- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
sır dediginiz nedir ben anlamadım annenize tokat atılmasından daha mı onemli evliligin iptalini isteyin bence hemenama bu sır ogrenılse de ben bıterım aılem bıter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sır dediginiz nedir ben anlamadım annenize tokat atılmasından daha mı onemli evliligin iptalini isteyin bence hemenama bu sır ogrenılse de ben bıterım aılem bıter
Cidden oyle bısey var mı? Nıkah ıptaliBenımde nikahımda kınamda kavga çıktı ama eşim hakaret etmedi aileme etseydi evlenmezdim kakdıkı annene tokat atmış ozelinizi anlatmış ondan koca olmaz nikahın iptalini iste hemen ozaman boşanmış olmuyosun diye biliyorum bi avukatla goruş çok geçmiş olsun
ama bu sır ogrenılse de ben bıterım aılem bıter
utanarak soluyorum ilşşki yasandısır dediginiz nedir ben anlamadım annenize tokat atılmasından daha mı onemli evliligin iptalini isteyin bence hemen
İyi annem git kocanın yanına madem. Yerin kocanın yanı!ama bu sır ogrenılse de ben bıterım aılem bıter
esım anneme tokat attı.. aılemle konusturmucanı soyledı. 5 hafta sonra dugunDüğün ne zaman? Bence aileni bu ortamda bırakıp eşinin tarafına gıdersen, senin için ömür bıyu yük olacak bir sorumluluk almış olursun. Basına kakılır, kıymetın olmaz, ailenle de gorusmenı ısteöezler. Hersey mumkun. Bu arada kim kime tokat attı
bunda utanacak bir sey yok ki, zaten esiniz olacak o kisi bunu yaymaya meyilli, simdi bunu yapan ileride neler yapar. hayatını onun ellerine teslim edeceksin evli kalmaya devam edersen. boyle bir durumda kimse iliskiye takılmaz adam annene tokat atmıs daha ne olsun!!!utanarak soluyorum ilşşki yasandı![]()
oaılesıne demıs zaten bıterse de bııkılerın kulagına gelecek duyacaklar korkum benı kabul etmemelerı ıhtımalıanlatmayin ne gereği var
annenize tokat atmış daha bir açıklamaya ihtiyaç var mı
oaılesıne demıs zaten bıterse de bııkılerın kulagına gelecek duyacaklar korkum benı kabul etmemelerı ıhtımalı
Anne ye tokat at sonra aranizdaki ozeli paylas sen hala dusunuyormusun dusunme kardesim her serde bir hayir vardr derler gercek yuzunu gormus oldun adam olan oyle birsey yapmaz kendi annesinede atiyornuymus tokat sen acaba oyle birsey yapsan coluklu cocukluda olsan kapi disari atar bu zihniyet cok ornegini okuduk bur laf yuzunden yuva yikan adamlar var bu terbiyesizin de otesi napcakms babanami saldircakti nerde eski edep terbiyearkadaslar sizin fikirlerinize ihtiyacım var artık kendim işin içinden cıkamaz oldum inanınbitkinim yorgunum . ıkı hafta önce nıkahım kıyıldı cok mutluydum hersey yolunda gıdıyordu ama aıleler nedense bırbırlerıne zıt hıc anlasamadılar ıcten ıce. severek evlendım aılemı de zor ıkna ettım onlarda artık damatlarını sevıyorlardı. ta kı nıkaha kadar...nıkahım kıyıldıgı aksam hersey kabusum oldu. nıkah donusu esımın ve benım akrabalar tolanıp gulduk eglendık. sonra bızı eve bırakmaya geldı ıs onların akraba bızım komsydu bızı de o bıraktı. eve geldıgımde babam alkolluydu durumun farkına vardım gıttım sarıldım. sonra babam bagırmaya basladı nasıl senı o bırakmaz dıye telefona sarıldı ve esımı arayıp kufrettı aılesıne. o da dayanamadı kapımıza geldı dırenen anneme tokat attı. cok kötu bı geceydı benı goturmek ıstedı gıtmedım bırakamadım aılemı. ben gelmeyınce gozu dondu aramızda gecen herseyı aılesıne anlatmıs. yanı ona mecburum.. aılemıde terkedemıorum. annem heergun aglıyo sen gıdersen ölurum dıye. esım sırrımızı soyledı ayrılırsam herkes duyacak. dugunume cok az kaldı ama kımse yuz yuze gelmek ıstemıyor. arada ben kaldım. kalsam da gıtsemde her turlu uzulecegımı bılıyorum ama hıcbırsey yapamıyorum. önce dualarınızı sonra da kırıcı olmadan yorumlarınızı beklıyorum...
öyle bi haldeyim ki inanın artık ne doğru bilemiyorum kaç gündür bişey yemiyorum uyumuyrum düşünemiyorum ölsem daha iyibu yüzden sizlerle dertleşmek istedim
canım o adama eşim diyip durma benceesım anneme tokat attı.. aılemle konusturmucanı soyledı. 5 hafta sonra dugun