Teşekkür ederim yorumunuz içinAllah kolaylık versin. Alışılmış düzeni bozmak elbette zor. İnsan bir evliliğe girince geleceğini hep bu birliktelik içinde hayal ediyor.
Lakin sizi mutlu eden bir yol arkadaşlığı olsa idi zaten ayrılmaya gitmezdi yollarınız. Sürekli mutsuz olup, acabalarla bir ömür çürütmektense, yeni bir hayata fırsat tanımak çok daha mantıklı. Bilinmeyenden korkuyorsunuzdur ama yeni heyecanlar, yeni başlangıçlar, çok daha güzel günler sizin olabilir.
Pislik! Sevmeyin n'olur. Sizi üzeni, kıranı, yakıp dökeni, söz verip yarı yolda bırakanı sevmeyin artık.Teşekkür ederim yorumunuz için
Belki de her şeye rağmen sevdiğim için boyleyim.
Belki de ailem yıkan tarafın ben olmamam gerektiğini istediği için.terk edilmek bunun adı ve canımı yakıyor.
Haketmedigim halde çok ağır şeyler yaşattı bana.
Zamanında çok denedim , konuşmayı ,halletmeyı. O düzeltmek istemedi. Çok da sudan sebepten araya aylar girdi. Ve zaten tayin istemiş memleketine.Gecmis olsun canim
Ne zaman bir bosanma hikayesi okusam ,icim burkuluyor
Eskileri tekrar yasiyorum
Nasil bir acidir bilirim ,biktigin ,huylarindan nefret ettigin esinden ayrilmak yinede zor gelir,aci verir
Siz neden konusmuyorsunuz?eski konularini pek bilmiyorum ama ,neden bu hale geldiniz?
Hic olur tarafi yokmu?
Karma karışık hissediyorum.
Kendimi boşanmaya hazırlıyordum.
Avukatla konuştuğunu söyledi. Kötü hissettim. Tayin isteyeceğini söyledi kötü hissettim.
Çok teşekkür ederim. Beni aglattiniz. Düğüm düğüm boğazımda bişey var.Sizin her konunuzu takip ediyorum.
Nedense sizin ayrılığınız bana da çok dokundu.
Sanırım uzun bir sürece yayıldığı için ve duygularınızı çok içten paylaştığınız için.
Keşke bütün yolları tüketmiş olmasaydınız.
Denemeye gücünüz olsaydı.
Böyle güçlü kalmanızı diliyorum hep.
Mutlaka bu da geçecek.
Zaman gerek.
İyiydim aslında tahmin ettiğimden cok daha güçlüydüm.Bence senin de kafanda bitmiş ama yıkıcı olan sen olmak istemiyorsun gibi..
Terkedilmiş hissetmen bu yüzden..
Bence bu psikolojiden cikmalisiniz..
Nasılsa kararinizdan donsenizde mutlu olamayacaginiz bir ilişki haline gelmiş bence kendinize mutlu bir hayat kurmanin vaktidir. Biraz toparlayin kendinizi aynaya bakıp gulumseyin lütfen
Çol normal güveninizi kaybetmeniz.Çok teşekkür ederim. Beni aglattiniz. Düğüm düğüm boğazımda bişey var.
Çok denedim inanın. Yazdiklarimdan çok daha fazla. Çok içten ona da ifade ettim.
Hep ters tepti. Benim daha çok üzülmemeye neden oldu.
Vicdanım rahat o konuda.
Onun bişeyler yapması gerekiyordu.
Demekki sevmemis, demekki onun için çok kolaymış.
İki yıl bile değilmiş inandığı evlilik.
Güvenimi kaybettim her şeye karşı.
Merhabalar neden Böyle şeyler diyorsunuz ??? Bu tür yazıların bu arkadaşımıza hic bir yararı yok malesef...bu arkadaşın güzel şeyler yaşamadığı saten belli ki geldikleri nokta saten fazla yorum yaptırmıyor..ben bu tür durumların cok hassas olduğunu düşünüyorum.anladıgıma göre arkadaşın eşi tayin istemiş boşanmak icin konuşmuş ama aynı Zaman'da karısını karşısına alıp konuşmuş sormuş etmiş.tabiki gurur kırıcı üzücü yakıcı kahredici....ama evi terketmemiş resimleri silmemiş belki de gerçekten Real bir adım bekliyor gerçekten.şimdi bu arkadaş boşansa belli ki üzülecek...şimdi dayak şiddet aldatma kumar alkol yoksa bence her evlilik bir şans daha hakediyor...Pislik! Sevmeyin n'olur. Sizi üzeni, kıranı, yakıp dökeni, söz verip yarı yolda bırakanı sevmeyin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?