Kızlar Merhaba. 3 haftadır annemlerdeyim. Eve gittim eşim evde. 4 saat ailemle hep beraber konuştuk. 3 saatte başbaşa konuştuk. Özet olarak şöyle özürler diledi haklısın dedi. Beni yönlendir ne yapmam gerektiğini söyle. Gurur yapmamız gerekiyor. Ben anladım bu hayatta ne arkadaş ne anne ne baba sadece eşin oluyor dedi. Ben senden bir adım bekledim. Birşey yaparsın diye düşündüm. Ama sen birde tatile gidecekmişsin ailenle dedi. Biz boşanıyoruz ya. Boşanmak istediğine o cümleyi kurduğuna pişman mısın dedi. Şimdi birşeyleri daha net gördüğüm için değilim. Ama amacım da oraya getirmek değildi. Bende isterdim tatile seninle gitmek. Sen özgürlük istiyorsun dedim. Herkes biraz özgürlük ister. Sende alıştın bak geziyorsun dedi. Evet dedim rahatladım dedim. Böyle şeyleri konuştuk durduk. Bunaldım yemin ederim yoruldum dedim. Tamam haklısın. Eğer dedi o tatile git. Arabaya bindiğin andan itibaren iç birşey yapmayacağım ve davayı ben açacağım dedi. Bende bunaldım kafamı dinlemek istiyorum dedim. Öyle yani. Sonra konuşalım dedim. Benim tatile gideceğime şaşırmış.