COK YORULDUM BIR YIL UYUMAK ISTIYORUM

Bir zaman boyle olur bebekler biraz sabret anneligi kutsal yapanbu fedakarliklar bu emekler zaten

Gecermi geecekten.Hee gece agla agla eridim resmen.Hep boyle olcaz sanki

Bende goturmeye karar verdim doktora.Cok kusuyo biyle fiskirtarak.Icim aciyo yavrumu oyle gorunce

Ayni duyguyu yasiyorum odevler yemek yememe uykusuzluk .. olupte dinlenesim var
Hep buyuyecekler gececek bu gunleri aricaz filan derler ama oyle olmuyo 7 yasinda biri 2 yasinda biri hoc bitmiyor yorgunluk telase kosturmaca..sadece uyumak istiyorum

Bebek kaç aylık acaba ?
Ayrıca küçük bebekler çok çok istisnalar hariç tüm annelerde uyku problemi mevcut bu size özel ve yavrunuza özel bir durum değil.Bunun düzene binmesi benim çocuklarımda 2 ve 3 yaşına kadar sürdü .yeme içme olayı hala yıpratıcı o ayrı !
Kimse çocukla oturmaya gidemez ki zaten ben çevremdede göremiyorum kendimde gitmedim rahatsızlıkta vermedim mesela .

Kimsenin cocugu boyle deil etrafimda.Herkez aa niye uyumuyo aa niye emmiyo niye huysuz isim cok zor der

geçicek arkadaşım geçicek, inan bana.

bu haftasonu kardeşim misafirimdi, onun oğlu 1,5 yaşında, benimki 2,5.

ay bizimki kuzeni geldi falan diye, 2 gün yanımıza uğramadı. bekar rahatındaydık eşimle :)
ama kardeşim çok gergindi, yemek zamanı, uyku zamanı çok ağladı benim yeğen.

yani birazcık sabret, sonra özleyeceksin.
gerçekten biz bazen darılıyoruz, diyoruz gene bizi unuttu.
hatta eşim saymış, bugün hiç anne baba demedi bu çocuk diyor, bildiğin küçük çocuğa tripleniyoruz :)
unuttu bizi diyerek.

:).ALLAH bagislasin.Umarim gecer bu gunler ve dedigin gibi ozleriz.

:).ALLAH bagislasin.Umarim gecer bu gunler ve dedigin gibi ozleriz.

hatta bizimki bu aralar baya iyi, iki yaş sendromunu atlattık mı acaba. 2 yaş sendromundan çok çektik biz de.

neyse şu aralar diyoruz, kardeş yaşı gelmiş, anlattığınız dertleri unutmuşuz bile, baksanıza :)

ben 4 cocugum olsun istiyodum ama 1le kalcaz galiba.Butum ev pislikten gecipmiyo.Daha yemek bile yok evde esim gelcek simdi yemek yok cinnet gecircem

ben 4 cocugum olsun istiyodum ama 1le kalcaz galiba.Butum ev pislikten gecipmiyo.Daha yemek bile yok evde esim gelcek simdi yemek yok cinnet gecircem

ha ha,
4 çocuk demiştim ben de bir zamanlar.
hamilelikle 3'e, çocuk doğduktan sonra direk teke düştü planlar.

şimdi gene 2ye çıktık.

ama gerçekten sorumluluğu çok yüksek bir şey, ebeveyn olmak,anne için de baba için de zor. o yüzden herkes kendi ruh sağlığına göre karar verecek. biz 2yi geçmeyiz herhalde.

Kimi cocuk kolay olur 4 tane yaparsin kimisi tek cocuktur 4 e bedeldir

Ben de hamilelikten önce 2 kardes olsunlar birbirlerini kollasınlar diyordum zor bir hamilelik ve ve bebek bakmanin zorluğunu gördükten sonra kardeş falan istemiyorum.

Allah yardımcın olsun... çok zor... seni anlayabiliyorum... insan yorgunluktan delirecek gibi oluyor.

Ama bir de şöyle düşün...

Bebişin senden daha fazla uykuya ihtiyacı var ve o da çok yorgun...

Ve kendini kötü hissediyor...

Ve derdini bi türlü anlatamiyor...

Huzurla kollarında uyuması gerekirken kusuyor beslenemiyor... hasta olduğun zamanlari düşün... ne kadar zor zamanlar geçiriyor bebişin... ve tek dayanağı tek huzur bulacağı annesi ona kızıyor... neden boyle olduğunu bile anlayamiyor.

Bebekler onlara kızıldığini tavır yapıldığını anlıyorlar. Çok zor ama bebişinize onu çok sevdiginizi soyleyin dertleşin onunla cok zorlandigınızı söyleyin ama kızmayın... Çok çaresizler anlatamiyorlar ki dertlerini kuzucuklar...

Bir de bugun avm de bir bebek gördüm. Ağlıyordu... ne annesi ne babası onunla ilgilenmiyordu.. İçim parçalandı. Annesi babası incecik kazaklarla ferah ferah dolaşırken bebisi sarip sarmalamislar kafasında yün bere üstünde yün battaniye bi de atkı.... Nasıl acıdım çocuğa anlatamam. Bi uyarayım dedim ama anne baba o kadar suratsızdı ki cesaret edemedim. Bebise allah sabır versin..

Tek diyebileceğim Allah sabır ve kolaylık versin, cidden zor çocuk büyütmek,ben bu sabah eşime sattım oğlanı, gece uyumadısabahtan 7de kalktı çok uyumuş gibi, dedim kalkın gidin yatıcam ben

Tavsiye ederim bunu, arada esin seni dinlendirsin zaten emmiyo diyosun esin de pekala mama verebilir herseyi ben yapıcam diye kendini kasma, ama eşim çalışıyo da deme o çalışıyo da sen boş mu oturuyorsun evde

Ben cok ilgileniyorum surekli kucagimda.Cok savunmasizlar insanin ici gidiyo.Ama bazende tahammulu olmuyo insanin

Bakamiyoki.Yarim saatten fazla ilgilenemez anlamiyo pek bebek bakmaktan.

Kimsenin cocugu boyle deil etrafimda.Herkez aa niye uyumuyo aa niye emmiyo niye huysuz isim cok zor der
Bu nedense hep böyle olur. Benimde etrafimdakiler yok gece uyuyo, yok citi cikmiyo diye sayarda sayar. Neredeyse benim bebegim bez bile kirletmiyo dicekler

Bu nedense hep böyle olur. Benimde etrafimdakiler yok gece uyuyo, yok citi cikmiyo diye sayarda sayar. Neredeyse benim bebegim bez bile kirletmiyo dicekler
Insanin daha cok psikolojisi bozuluyo.Bide genwlde oyle soyleyenlerde hic ilgilenmez bebekleriyle

Ya onlara he de geç
Çocuğun doğası sacmalamislar yani
Ne alaka ya yavrunuz küçük çok doğal inanin
Ben ona bakinca icin eriyo cok sukrediyorum saglikli guzel bi yavrum var.Annelik kolay olsa cennet ayaklar altina serilmezdi.Kiskaniyolar diye dusunuyorum bu kadar cocugumla ilgilenebiliyorum herseyine kosuyorum emziren rahat uyuyan anneler gibi deilim ama ilgisizde deilim.O benim yavrum herseyim.Cok zor cok agliyorum ama gecicek ins bu gunler.Annmde beni zor buyutmus somdi oylemiyim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…