Teşekkürler inşallah atlatacagim.Geçecek inşallah...
Geçecek tabii ki...
Ama nolur sevmeyin artık.
Aileniz için yorumsuzum,amaçlarını cidden anlayamadım çünkü.
İşte yıkıcı yorum derken bunu demek istedim.evi terketmen için galiba sana boşanma davası açmasını bekliyorsun. evi terk et ve ardından hemen boşanma davası aç yoksa çok üzüleceksin. ama bunu yapmayacağını biliyorum. çünkü hala acaba vazgecer mi diye düşünüyorsun. ama eşin çoktaannn gemileri yakmış,köprüleri yıkmış... seni de enkazın altında bırakıp gitmiş.
erkekler acımasızdır. hele ki sevmeyen erkek...
Ben Size kötü ne yazdım allah aşkına.Konunda ne yazıyorsan ona cevap veriyoruz.
Ben zahmet ettim önem verdim,duygularına üzüldüm ve bütün konularını okuyup sağlıklı bir cavp vermek için Sana SEVGİLİ BELMİYU diye bir hitapla başlayarak kendimce gördüğüm yanlışları yazdım.Üslubunu gerçekten beğenmedim.Eleştirilmeye açık olmalısın.Veya kelimelerini seçerek konuşsan belki daha farklı olur.Sonuçta ben yazdığın konular üzerinden cevap verdim.Kafadan atmadım.
Konunu yazarken lütfen kırıcı olmayın derken,bunu kendin de karşı taraf yapmalsın.
Neyse,madem sana böylesina acılar yaşatan biriyle devam etmemek hakkında hayırlısıymış.
Allah sıkıntınızı gidersin okurken ben kötü oldum. Gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılıp size versinNe diyeceğimi bilmiyorum.
Nerden başlayayım bilmiyorum.
Karma karışık hissediyorum.
Kendimi boşanmaya hazırlıyordum.
Avukatla konuştuğunu söyledi. Kötü hissettim. Tayin isteyeceğini söyledi kötü hissettim.
Belli etmemeye ve güçlü olmaya çalıştım.
Boşanmayi konuştuk mal paylaşımı vs.
Dün tayinlerin son günüydü. Tayin isteyeceğini biliyordum ama belki bir ihtimal istemez diye düşünmüşüm demek , bugün toplulukta başka birinden duydum o da istemiş tayin diye. Kaynar sular mi döküldü diyim , içimde bi vazo mu kırıldı, kaç parça oldum bilmiyorum. Sok oldum.
Ne diyeceğimi bilemedim kapattım konuyu.
Ailemden dolayı yıkıcı adımları atamiyorum. Terkedilmeyi bekliyorum. Resmen böyle hissediyorum...
Onun ailesinden zaten hiç ses yok. Dünden razilar. Ailesi ayrı bi konuyu oluşturur. Destan olur.
Berbat bi haldeyim. İyi olmaya çalışıyordum bugüne kadar.
Bugün ...
Hiç sevilmemisim. Hiç guvenilmeyecek biriymiş hayatımı paylaşmak istediğim adam.
Çok bencil mis.
Katı
İki gün önce ne yapıcaz yapıcak miyiz vs diye bosanmanin yükünü de bana atmaya çalıştı. Sen istiyor musun dedi.Bu saatten sonra bunca yaptıklarından sonra (avukatla bile konuşmuş, aylardır bana yasattiklari) belli Ne olacağı dedim . İstesem ne istemese ne dedim. Ben de zaten seninle ileriyi göremiyorum da yine de içimiz rahat olsun dedi! İlk yıldan beri sen istedin, kafamıza koyan sendin dedi. Suçladı .
Bugün tayin istediğini duydum.
Ailemin bugün farklı telaşlari var onlarin moralini bozmak istemedim anlatıp.
Bi yandan bakıyorum sosyal paylaşım hesaplarında resimlerimiz duruyor.
Hala aynı evde çıkıp gitmiyor.
Of...
