Yok canim yaa artik soylemiyorum uzun suredir bu konuda sikayet etmiyorum :)) ama sıkıldım artik gercekten. Sabreden dervis misali muradima ermeyi bekliyorum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm canlarım biras toparladım kendimi çok kötüydüm.ama şimdi iyiyim..eşimle günlerdir konuşmuyorum son 2-3 gündürde onu umursamıyorum.boşanacaktım yine çok yalvardı seviyo beni bunu çok iyi anlayabiliyorum.ama neden böle yapıyo biliyorum.bende onu çok seviyorum.ben bi 11 yılımı feda ettim.devir çok kötü..çok düşündüm..ben eşim için gerçekten mücadele etmeye karar verdim.bunların arasında beggyy nin taktiklerini uygulayacağım..yeri gelcek arkama bile bakmıcam.bundan snra kendim için herşey kızım için...takmıcam kafama hçbişeyi...onu kendime köpek edecem..görücek o ...ama dediğim gibi onu bu kadar severken olmas ayrılamam.herkes ayrıl boşan dedi.ama bekara karı boşaması kolay...neyse kızlar kaldığımız yerden devammm
Kızımmmsu beni etiketlerseen ne yazdığını görim ahahhaa naptn
Beggyy
slm canlarım biras toparladım kendimi çok kötüydüm.ama şimdi iyiyim..eşimle günlerdir konuşmuyorum son 2-3 gündürde onu umursamıyorum.boşanacaktım yine çok yalvardı seviyo beni bunu çok iyi anlayabiliyorum.ama neden böle yapıyo biliyorum.bende onu çok seviyorum.ben bi 11 yılımı feda ettim.devir çok kötü..çok düşündüm..ben eşim için gerçekten mücadele etmeye karar verdim.bunların arasında beggyy nin taktiklerini uygulayacağım..yeri gelcek arkama bile bakmıcam.bundan snra kendim için herşey kızım için...takmıcam kafama hçbişeyi...onu kendime köpek edecem..görücek o ...ama dediğim gibi onu bu kadar severken olmas ayrılamam.herkes ayrıl boşan dedi.ama bekara karı boşaması kolay...neyse kızlar kaldığımız yerden devammm
:)) senin soruna cevap verdigim icin etiketlemeye gerek yok diye dusundum tamam hep etiketlicem seni o zaman :)) biz iyiyiz simdilik cok sukur. Haftasonu surpriz yapti bana. kahvalti ayarlamis bi yerde, oraya gittik. Bi arkadasima da aramiz bozukken bizimki aliskanliga dondu yazmistim msjla. Bunu gormus baya bi bozuldu ertesi gun de iste kahvalti muhabbeti oldu :)
Eşin olsa tamam da eğer insan sevgiliyse gezer tozar, eğlenir keyfine bakar. Şimdiden böyleyse ileride nasıl olur Allah bilir..Cok yoruldum artik erkek arkadasimin sadece kendine uygun olan seyleri yapmasindan. Vakit gecirmek adina rutinimiz disinda bir syler yapmayi teklif ediyorum, uygun olmadigi icin reddediyor hep. Ben mi salagim,aptal asik miyim bilmiyorum. Hep onun uygun olmasini bekliyorum. Her planimi ona gore ayarlarken onun planlarima dahil olmayi bekliyorum. Bu kadar kizmama ragmen bazen beni dusundugunu gosteren surprizler yaptiginda ise her seyi unutup yeniden aptal asik olmaya devam ediyorum.. bunun bi cozumu olmali. Dongu icindeyim hep; kiziyorum, kiriliyorum, unutuyorum, tekrar seviyorum tekrar kiriliyorum...
Eşin olsa tamam da eğer insan sevgiliyse gezer tozar, eğlenir keyfine bakar. Şimdiden böyleyse ileride nasıl olur Allah bilir..
