Cok yoruldum artik:(

hihooyttt hadi bakalım bu akşam neler olcak meraktan çıldırtçam onu..kendine gelsin görsün artık bişileri aaaa yetti gari :))

Ahahaha gün içinde ara tamam mı bi ara gidelim bna alşveriş yapalm de hahah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim bende çok sinirlendim.dedim ya eve geldi öpmedi bile.herşeyi benden bekliyo bende yanına yanasmadım tv izledim kızımla ilgilendim falan.yapçak bişi yok dayanıcaz ya bu deveyi güdecekler ya bu diyardan gidecekler yapçak bişi yok !!!!

Ahahaha gün içinde ara tamam mı bi ara gidelim bna alşveriş yapalm de hahah

ben alışverişi dün dedim şampuanım falan kalmamış dedim telde olmaz çk yorgunum dedi.bana kızımla gitmemi söledi.bende normalde aa sensiz olmaz beraber gidelim falan die mızmızlanırdım.amaaaa cevabım tmm ben kızımla giderim madem dedim.tık yokkk :))) ama uyuyakalmışım işte bu akşam gidicez :))

seviyosan katlanacaksın bence, ortak bişeyler zaten yapıyorsunuz ve bunları yaparken mutlusun. mutlu değilsen zaten erkek arkadaşına ben mutlu değilim de. belki o da mutlu değildir birlikte onun istediği şeyleri yapmaktan. neden çok şey bekliyoruz bazen anlamıyorum, ama çok kafama takmadan tribimi yapıyorum. ben de aynı durumdayım yani. düşünmediğim zamanlarda mutluyum, boş kalınca düşününce sinir oluyorum.

valla sevmek yetmiyo.onları öle bir alıştırmışız ki herşeyi bizden bekiyolar.aşk sevgi ilgi vs.ama onlara gelince tık yok.aaa ama olurmu onlar içten seviyo bütün çalışıyo yoruluyo.işine gelince anlıyo gelmeyince seni aptal yerine koyuyo.valla ben 11 yıllık evliyim sevdiğim için katlandım bu zamana kadar belki ama olmuyo artık.bak ben kendime olan güvenimi kaybettim.insanı insanlıktan çıkarıyolar (

Öyle alışveriş değill kız üstüme başıma bişeyler alma istiyorm de birde spora başlıcm ne diyosn de kendine bakmaya başladığını anlasn

Sakın katlanma bnm nacizane fikrim katlanırsan senden hep daha fazlasını isteyecek karşılıklı yaşanan bir ilişki bizler onların anneleri değiliz önce bunu kabul edelim seminkinifr çözeriz inşallah hiç sinir olma

anladım zaten bende şampuanım bakım kremlerim falan bitmiş diye dedim.tmm onuda derim spor alışveriş vs.bu akşam bahsedeyim bakalım neler olcak :))

anladım zaten bende şampuanım bakım kremlerim falan bitmiş diye dedim.tmm onuda derim spor alışveriş vs.bu akşam bahsedeyim bakalım neler olcak :))

Ama böyle çok sakin ona hiç bakmadan başka bişeyle oyalanır gibi ya spora başlıycam ne diosn filan de ahhaha

:) tamam bakalim bi de oyle deneyim. Bu zamana kadar trip attim sanki cok mu ise yaradi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:) ay evet bi de sucluyken uste cikmalari yok mu mahvediyo insani! Oyle walla yapck bisey yok artik adam olsunlar :))

:) tamam bakalim bi de oyle deneyim. Bu zamana kadar trip attim sanki cok mu ise yaradi :)

Başarabilirsin bilioormm

Başarabilirsin bilioormm

Tesekkur ederimm umarim basaririm :)) aksami merakla bekliyorum ben dee

acıkcası ben ne yumusak dil ne de sevgimi gosterme kısmında pek bir degisiklik yapmadım,
hayatın sadece ondan ibaret olmadıgının farkında olarak davrandım ve ona da surekli bunu hatırlattım. rahatsız oldugum bir davranısı varsa köprüleri yakmadım fakat tahammulumun azaldıgını da her seferinde belirttim, vazgecebilmeyi goze aldım.
ha bi de dırdırı bıraktım, cunku anlatsam da dinlemiyor ki... sakin oldugumuz zamanlar genel elestiriler yaptım.

Gelişme varmı

var tabi, ancak %100 degisecegine inanmıyorum,
ogrenmesi alısması gereken seyler vardı, onlar da zamanla oturacak umarım.
birkac aydır bunlarla cebellesiyor, artık ben soylemeden suskunluguma karsın o kendisi ozelestiri yapıyor. simdilik bu halinden menunum ancak 30yıl icin yeterli olur mu bilmiyorum, zaman gosterecek...

:)) evet dun itibariyle ben de dirdiri birakmis bulunuyorum. Ve aslinda o bana soyledi bi kere. Oyle cok soyleniyosun ki ben de onemli kisimlari dinliyorum geri kalani dinlemiyorum gibi birsey demisti. Cok acik sozludur benimki:) sonuc olarak dun aksam sorunsuz gecti cok sukur :) isteklerimi hic cekinmeden soyledim. Beggy nin dedigi gibi elestirdigi zaman ne kusup odama gittim ne de trip attim. Sallamadim gectim. Daha guleryuzluydum ve bu cok onemliymis bunu farkettim. Yapismadim cocuga da ilgi gostermeyince neden soguksun da demedim :))

guzel haberlerle gelmene sevindim.
neyi nasıl ypacagını elbet sen kendini ve ilişkini daha iyi bildigin icin daha dogru karar verirsin.
ancak elestirdigi zaman mantıklı birseyler soyluyorsa kusmek yerine dusunmeyi sec, sonrasında konus bence.
eger elestirileri yersiz ve rencide etmek icin ise yapıcı olmadıgı, sikayet ettigi seyler icin soylenmeyi bırakıp onları degistirebilmen icin destek olmasını talep et bence.

mesela ben cok kilo aldım, benimki de birkez bunu soyledi cok sallamadım ama kırıldım icten ice. sonra tekrar soyledi, bir de caba gostermedigimden ilk soyledigine de cok aldırıs etmedigimden dem vurdu. bu bir sonuctur nedenini degistirmemde ne gibi bir gayretin oldu, tespitlerini yaparken ortak bir hayatın bir parcası geregi sen de alternatifler sun demistim, nasıl yani dedi? sabah guzel zinde bir kahvaltı yapmamızı saglayıp hadi yuruyuse cıkalım demek gibi mesela, taleplerin yalnızca tespitlerden ibaret pratikte hicbir sey yok demistim donup kalmıstı. o gun bugundur bna bir elestiri yapacak olsa 2kez dusunur ve alternatifini de 2.cumlesinde ekler veya herhangi bir teklifte bulunur

Cok guzel soylemissin canim :) benim de surekli kilolu oldugumdan ve bir sey yapmadigimdan şikâyetçi ve butun elestirileri bu konularda oluyor. Ve benim de malesef degisturemedigim bir yonum var ki inada bindiriyorum hic yapmiyorum.daha cok yiyesim geliyor. Bunu soyledim ondan sonra bir sure hic elestirmedi ben hala yemeye devam ettim..en son bir daha soyledi ben sana soyledigimde de soylemedigimde de hicbisey yapmiyosun diye.. aslinda bicok konuda hakli elestirileri oluyo ama cok elestirdigi icin ben diyorum beni degistirmeye neden bu kadar hevesli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…