COK YORULDUM BIR YIL UYUMAK ISTIYORUM

SELSERHA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
708
325
103
Bebegim hep huysuz uyumaz geceleri ..Tam uyudu derim yatagima gecerim baslar aglamaya.Surekli kusar.Gece uykulu uykulu uyutmaya calistigim yermezmis gibi bide kalkip ustunu degistiririm.Emmiyo beni.Sutumu sagdim 6 ay oda gitti simdi.Cok zor bi bebek.Umudum kalmadi artik tukendim.Herkez gece misil misil yatar sabah kalkar kahvaltisini yapar gune mutlu baslar bnm icim karardi artik.Ne olcak bu boyle.Duzwlcekmi bu.Doktora goturun demeyin ne olur.Biseyi yok hamdolsun.Huyu boyle.Annmlerde kalmiyorum zaten.Gundz oturmaya gidiyorum burnumdan getiriyo.Nefret ettim herseyden.Disari cikamiyorum.Uyku yok yemek yok biraz kafa dinlemek yok gezmek yok yok yok yok.Hamdolsun bi evladim var ama cok zor cok bunaltiyo beni.Hergun sabahlara kadar agliyorum.Bagiriyorum cocugada sinirlenip.Nasil olcak durumumuz boyle

Sadece normal insanlar gibi olmak istiyorum.

Doktora goturdunuz birsey cikmadi mi hani goturmediyseniz goturun huyumu boyle bir sikintisimi var bilemezsiniz

Ayri yatirma yaninda yatir benimkide oyle besiginde agliyor birde cay kahve icme sutten geciyor rezene icir yatarken karnini tok tutacak mamalar yedir bebek mamalarida olur gunduz cok uyutma ozellikle aksam vakitleri ninniler soyle yatmadan hareketler yaptir masaj yap oyna ve en onemliside bagirma sen sinir stres oldukca oda oluyor sakin ol

Goturdum iste biseyi yok hamdolsun.Ama bu sekildede bitirdi beni
Bende boyleymisim 5 ay annem hic rahat etmedik hep aglardin uyumazdin gidemezdik biryere demisti doktorlarada goturmusler cikmamis birsey normalde inanmam pek boyle seylere ama iyi bir hocaya goturmusler sadece dua okumus o gunden sonra misil misil uyumusum nazar demis hocada

Bende de war ondan 17 aylik huysuz sinirli bir bebek geceleride uyumaz.. ilk 5 ay bende kafayi yiyordum kolikti wc bile gidemiyordum hele bi komsuya gitmek aman allahim ölum gibiydi.... allah yardimcimiz olsun allah sabir wersin.

Sürekli kusuyorsa reflüsü olabilir
Uyku problemi de yapiyor... bebeğeniz ne kadarlık bilemiyorum ama reflü ve alerjisi olan bebekler de genelde bu söyledikleriniz oluyor

Ben kendim okuyorum da gecmiyo

Sürekli kusuyorsa reflüsü olabilir
Uyku problemi de yapiyor... bebeğeniz ne kadarlık bilemiyorum ama reflü ve alerjisi olan bebekler de genelde bu söyledikleriniz oluyor
Bnde supheleniyorum cok kusan bi bebek ek gidayida kabul etmiyo ondanmi acaba

Yanimdada uyumuyo.Kac besik degistirdim hic birinde uyumadi.Surekli uyku halinde aglar.Sinir sistemim coktu

Bebek reflusu olamaz mi? Çok kusuyor dediniz ya?? O geldi aklıma.. arkadasimin bebeği o dr senin bu dr benim gezdi durdu hepsi yok birşeyi demiş geri göndermiş.. sonradan anlamışlar.. Tabi kusmasi da normal değil, ağzından fiskiriyormus resmen.. umarım sadece koliktir sizinki.. Allah sabır versin..

Allah yardimciniz olsun ya.. Benim kizim da ilk aylarda oyleydi geceleri uyumazdi, beni emmezdi. Ek gidalara gecince rahatladim. Simdi 17 aylik gece bir defa kalkar sutunu icer geri yatar sabaha kadar cok sukur. Sizin bebeginizde duzelecektir.. Dua ve sabir edin.. Unutmayin bu gunler gecici
Bide hep soyle dusunun, cok sukurki bir hastaligi yok hastane koselerinde sabahlamiyoruz.. Ben oyle dusunup kendime teselli verirdim

Evet cok cok sukur.Lakin cok zor bi durum agla agla .Uyutuyorum bi kac saniye sonra tekrar agliyo.Sabir diyorum bnce napim.

Evet cok cok sukur.Lakin cok zor bi durum agla agla .Uyutuyorum bi kac saniye sonra tekrar agliyo.Sabir diyorum bnce napim.
Anliyorum coook zor. Ama dedigim gibi gececek insallah.
Anneniz falan yardim edemezmi size? Gunduzleri gelip biraz bebekle ilgilense siz biraz uyusaniz?

Anliyorum coook zor. Ama dedigim gibi gececek insallah.
Anneniz falan yardim edemezmi size? Gunduzleri gelip biraz bebekle ilgilense siz biraz uyusaniz?
Annm o kadar yakin deil.Bide onun sorumluluklarida cok.Onun yardima ihtiyaci var.Bebegimle beraber bnde bittim

stress bebeklere geciyo siz ne kadar emin ve sakin olursaniz oda oyle.oluyo.sevin onu bol bol.sevginizi hissetsin.mamasini yerken konusun oksayin sizin varligniz ona guven verirse belki.kendini iyi hisseder. heralde artik gaz sorunu falan yoktur.anladgm kadariyla alti ayini gecmis mi.altini acin bool.bol oylece kalsin hosuna gider

Sizi en cok ben anlarim..
Oglum dogdu 6 ay araliksiz agladi sadece uyudugu vakit aglamiyordu.
Ne beni emiyordu ne mama.
Uykusuz geceler gece gunduz surekli aglayan veemmeyen bir bebek..
Kabus gibi gunlerdi cildiracaktim.
Doktora gidiyoruz bisey yok gaz sancisi diyodu.birde makatinda catlak vardi o aci veriyordu.
2 yasina kadar hemen hemen boyle surdu her gece aglaya aglaya uyanir saatlerce aglardi.
Suan 2.5 yasinda cok sukur duzeldi ama hala yemez hala yemez.
Simdi sakin olun ve inanin gececek.
Allah yavrularimizi korusun.

Midesinde sorun olabilir..benim en kücük kızkardesim bebekken öyleydi selale gibi fiskirarak kusardi..annemin sinirler harap biryere cikamazdi..evde o yemek yesin diye yapmadigimiz saklabanlik kalmazdi..disari gidicez babamla asagiya iniyorlar neden herkes inmmemis adamin uzerine kus yada neden birazcık onden gidelim kus boyle garipti annem kadin resmen biryere gitmeye cekiniyordu..mide kapakcigi kapanmiyomus o zamanlar ilac kullaniyordular mide borusunda kapalcik kisminda köpük yapip kusmayi önlesin diye..simdi 15 yasinda kusmalar bitlei cok olduda hala yemekle isi yok annem pesinde hep tabakla..dikleniyo bide asi ergen..bırak diyorum cani isterse yesin koskoca kiz oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…