napıyon bitanem hayırdır hiç konuşmuyon bişi mi var dedi bende yooo tv izliyom dedim.hee iyi bakam dedi.bu akşam hemen hemen hiç konuşmadımm :)ama sürekli beni izledi tv izlerken falan laf atıyo şebeklik yapıyo hahah :) bakalım yarın nolcak merak ettim bak şimdi.ama kendimi kontrollü tutmak için çok çabaladım.bi ara sinirimden laptopu geçirivercektim kafasına.trip yaptığımı sanıp ters konuştu sürekli bi asabiyet bi görsen 1. gün akşamı böle geçti canımm
Senin cok guzel gecmis ilk gunun canim darisi benim basima :)
:) ben o kadar istikrarli olamadim dahadun aksam geldi eve islerim vardi, hic farkinda olmadan yuzune bakmammisim sorna tv karsisina gectik. Baktim telefonu almis eline birileriyle yazisiyo. Once biraz trip attim malesef sonra dedikleriniz aklima geldi hicbisey yokmus gibi ben de aldim teli elime. O ne yaparsa aynisini yapcm dedim.gunluk naptigimi fln sordu cvp verdim ben de ona sordum ama onun gibi elimde telefonla. Sonra neden yuzume bakmiyosun dedi.(yine biraz kendime engel olamadim) dedim yuzume bakmayan sensin. Msjlasma demiyorum ama kalkip da bana sorma neden yüzüne bakmadigimi.. sonra o an hallettik gibi. Sonra benim ders calismamama vs soylendi yine. Ben de kalktim odama gectim sessizce bir daha da konusmadim pek ilerledim sayilmaz ama bana gore biraz adim attim gibi. Sesimi cikardim en azindan alttan almadim. Artik yavas yavas duzeltcm kendimi ,)
aynı seyi yasadım, yaşıyorum..
dunyanın kendilerinin etrafında dondugunu zannediyorlar ancak bunun tam tersini gostermek yerine uyum saglayıp biz de etraflarında donuyoruz....
degisime kendinden basla bence. neyi isteyip istemedigini ona da acıkca belirt, bırak o 1 adım atsın sen zaten o zaman 10 adım atarsın, uzuntulerin hayal kırıklıklarını 2kelimeyle tamir edip (senin ona enerjin yetmedigi noktada seni gazlayıp yine kendisine uyum icin hazırladıgı, bilincli veya bilincsiz hesap yaparcasına bir davranıs) tekrar kafasına gore hareket etmesine izin verme, tekrarlayan her hatada ona benzer seyleri yaptıgını huy haline getirmeye basladıgını ve tereddutlerinden bahset, seni kaybetmek istemiyorsa daha fazla emek vermeyi secer...
yazdım ben:)
...........................
Trip yok unutma hiçbişey yokmş gibi davrann yinede bir adım atmışsın bak en ufak şey bile fakettirio tebriklertt alkışşşşşş
:) tesekkur ederimm. Ama trip atmazsam sanki hatalarini hic anlamayacakmis gib geliyor bana.isine geleni yapamaya devam edecek gibi geliyor.
Senin cok guzel gecmis ilk gunun canim darisi benim basima :)
Hahhajaj ben seni yeaaarim ahhahajh ya anlından öpüyom şimdi tabi bu uzak davranmalarını yaparken sorduğu şeylere tebessüm ederek sanki herzamanki halinmiş gibi cevap ver neyin var bitanem der sende bişeyim yok hayatm tv izliyorm bulaşk yıkıorm gibi cevaplar ver o çözemedikçe üstüne gelcek bunu ni kaç gün daha yapıorz ahha
Eki Görüntüle 1113420
Bnm kzmda erkeklere kök söktürüo ahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?