- 16 Mayıs 2018
- 284
- 112
- 53
- 30
- Konu Sahibi melekanesii
-
Annesinede söyledim ben ne arar ne mesaj atarım dedim. Kayınvalidem annemi aramış. Melek ne düşünüyor diye. Annemde biz birşey konuşmadık demiş. Annem ara dedi. O yüzden aradım.Böyle şeyler mesajla olmaz.
Arayacak biri varsa oda eşin
Konuşmaya da gitme konusmak istiyosa zahmet edip gelsin. Erkegin gururu varda kadının yok mu?
Birde kv niye ariyorsun?
Onun oğlunun yuvası dağılıyor o arayacak noluyor diye?
Ben ailesinin düşüncemi bilsin diye aradım. Zaten ben adım atmak bunu annesine de söyledim.annesi ile ne alakası var. oğlunun kulağını çekecek hali yok. boşanacaksanız boşanın, boşanmayacaksanız kendi başınıza halledin.
Haklıysaniz hakli gibi davranin ve dediğinizi yapin. AramayınAnnesinede söyledim ben ne arar ne mesaj atarım dedim. Kayınvalidem annemi aramış. Melek ne düşünüyor diye. Annemde biz birşey konuşmadık demiş. Annem ara dedi. O yüzden aradım.
Ben ailesinin düşüncemi bilsin diye aradım. Zaten ben adım atmak bunu annesine de söyledim.
ailesini de aramayın. gerek yok. eski konularınıza baktım. çok fazla konu var, tam olarak neden ayrıldınız anlamadım bile.
HaklısınBirde annesini de arayıp fikir falan bildirmeyin mesajda atmayın. Çok merak ediyorsa kendisi arasın.
Beyefendinin umursamaz değişmeyen, bekar gibi yaşama istediği. Defalarca konuşmamıza rağmen daha da kötüye gitmesiailesini de aramayın. gerek yok. eski konularınıza baktım. çok fazla konu var, tam olarak neden ayrıldınız anlamadım bile.
Annesine dün bunu anlatmaya çalıştım. Kim benim tabağım pis der ki? En azından bir kadın olarak anlamasını isterdim. En son zaten benim vicdanım gönlüm rahat dedim. Allah ta biliyor ya. Ne diyeyim.Ne ailesini ne kendisini arayin.Konusmak isteyen,ara düzeltmek isteyen arar adim atar.Gurur falan dinlemez ki siz haklisiniz.Kendisi ne yapmis simdiye kadar.Açin davanizi.Kimseyi de ikili iliskinize karistirmayin.Oğlan analari ne kadar objektif olabilir.Asil sizi suçlu hissettirmeye baslamislar baksaniza.Adam dünden raziymis gurur falan değil bence.Neyin gururu sen ne yapmissinki?Eski konularini da biliyorum.Elinden geleni yapmissin.Adam bunu bile görmüyor hata kabul etmiyor.Yol ver gitsin.Daha cok gencsin değmez.
Allah biliyor herşeyi. Zaten annesinde oğlunu kötülemesini beklemedim. En azından bir kadın olarak anlamasını beklerim.Kv'ye yazmayin isteyen üzülen adım atıp arayıp konuşmalı. Onun ki gurur da sizin ki acur mu? Karariniz kesinse siz arayıp sormayın. Kv kendi oğlunu tutacak tabi erkektir yapar diyecek ne diyecek ki başka? Oğlu ne ki o n'olsun. Kendinizi suçlu hissetmeyin.
İşte bu tip insanlar olaya ayrı bakıyor. Biraz bencilce de diyebiliriz. Mesela gençliğinde kocadsn/kv den çeken kadın ben çektim gelinim cekmesin demiyor genelde. Bilakis ben çektim o daha çok çeksin diye düşünen çok. İnsanlardan bir şey beklememek lazım demek ki. Oglu gurur yapıyormus gururunu köpekler yesin. Sizin sanki onuruniz yok. Kalas kalas davranmayip evine sahip çıkacaktı.Allah biliyor herşeyi. Zaten annesinde oğlunu kötülemesini beklemedim. En azından bir kadın olarak anlamasını beklerim.
Eşine birşey diyemem ama eşinin ailesiyle kesinlikle muhatap olma. Bu da sana tavsiye. Boşanma davasını açınca gerçek yüzlerini göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?