- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
İlk hafta bulunduğum yerde kalmam gerekiyordu. Yarından sonra gidebilirim. Ailem uzakta arabayı tek başıma goturmemi istemedi heralde bir gün de babamın gelmesini bekleyip birlikte doneriz. Hem valizimi hazirlarim elim hiçbir şeye kalkmıyor .
Tayin istememe nedenim çok iyi bir yerde görev yapıyorum, branşımdan dolayı tayin istesem de ya çıkmaz ya da olduğumdan çok daha kötü bir yer olacaktı. O nedenle istemedim.
Bitti artık gidicem de ailemde de ayrı telaş olacak. Abim evleniyor önümüzdeki ay.
Beni ne günlerde ne halde bıraktı. Allaha havale ediyorum. Ailemi benden daha fazla yıpratti.
Arkadaşım hiç üzülme, her şerde vardır bir hayır . Zamanla insan anlıyor,şuan her şey çok yeni bunalıp; sorgulaman çok normal ! Dünya da ilk boşanan , ilk haksızlığa uğrayan sen diilsin , sonda olmayacaksan hepimizin başına gelebilir. Sınav dünyası bir şeylerle sabrımız, gücümüz sınanacak biz her zaman şükredelim ki en güzel şeyler bizi bulsun.
Güçlü bir kadınsın iyi bir kadınsın ! O adam kesinlikle senin sevgini asla hak etmiyor. Hiç bir kötülük sonsuza kadar sürmez illa ki bir kapı açılacak, çok mutlu huzurlu olduğun zamanlarda gelecek. Allah her konu da yardımcın olsun. Senin için üzülmüyorum, aksine seviniyorum çünkü daha mutlu huzurlu bir yaşam seni bekliyor.