hihooyttt hadi bakalım bu akşam neler olcak meraktan çıldırtçam onu..kendine gelsin görsün artık bişileri aaaa yetti gari :))
anammm tipe bakkk.valla bi laf atanı anında tırmalıcak gibi duruyooo :))
:) ben o kadar istikrarli olamadim dahadun aksam geldi eve islerim vardi, hic farkinda olmadan yuzune bakmammisim sorna tv karsisina gectik. Baktim telefonu almis eline birileriyle yazisiyo. Once biraz trip attim malesef sonra dedikleriniz aklima geldi hicbisey yokmus gibi ben de aldim teli elime. O ne yaparsa aynisini yapcm dedim.gunluk naptigimi fln sordu cvp verdim ben de ona sordum ama onun gibi elimde telefonla. Sonra neden yuzume bakmiyosun dedi.(yine biraz kendime engel olamadim) dedim yuzume bakmayan sensin. Msjlasma demiyorum ama kalkip da bana sorma neden yüzüne bakmadigimi.. sonra o an hallettik gibi. Sonra benim ders calismamama vs soylendi yine. Ben de kalktim odama gectim sessizce bir daha da konusmadim pek ilerledim sayilmaz ama bana gore biraz adim attim gibi. Sesimi cikardim en azindan alttan almadim. Artik yavas yavas duzeltcm kendimi ,)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahahaha gün içinde ara tamam mı bi ara gidelim bna alşveriş yapalm de hahah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok ya çok işveli cilveli oldu başıma haha
seviyosan katlanacaksın bence, ortak bişeyler zaten yapıyorsunuz ve bunları yaparken mutlusun. mutlu değilsen zaten erkek arkadaşına ben mutlu değilim de. belki o da mutlu değildir birlikte onun istediği şeyleri yapmaktan. neden çok şey bekliyoruz bazen anlamıyorum, ama çok kafama takmadan tribimi yapıyorum. ben de aynı durumdayım yani. düşünmediğim zamanlarda mutluyum, boş kalınca düşününce sinir oluyorum.
ben alışverişi dün dedim şampuanım falan kalmamış dedim telde olmaz çk yorgunum dedi.bana kızımla gitmemi söledi.bende normalde aa sensiz olmaz beraber gidelim falan die mızmızlanırdım.amaaaa cevabım tmm ben kızımla giderim madem dedim.tık yokkk :))) ama uyuyakalmışım işte bu akşam gidicez :))
seviyosan katlanacaksın bence, ortak bişeyler zaten yapıyorsunuz ve bunları yaparken mutlusun. mutlu değilsen zaten erkek arkadaşına ben mutlu değilim de. belki o da mutlu değildir birlikte onun istediği şeyleri yapmaktan. neden çok şey bekliyoruz bazen anlamıyorum, ama çok kafama takmadan tribimi yapıyorum. ben de aynı durumdayım yani. düşünmediğim zamanlarda mutluyum, boş kalınca düşününce sinir oluyorum.
Öyle alışveriş değill kız üstüme başıma bişeyler alma istiyorm de birde spora başlıcm ne diyosn de kendine bakmaya başladığını anlasn
anladım zaten bende şampuanım bakım kremlerim falan bitmiş diye dedim.tmm onuda derim spor alışveriş vs.bu akşam bahsedeyim bakalım neler olcak :))
Hayır trip bıktırır ama sen normalmiş gibi davranırsan bu korku yaratr trip atarsan hatasını anlamaz sen sakin ve normalsen o şunu düşüncek bunda bi değişiklik var bişey var aklında ama ne var diye düşünsün korkma ya ipleri biraz eline aldnmı daha rahat yapcaksn bunları surat ifadende bile trip olmasn yüzünde çok normalmiş aman çok rahatm çok avrupai yaşıom ben die tamam mı
canım benim bende çok sinirlendim.dedim ya eve geldi öpmedi bile.herşeyi benden bekliyo bende yanına yanasmadım tv izledim kızımla ilgilendim falan.yapçak bişi yok dayanıcaz ya bu deveyi güdecekler ya bu diyardan gidecekler yapçak bişi yok !!!!