Yaw göremiyorm öyle ama sevindm çok bak akılına bırak biraz daha iyi oluo olmazsa oldururuz
Beggyy
İlişkideki eş senin için hakiki eş mi demek? Karı koca gibi bi hayat yaşıyorsunuz anlaşılan. Ne diyeyim Allah sonunuzu hayretsin.7 sene oldu sadece bi imza mi onu bana es yapacak? O zaten benim 7 senedir bu iliskideki esim..
İlişkideki eş senin için hakiki eş mi demek? Karı koca gibi bi hayat yaşıyorsunuz anlaşılan. Ne diyeyim Allah sonunuzu hayretsin.
:) oyle tabi ya.. farkina vardim da bos kaldikca dusunup dusunup zora sokuyorum kendimce bazi seyleri. Su anda sinavlar vs derken baya yogunum bu yuzden her sey bi akista gidiyo zatensen nasilsin bakalim neler yapiyosun?
bunları hepsi en başta tutunduğun tavırla alakalı. Bir insana çok sevdiğini belli edersen malesef içine ediyolar ilişkinin. Yazılanları okudum bnde zamanında bu tarz şeyler yaşadım ama tavsiyeyle fln olcak is değil bu. Çok seviyosan malesef vurdumduymaz davranamıyosun. Aksine o seni takmadığında daha çok bileniyosun sonrada üzerine gitti oluyo. Erkek yada kız hiç farketmez insanları çılgına çevirecek tek şey umursamazlıktır. Eğer normalin dışında farklı davranırsan zamanla ona nasıl hissettirdiğini anlatabilirsin. Kıskançlık yapmayarak eskiden takıldığın konulara takılmamak gibi. Sürekli arkadaşlatrınla dışarı çık bişeyler yap gez toz sende ona vakit ayırma ne zmn istese seninde işin olsun sabırlı olursan düzelebilir.
Cnm evlilik koştutması benimde napiyim yorgnluk yoğnlukk :) artık geçmiyo günler ne sınavn var
Beggyy
:) hadi bakalim dugun ne zaman? Ne guzel kosusturmacalardir onlar :) canim ben okuyorum ya finallerim var artik onlarla ugrasiyorum :)
Evet evet katiliyorum buna. Bos zamanim varken surekli dusunup dusunup kuruyodum. Ama simdi daha yogunum boyle olunca yasanmasi gerektigi gibi yasaniyo:) hatta bazen ben unutuyorum ilgilenmeyi, tribini de yiyorum tabi:) evet zamaninda gosterilen toleranslarla alakali butun bu hareketler. Ve her insan vazgecilmez oldugunu dusununce kapris yapmaya devam eder :)
Kızımmsu sanada diom beni etiketlemSn göremiorm bişi dicm ne oldu şimdi boşanmıcksn ne dio seviom dioda başka açıklama yapıomu
Beggyy
Canim benim yeni kararlar almana cok sevindim. Artik hak veriyorum sana dogru soyluyosun. Allah korusun bu defa da uslanmazsa en azindan ben elimden geleni yaptim diyip cok rahat olacaksin. Ama lutfen onun da cabalamasini sagla. Ben psikolojik olarak bi uzmana danismanizdan yanayim. Esin de kendisini tanir boylece ve belki de kabul edemedigi hatalarini gorur ,)
ewet canım dün akşam bahsettim bir aile danışmanına gidelim bizede terapi olur falan dedim kabul etmedi ama..kendiside spora falan yazılalım senle bir yer buldum çok iyi dedi.bende tmm dedim bakalım...bundan sonra bi hatası daha olursada nolur kestiremiyorum.ama senin dediğin gibi elimden geleni yaptım ben...benim gibisini zor bulur mumla arar o !!!
aynen öyle vazgeçilmez olduğunu göstermeye başladıktan snra azıtıyolar bnde şuanki ilişkimde en başından beri kaçan taraf oldum o benim üzerime düşüyo ilgineliyo hatta ben yiyorum tripbaştan tuttun tuttun ipleri verdin mi sonradan toparlayamıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?