Çok yoruldum ben mi suçluyım ?

sancilibayaann

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
61
-23
8
26
kızlar biraz uzun olacak ama kısa kesmeye çalışacağım ben kayınvalidemle yaşıyorum evleneli daha 1 yıl olmadı şimdiden kayınvalideyle yaşamanın zorluklarını anlayıp çok pişman oldum eşimde beni destekliyor biraz daha birikim yapıp ayrı eve çıkacağız benim görümcem Türkiyede yaşıyor yılda 1 gelir bizde Kosovalıyız kendisi evli 2 evladı var benimde oğlum oldu 3 aylık neyse görümcem geldi kızlar bildiğiniz yediği tabağı bile toplamıyor odasına çekiliyor hergün geziyor tozuyor annesiyle keyif yapıyor beni kahve içmeye bile yanlarına davet etmiyorlar 2-3 gün böyle devam etti bende inadına hicbir şey yapmayacağım dedim zaten 3 aylık oğlum var kimse oğluma bakmıyor bende işlere zar zor yetişiyorum inadına çalışmadım tüm işleri boşladım hizmetçi değilim sonuçta e tabi görümcemde bozuldu sürekli kaynanamla bana surat asıyorlar kahve içiyorlar çağırmıyorlar eşimlede konuşmuyorlar falan tamam biliyorum o misafir elimden geleni yapıyorum kızlarına bakıyorum ama hizmetçi değilim ki 1 ay az bi süre değil kaynanamda kızıyor sürekli surat falan benmi suçluyum anlamadım

Eşinizin size ayrı ev açacak durumu yokken kv evine gelin gelmiş birde yetmezmiş gibi çocuk yapmışsınız,adamın zaten elinde yok birikim yaparak eve çıkacak ya fazladan masraf çıkınca mantıken ne oluyor, birikim yapılamıyor.Siz gerçekten rahatsız olsaydınız işe girer eşinize destek olur hemen ayrı eve çıkardınız, koştur koştur çocuk yapmak pek akıl işi değil.....

Neden eşinizle çalışıp evınızı ayırıp duzenınızı kurmadınız da koştur koştur 1 senelik evlılıkte elinizde 3 aylık bebek varsa 9 ayda hamilelik desen 12 ay bi sene yapıyor yani ?

Bir yıl olmadı daha demişsiniz hamile olduğunuz ıcın mı evlendınız yoksa anlamadım ben orayı ?

Neden eşinizle çalışıp evınızı ayırıp duzenınızı kurmadınız da koştur koştur 1 senelik evlılıkte elinizde 3 aylık bebek varsa 9 ayda hamilelik desen 12 ay bi sene yapıyor yani ?

Bir yıl olmadı daha demişsiniz hamile olduğunuz ıcın mı evlendınız yoksa anlamadım ben orayı ?
evlenmeden hamile kalmış

Evlilik, kendi evini yuvanı kurmaktır. Birinin evinde gidip yaşarsan eğer o evin kurallarına uyarsın. Ev sahibi kendi düzenini değiştirmez. İşine gelmeyen birşey yaparsan suratını asar. Hiçbir şey diyemezsin. 1 yıllık evlilikte 3 aylık bebek nedir anlamadım. Allah güzel yazılar yazsin evladınıza ama bir eviniz bile yokken nasıl çocuk yapıyorsunuz?

Aynı hesabin icinden cikmaya calisiyordum ben de :D

eski konularından gördüm ben de öyle olmuş, muhtemelen apar topar geçti yerleşti hamile kalınca.
O zaman o kaynana evıne kabul edip aldı die şükretsin . Kaynana kapısını açmasa kocasında ev tutacak Toto yokmusmus kendı aile evınde doğurur otururdu .

Back
X