Hayatımdaki en karmaşık zor dönemleri yaşıyorum. Allah beterinden korusun tabi ama içimi dökmek istedim.
Okuduğunuz için sagolun.
Lütfen yıkıcı yorumları olanlar kendisine saklasin.
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Amin inşallah geçecek zamanla.
Yok canım oraya gitmek gibi en ufak bi düşüncem yok. Ama benim de aklıma gelmiyor degil o ihtimal.Canım bilmiyorum neden ama senin eşinin amacı bence kendi memleketine gidip, seni de
peşinden bir şekil sürüklemek.
O yaptığı konuşma sende bir acaba bırakmak içindi.
Aslında gönülden istediği boşanmak da değil de.
Senin sevgine de pek güveniyor.
Bu hassas dönemde onun ardından gitmek, boşanmaktan daha kolay gelir sana ve yaparsın diye düşünüyor gibi hissettim.
Normal bir zamanda onun memleketine seve isteye gitmezsin çünkü çok iyi biliyor.
Hayırlısı olsun hakkında.
Üzüntünü anlıyorum.
En az acıyla atlatmanı diliyorum.
Allah yardımcın olsun.
Yok canım oraya gitmek gibi en ufak bi düşüncem yok. Ama benim de aklıma gelmiyor degil o ihtimal.
Yani tayini bunu istediği için yapmış olmasını.
Ya da geçen yıl tayini iptal hakkı vardı ya hiç olmadı iptal ederim diye de düşünmüş olabilir. Ama iptal hakkı da olmayacak bu sene. Bu kadarı fazla oldu ama zaten. Gitsin annesiyle mutlu mesut yasasınlar.
Tekrar teşekkür ederim canım yanlış anladın beni kusura bakma yine de seviyorum seni:)Tayin çıksa da iptal edilebiliyor o yüzden blöf yapıyor yazdım, diğerleri için cevap yazamıycam gerçkten çok sıkı ders çalışıyorum..konunu görünce destek olmak için yazmıştım. Kolaylıklar diliyorum
Yok canım zaten bana gel diyen de yok . Dese de gitmem . Yaptığı çok yanlıştı en başından beri.Bu fırsatı değerlendirmek istedi gibi geldi bana.
O tilkilikleri iyi bilirim çünkü :S
Bahane aramız kötüydü boşanma noktasındaydık, belmiyum evliliğini kurtarmak istedi geldi.
İstemedi ve bitti gibi atacak üzerinden sorumluluğu.
Evet kılavuza madde koymuşlar.
İptal olmayacak diye ben de tercih yapamadım
Git ya da gitme diyemem de..
Off offf zor arkadaşım hayat çok zor..
Biraz hırpalanacaksın bu dönem.
Kendine dikkat et.
Şu anda bi uyanış yaşadım. Sanki sömestr de planlanmış bişeydi bu. Döneyim bişey olmamış gibi düzen bozmaya gerek yok. Yazın tayin ister giderim bi bahane bulup. Vay be.
nomunomuchua
Çok teşekkürler inşallah öyle olur..hayırlısı ne ise o olsun
umarım çok güzel bir hayatınız olur ve boşuna üzülmüşüm dersiniz
Ne diyeceğimi bilmiyorum.
Nerden başlayayım bilmiyorum.
Karma karışık hissediyorum.
Kendimi boşanmaya hazırlıyordum.
Avukatla konuştuğunu söyledi. Kötü hissettim. Tayin isteyeceğini söyledi kötü hissettim.
Belli etmemeye ve güçlü olmaya çalıştım.
Boşanmayi konuştuk mal paylaşımı vs.
Dün tayinlerin son günüydü. Tayin isteyeceğini biliyordum ama belki bir ihtimal istemez diye düşünmüşüm demek , bugün toplulukta başka birinden duydum o da istemiş tayin diye. Kaynar sular mi döküldü diyim , içimde bi vazo mu kırıldı, kaç parça oldum bilmiyorum. Sok oldum.
Ne diyeceğimi bilemedim kapattım konuyu.