:) tamam bakalim bi de oyle deneyim. Bu zamana kadar trip attim sanki cok mu ise yaradi :)
Başarabilirsin bilioormm
ama böyle çok sakin ona hiç bakmadan başka bişeyle oyalanır gibi ya spora başlıycam ne diosn filan de ahhaha
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet iste benim hatam her defasinda alttan almak ve ona karsi dusuncelerimi hep yumusak dille soylemem. Ama yapamiyorum kendime engel olamiyorum. Sevgimi her defasinda oldugu gibi gostereyim, Allah korusun bir sey olursa ileride hicbir pismanlik duymayim Istiyorum
Gelişme varmı
acıkcası ben ne yumusak dil ne de sevgimi gosterme kısmında pek bir degisiklik yapmadım,
hayatın sadece ondan ibaret olmadıgının farkında olarak davrandım ve ona da surekli bunu hatırlattım. rahatsız oldugum bir davranısı varsa köprüleri yakmadım fakat tahammulumun azaldıgını da her seferinde belirttim, vazgecebilmeyi goze aldım.
ha bi de dırdırı bıraktım, cunku anlatsam da dinlemiyor ki... sakin oldugumuz zamanlar genel elestiriler yaptım.
var tabi, ancak %100 degisecegine inanmıyorum,
ogrenmesi alısması gereken seyler vardı, onlar da zamanla oturacak umarım.
birkac aydır bunlarla cebellesiyor, artık ben soylemeden suskunluguma karsın o kendisi ozelestiri yapıyor. simdilik bu halinden menunum ancak 30yıl icin yeterli olur mu bilmiyorum, zaman gosterecek...
:)) evet dun itibariyle ben de dirdiri birakmis bulunuyorum. Ve aslinda o bana soyledi bi kere. Oyle cok soyleniyosun ki ben de onemli kisimlari dinliyorum geri kalani dinlemiyorum gibi birsey demisti. Cok acik sozludur benimki:) sonuc olarak dun aksam sorunsuz gecti cok sukur :) isteklerimi hic cekinmeden soyledim. Beggy nin dedigi gibi elestirdigi zaman ne kusup odama gittim ne de trip attim. Sallamadim gectim. Daha guleryuzluydum ve bu cok onemliymis bunu farkettim. Yapismadim cocuga da ilgi gostermeyince neden soguksun da demedim :))
guzel haberlerle gelmene sevindim.
neyi nasıl ypacagını elbet sen kendini ve ilişkini daha iyi bildigin icin daha dogru karar verirsin.
ancak elestirdigi zaman mantıklı birseyler soyluyorsa kusmek yerine dusunmeyi sec, sonrasında konus bence.
eger elestirileri yersiz ve rencide etmek icin ise yapıcı olmadıgı, sikayet ettigi seyler icin soylenmeyi bırakıp onları degistirebilmen icin destek olmasını talep et bence.
mesela ben cok kilo aldım, benimki de birkez bunu soyledi cok sallamadım ama kırıldım icten ice. sonra tekrar soyledi, bir de caba gostermedigimden ilk soyledigine de cok aldırıs etmedigimden dem vurdu. bu bir sonuctur nedenini degistirmemde ne gibi bir gayretin oldu, tespitlerini yaparken ortak bir hayatın bir parcası geregi sen de alternatifler sun demistim, nasıl yani dedi? sabah guzel zinde bir kahvaltı yapmamızı saglayıp hadi yuruyuse cıkalım demek gibi mesela, taleplerin yalnızca tespitlerden ibaret pratikte hicbir sey yok demistim donup kalmıstı. o gun bugundur bna bir elestiri yapacak olsa 2kez dusunur ve alternatifini de 2.cumlesinde ekler veya herhangi bir teklifte bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?