ÇOK YORULDUM COK:(((

Esinizin kadinlara hic saygisi yok bence en cok takilmaniz gereken konu bu,sirrinizin duyulmasina degil de buna odaklanin.Annenize tokat atiyor,sizin sir dediginiz seyi o size karsi kullaniyor,bir dusunun evlenince size neler yapar.Ya kiziniz olursa onu da degersiz gorecek,sizi aldatirsa onlara deger vermiyorum sen onemlisin diye gecistirecek ve bunu normallestirecek bir tipe benziyor esiniz ya da daha kotulerini yasayabilirsiniz.Birakin aileniz size simdiden kizsin,kussun.Evlenip,coluk cocukla evinize donmenizden cok daha iyidir.Esiniz dedim ama insallah evlenmezsiniz.Simdiden tehdit ediyor sizi bir kez daha dusunun.Hakkinizda hayirlisi olsun.

1 esiniz cok saygisiz tmm babaniz zaten alkollu idare edemez miydi sizin icin?
2 sirrinizi hemen anlatmis demekki saygisi yok iliskinize
3 evlilik malesef iki kisi arasinda degil cok yipranirsiniz
ama isiniz de cok zor ne desem bilemedim ki!!!

Abicim dugun ne ki
nikah yspmissiniz...ne isiniz var ailenin evinde...
cok tuhaf isler ...hic anlayamiycam

Takmissin sirrim duyulcak diye, duyulsun millete ne gelip orana mi bakacaklar.. Ailen seni silmez hatalarinla yanlislarinla kabul eder. Sen annene tokat atmis adamla evli kalmaya devam et yarin oburgun tekme tokat sanada girisecek. Mantikli ol, sirf iliskiye girdin diye bu adama mecbur olma!

esım anneme tokat attı.. aılemle konusturmucanı soyledı. 5 hafta sonra dugun
Ah tatlimm annenin sucu ne esin siddet meyilli bi adam belliki evlenirsen sanada dayak atar bu adam hem mutsuz bi evliligin olacak hemde aileni unutacaksin yaziklar olsun o adama kisilikli bi insan buyugune el kaldirmaz bu adamla evlilik dogru bi karar degil annene soyle iliski yasadigini esin kisilikli biri olsaydi seni bole biseyi soylemekle tehdit etmezdi evlenirsen bin pisman olursn noktaaa.
Ne olursa olsun bu sirri annene soyleyip bu evliligi iptal etmelisin yoksa o afam kabusun olacak demedi deme ailenide unutmak zorunda kalicaksin hic mutlu olamazsin demedi demee

Back
X