Ailemden dolayı yıkıcı adımları atamiyorum. Terkedilmeyi bekliyorum. Resmen böyle hissediyorum...
Onun ailesinden zaten hiç ses yok. Dünden razilar. Ailesi ayrı bi konuyu oluşturur. Destan olur.
Berbat bi haldeyim. İyi olmaya çalışıyordum bugüne kadar.
Bugün ...
Hiç sevilmemisim. Hiç guvenilmeyecek biriymiş hayatımı paylaşmak istediğim adam.
Çok bencil mis.
Katı
İki gün önce ne yapıcaz yapıcak miyiz vs diye bosanmanin yükünü de bana atmaya çalıştı. Sen istiyor musun dedi.Bu saatten sonra bunca yaptıklarından sonra (avukatla bile konuşmuş, aylardır bana yasattiklari) belli Ne olacağı dedim . İstesem ne istemese ne dedim. Ben de zaten seninle ileriyi göremiyorum da yine de içimiz rahat olsun dedi! İlk yıldan beri sen istedin, kafamıza koyan sendin dedi. Suçladı .
Bugün tayin istediğini duydum.
Ailemin bugün farklı telaşlari var onlarin moralini bozmak istemedim anlatıp.
Bi yandan bakıyorum sosyal paylaşım hesaplarında resimlerimiz duruyor.
Hala aynı evde çıkıp gitmiyor.
Of...
Hayatımdaki en karmaşık zor dönemleri yaşıyorum. Allah beterinden korusun tabi ama içimi dökmek istedim.
Okuduğunuz için sagolun.
Lütfen yıkıcı yorumları olanlar kendisine saklasin.
Bilmiyorum neden bunları yapmadığını.Arkadaşım bir şey sorucam : Madem tayin istedi madem bu kadar ciddi niye hala aynı evde kalıyor ? Arkadaşlarına gitsin onlarda kalsın en iyi kötü ihtimal oteller ve öğretmen evi ne güne duruyor ! Fotoğrafları da silsin .
Bu adamı hala seviyorsun yazdığın tüm satırlarda o kadar belli oluyor ki... Bu adam kesinlikle seni hak etmiyor.
Bilmiyorum neden bunları yapmadığını.
Aylar önce böyle kesin bitti dediğinde ya sen git ya ben bu sekilde olmaz dedim.
Sen nereye gitceksin gitmesi gereken biri varsa benim . Ama çevreyi bahane ederek okulu öğrencileri gidemem deyip kaldı.
Ben daha çok zorlanıyorum inanın.
Evet halen fotoğraflar duruyor.
Ben silmek istiyorum soyadını kaldırmak istiyorum ama tatile çıkınca yapabilirim sanırım. İnsanlara açıklama yapmak istemediğimden.
O da öyle düşünüyor olabilir. Ama profilini bile değiştirmiyor benim çok uzun zamandır yok profilimde filan bu olaylardan da önce .
Bilmiyorum kafa karıştırmak mi derdi.
Hiç istemiyorum bu duyguları ama arka planda hala hissediyorum. Ne yazık ki.
İlk hafta bulunduğum yerde kalmam gerekiyordu. Yarından sonra gidebilirim. Ailem uzakta arabayı tek başıma goturmemi istemedi heralde bir gün de babamın gelmesini bekleyip birlikte doneriz. Hem valizimi hazirlarim elim hiçbir şeye kalkmıyor .İnsan gerçekten bir şeyi bitirmek istemişse net olur ! yok arkadaşlar, yok öğrenciler bunlar bahane. Tek bir laf der anlaşamıyoruz der kesip atar.; soru soranlara konuşmak istemiyorum der ,konuyu kapatın der ne bilim insan net olur.
Bu şekilde aynı evde olmak işkence gibi. Uzaklaşma imkanın yok mu ? O evde kaldıkça daha çok bunalıma giriceksin rapor falan alsan . Bulunduğun şehir memleketin mi ? Sen niye tayin istemedin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?