Cok yoruldum 😞

summerwine88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
131
104
103
Zor zamanlardan geçiyorum. Yumurtalik rezervim azalmış. Apar topar yumurtalik dondurmam gerekiyor. Tek seferde olacak mı olmayacak mı belli değil. Her seferinde bi ton para vericem. Parayı geçtim, işlem psikolojik olarak yıpratıcı.
Artık evlenmem gerektiği gerçeği tokat gibi yüzüme çarptı. Çocuğum olsun istiyorum ama elimdeki adaylarla evlenmek istemiyorum. Korkunç bi ikilem yaşıyorum. Çıldırmak üzereyim

Neyle karsilasacagimi bilmiyorum. Çok korkuyorum
Korkacak bisey yok ilaçları kullanacaksın yumurtalar büyüyünce narkoz verip uyutup toplicaklar sen anlamazsın bile zaten az yumurta çıkacağı için ağrın bile olmaz. Sonra dondurup sakliycaklar hayırlı bir eş bulunca onlardan evlat sahibi olursun.

Korkma. İki hafta kadar iğne/ilaç kullanacaksın. Var olan yumurtalar büyüyecek. Sonra da hafif sedasyon altında toplayıp donduracaklar yumurtalarını. Eğer sayı az gelirse tekrar aynı şekilde toplama yapılır. Uzun bir süreç değil. Sigara alkol varsa bırakmaya ve iyi beslenmeye bak. Bol bol su iç, avokado tüket. Yumurta ye her gün 2 tane. Ceviz gibi sağlıklı yağ içeren kurıyemişlerden ye. Bir gün et yiyorsan ertesi gün kuru bakliyat ye, dengeli beslen yani. Bunlar var olan yumurtalarının kalitesini arttırır. Ayrıca yumurtalığın değil yumurtaların toplanacak. Yani sen yine yumurta üretmeye devam edeceksin.

Yumurta toplatmak inan çok basit bir işlem. İlaçların yanı sıra mutlaka takviye de kullan doktoruna danışarak. Sağlıklı beslen. Yumurtaların kaliteli olsun. Ve bence en az 2 kez yap bu işlemi. Ne kadar çok yumurta, o kadar çok başarılı döllenme.

Gerçekten korkutucu değil. Mesela benim de çikolata kistlerim ve amh düşüklüğüm var. Keşke evlenmeden önce küçük yaşta yumurtalarım daha iyiyken toplatsaymışım. Tabi o zaman bilmiyordum.

Geçen hafta ben de test verdim. Çıkan sonuca göre benim de düşündüğüm bir durum. 37 yaşındayım süreç için geç kalmamış olmayı umuyorum. Sadece çocuk için istemediğiniz biriyle evlenmeyin. Keşke ülkemiz de sperm nakli yasal olsaydı.

Yumurta toplatmak inan çok basit bir işlem. İlaçların yanı sıra mutlaka takviye de kullan doktoruna danışarak. Sağlıklı beslen. Yumurtaların kaliteli olsun. Ve bence en az 2 kez yap bu işlemi. Ne kadar çok yumurta, o kadar çok başarılı döllenme.

Gerçekten korkutucu değil. Mesela benim de çikolata kistlerim ve amh düşüklüğüm var. Keşke evlenmeden önce küçük yaşta yumurtalarım daha iyiyken toplatsaymışım. Tabi o zaman bilmiyordum.

Aynı dert bende de var maalesef, çikolata kisti ve adenomyozis 1,5 sene önce operasyon geçirdim. Ameliyattan 3 ay sonra adet düzensizliği yaşamaya başladım. 1 hafta önce perimenopoz' da olduğumu öğrendim. :KK14:

Aynı dert bende de var maalesef, çikolata kisti ve adenomyozis 1,5 sene önce operasyon geçirdim. Ameliyattan 3 ay sonra adet düzensizliği yaşamaya başladım. 1 hafta önce perimenopoz' da olduğumu öğrendim. :KK14:
Peki tüp bebek falan denediniz mi? Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama. Ben tüp bebek denedim tek embriyom kaldı o da tutunamadı. Şimdi saldım biraz çok psikolojim bozuldu bu konulardan. Yaşınız kaç bu arada ben 27

Bahsettiğiniz sperm nakli eğer babası belli olmayan sperm bankasından aldığınız sperm ise ilerde çevrenin bu tabiri, çocuğa sosyal baskı aracı olarak kullanma ihtimali bile çok tehlikeli.

Bahsettiğiniz sperm nakli eğer babası belli olmayan sperm bankasından aldığınız sperm ise ilerde çevrenin bu tabiri, çocuğa sosyal baskı aracı olarak kullanma ihtimali bile çok tehlikeli.
Yok o yöntem anca 100 yıl sonra ülkemizde uygulanabilir. Ne ben o toplumsal baskıya hazırım, ne de ülke hazır

Back
X