Cok yoruldum artik:(

Kızımmmsu beni etiketlerseen ne yazdığını görim ahahhaa naptn

Beggyy

Kızımmsu sanada diom beni etiketlemSn göremiorm bişi dicm ne oldu şimdi boşanmıcksn ne dio seviom dioda başka açıklama yapıomu

Beggyy

Kızımmmsu beni etiketlerseen ne yazdığını görim ahahhaa naptn

Beggyy

:)) senin soruna cevap verdigim icin etiketlemeye gerek yok diye dusundum tamam hep etiketlicem seni o zaman :)) biz iyiyiz simdilik cok sukur. Haftasonu surpriz yapti bana. kahvalti ayarlamis bi yerde, oraya gittik. Bi arkadasima da aramiz bozukken bizimki aliskanliga dondu yazmistim msjla. Bunu gormus baya bi bozuldu ertesi gun de iste kahvalti muhabbeti oldu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim yeni kararlar almana cok sevindim. Artik hak veriyorum sana dogru soyluyosun. Allah korusun bu defa da uslanmazsa en azindan ben elimden geleni yaptim diyip cok rahat olacaksin. Ama lutfen onun da cabalamasini sagla. Ben psikolojik olarak bi uzmana danismanizdan yanayim. Esin de kendisini tanir boylece ve belki de kabul edemedigi hatalarini gorur ,)

Yaw göremiyorm öyle ama sevindm çok bak akılına bırak biraz daha iyi oluo olmazsa oldururuz

Beggyy

Eşin olsa tamam da eğer insan sevgiliyse gezer tozar, eğlenir keyfine bakar. Şimdiden böyleyse ileride nasıl olur Allah bilir..

Eşin olsa tamam da eğer insan sevgiliyse gezer tozar, eğlenir keyfine bakar. Şimdiden böyleyse ileride nasıl olur Allah bilir..

7 sene oldu sadece bi imza mi onu bana es yapacak? O zaten benim 7 senedir bu iliskideki esim..

Yaw göremiyorm öyle ama sevindm çok bak akılına bırak biraz daha iyi oluo olmazsa oldururuz

Beggyy

:) oyle tabi ya.. farkina vardim da bos kaldikca dusunup dusunup zora sokuyorum kendimce bazi seyleri. Su anda sinavlar vs derken baya yogunum bu yuzden her sey bi akista gidiyo zaten sen nasilsin bakalim neler yapiyosun?

7 sene oldu sadece bi imza mi onu bana es yapacak? O zaten benim 7 senedir bu iliskideki esim..

İlişkideki eş senin için hakiki eş mi demek? Karı koca gibi bi hayat yaşıyorsunuz anlaşılan. Ne diyeyim Allah sonunuzu hayretsin.

İlişkideki eş senin için hakiki eş mi demek? Karı koca gibi bi hayat yaşıyorsunuz anlaşılan. Ne diyeyim Allah sonunuzu hayretsin.

Tesekkur ederim amin
Allah hepimizin sonunu hayir etsin

Cnm evlilik koştutması benimde napiyim yorgnluk yoğnlukk :) artık geçmiyo günler ne sınavn var

Beggyy

bunları hepsi en başta tutunduğun tavırla alakalı. Bir insana çok sevdiğini belli edersen malesef içine ediyolar ilişkinin. Yazılanları okudum bnde zamanında bu tarz şeyler yaşadım ama tavsiyeyle fln olcak is değil bu. Çok seviyosan malesef vurdumduymaz davranamıyosun. Aksine o seni takmadığında daha çok bileniyosun sonrada üzerine gitti oluyo. Erkek yada kız hiç farketmez insanları çılgına çevirecek tek şey umursamazlıktır. Eğer normalin dışında farklı davranırsan zamanla ona nasıl hissettirdiğini anlatabilirsin. Kıskançlık yapmayarak eskiden takıldığın konulara takılmamak gibi. Sürekli arkadaşlatrınla dışarı çık bişeyler yap gez toz sende ona vakit ayırma ne zmn istese seninde işin olsun sabırlı olursan düzelebilir.

Evet evet katiliyorum buna. Bos zamanim varken surekli dusunup dusunup kuruyodum. Ama simdi daha yogunum boyle olunca yasanmasi gerektigi gibi yasaniyo:) hatta bazen ben unutuyorum ilgilenmeyi, tribini de yiyorum tabi:) evet zamaninda gosterilen toleranslarla alakali butun bu hareketler. Ve her insan vazgecilmez oldugunu dusununce kapris yapmaya devam eder :)

Cnm evlilik koştutması benimde napiyim yorgnluk yoğnlukk :) artık geçmiyo günler ne sınavn var

Beggyy

:) hadi bakalim dugun ne zaman? Ne guzel kosusturmacalardir onlar :) canim ben okuyorum ya finallerim var artik onlarla ugrasiyorum :)

:) hadi bakalim dugun ne zaman? Ne guzel kosusturmacalardir onlar :) canim ben okuyorum ya finallerim var artik onlarla ugrasiyorum :)

Ne okuyosnn :) daha 8 ayım var ay güzelde öldürüyo insanı hem bedenen hem ruhen bitiomu okul

Beggyy

aynen öyle vazgeçilmez olduğunu göstermeye başladıktan snra azıtıyolar bnde şuanki ilişkimde en başından beri kaçan taraf oldum o benim üzerime düşüyo ilgineliyo hatta ben yiyorum trip baştan tuttun tuttun ipleri verdin mi sonradan toparlayamıyosun

Kızımmsu sanada diom beni etiketlemSn göremiorm bişi dicm ne oldu şimdi boşanmıcksn ne dio seviom dioda başka açıklama yapıomu

Beggyy

ewet canım boşanmıcam...ne dicek seviyorum dio işim gücüm çok sıkıntılı ben bende değilim bana zaman ver falan ... dünde konuştuk herşeye yeniden başlayalım die her zamanki şeyler ama offf napmalıyım sence sen ne diyosun ???? b ide bu birden fazla kişiyi nasıl etiketliyos yaww :44::44::44:

ewet canım dün akşam bahsettim bir aile danışmanına gidelim bizede terapi olur falan dedim kabul etmedi ama..kendiside spora falan yazılalım senle bir yer buldum çok iyi dedi.bende tmm dedim bakalım...bundan sonra bi hatası daha olursada nolur kestiremiyorum.ama senin dediğin gibi elimden geleni yaptım ben...benim gibisini zor bulur mumla arar o !!!

canim benim bu dusuncelerin zaten tavirlarina yansiyacaktir diye dusunuorum. Ama onun da seninle bir seyler yapmak istemesi sevindirici :) insallah terapistin ise yarayacagini dusunur de her sey rayina oturur. Ama bir daha hatayi kabul etmeyecegini gostermelisin ki cesaret edemesin. Senin ve guzel kizin icin en hayirlisi olsun insallah canim

:))) Allah tamamina erdirsin canim masallah :) bizde degisik biraz durumlar. En basinda ben ilgisizdim bi sene falan sonra tersine dondu her sey simdi de sirayla triplesiyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…