- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Bu tarz mesajlardan sonra o kadar bile görüşülür mü, insan yüzlerine bakmak istemiyor, eşimle aram bozuldu kv anlattım kardeşine neden aralarını bozdun durduk yere demesi gerekirken abartmayın diyorEşimin teyzesi kimdi diye düşündüm bir an :)
Niye bunaltacak kadar görüşüyorsunuz ki?
Bayramdan bayrama, hastalıkta, doğumda vs görüşürüz çok da memnunum bu durumdan
Uzak dursam mutlaka yüzyüze bakıyoruz, o kadar yüzsüzler ki çıkıp çıkıp gelirler, benim huyum biriyle kötü şeyler yaşayınca eskisi gibi yüzüne bakamam, ama onlar öyle değilUzak dur .
Benımde eşimin teyzesi herşeyi herkese yanlış yanlış aksediyordu .
Naptım sosyal medya hesabımdan sildim .
Eşimin teyzesi kimdi diye düşündüm bir an :)
Benim de teyzesi kimdi diye bir an düşündüğümde aklıma eşimin teyzeleri yerine halası geldi yanlışlıkla:)Eşimin teyzesi kimdi diye düşündüm bir an :)
Siz böyle olur olmadık her şeyi esinizi araya katarsanız bir süre sonra eşinizi de arada birakirsinjz onu bırakın durum çok saçma adam bi süre sonra sinir olmaya başlar bunlar gerçekten sorun değil bir kulağınızdan girsin diğerinden çıksınO kadar yoruldum ki, bu insanlarla nişanlandığımdan beri anlaşamadık, gerek kültür farkı gerek uyuşmamak, akşam eşimin teyzesi mesaj atmış, sırf artık “durum paylaşmadığım” için beni sildin diyor, sebebide benim sevmediğim biriyle görüşmesi olarak gösteriyor, mesajda sen nasıl insansından girmiş kaybetmeye mahkumsundan çıkmış, bunu nerden çıkarıyorsun dediğimde kimin söylediği konusunda eşimi gösterdi, şok oldum, o öyle birşey demez dedim, güya o demiş o kişiyle görüşüyorsun diye kızdı ondan silmiştir demiş, eşime soracağım dedim sordum, bilemem ona sor demiş, eşim çıldırdı aradı açmadı 2 kez, kv zaten onlara tapıyor, beni gelininden saymıyor onu kardeş olarak çok iyi sayıyor, eşime güvenimde sarsıldı, bilemem demek yerine o kim oluyor onun yüzünden silsin diyebilirdi, o an aklıma gelmedi diyor, bu insanlarla ben ne yapacağım, yüzlerini görmek bile istemiyorum, o kadar soğudum ki, nasıl bir yol izlemeliyim
O kadar yoruldum ki, bu insanlarla nişanlandığımdan beri anlaşamadık, gerek kültür farkı gerek uyuşmamak, akşam eşimin teyzesi mesaj atmış, sırf artık “durum paylaşmadığım” için beni sildin diyor, sebebide benim sevmediğim biriyle görüşmesi olarak gösteriyor, mesajda sen nasıl insansından girmiş kaybetmeye mahkumsundan çıkmış, bunu nerden çıkarıyorsun dediğimde kimin söylediği konusunda eşimi gösterdi, şok oldum, o öyle birşey demez dedim, güya o demiş o kişiyle görüşüyorsun diye kızdı ondan silmiştir demiş, eşime soracağım dedim sordum, bilemem ona sor demiş, eşim çıldırdı aradı açmadı 2 kez, kv zaten onlara tapıyor, beni gelininden saymıyor onu kardeş olarak çok iyi sayıyor, eşime güvenimde sarsıldı, bilemem demek yerine o kim oluyor onun yüzünden silsin diyebilirdi, o an aklıma gelmedi diyor, bu insanlarla ben ne yapacağım, yüzlerini görmek bile istemiyorum, o kadar soğudum ki, nasıl bir yol izlemeliyim
Eşimin telefonunu açmış, bir güzelde fırça yemiş, yanlış anlamışım demiş, bende mesaj attım, insan bir kusura bakma der ayıp valla ne biçim insansın, birde gülücük patlattım, ne halleri varsa görsünler, hiç birinin yüzüne bakmak istemiyorumEşin aslında ispiyonlamamış. Alttan alttan hatasını belirtmiş onun. Silmişse sebebi budur diye ayar vermiş gibi. eşinde bişey göremedim ben mi yanlışım.
Ayrıca uzak dur yani sana kaybetmeye mahkumsun nasıl insansın diyen kişiye nasıl “nerden çıkarıyosun” falan diyebiliyorsunuz. Ver ağzının payını geç ya da hiç cevap bile verme. Kendini üzdüğüne değer mi yahu :)
Eşimin telefonunu açmış, bir güzelde fırça yemiş, yanlış anlamışım demiş, bende mesaj attım, insan bir kusura bakma der ayıp valla ne biçim insansın, birde gülücük patlattım, ne halleri varsa görsünler, hiç birinin yüzüne bakmak istemiyorum
Eşim demişki bundan sonra bir kişi ağzını açmasın, ben çok ağladım, konuşma onlarla dedi, öyle yapacağımBakma ne işin var herkes kendi dengine. Adam yerine koydukça tepene çıkar her hakkı görürler kendilerine. Daha tartışmayı bilmiyor.
Öyle bi hava ver ki bilsinler bu kadınla adam gibi olmadan bizi muhatap almaz diye. Böyle yaranılıyor
Hiç samimi olmadım, sadece teyzem diye hitap ettiğim için yüz buluyorlar, beni sevdiği için kırılmışmış yalan, artık şöyle düşünüyorum, olmayan çocuğumu bile bunlardan ortamından korumam gerek, eşimde konuşma onlarla dedi, artık konuşmayacağımİnsanlarla bu kadar samimi olmayı nasıl başarıyorsunuz?
Teyzelerimi çok severim, geldiklerinde saatlerce otururum yanlarında, sohbet ederiz. Ama numaraları bende var mı yok mu bilmiyorum bile.
Mesafenizi ayarladığınız hiçbir insan, akli sorunları yoksa, gelip size böyle çemkiremez. Kendinizi geri çekin biraz. Onlar sınırı aşarsa da muhatap olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?