- Konu Sahibi neyapsam88
Düğün zamanı belli değil ve uzun bir sürede aynı evde yaşayacaksınız.
eşinin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorsunuz ve eşin neden düğün olana kadar annesigilde
yaşamaya devam etmedi.keşke kabul etmeseydin.aslında düğün vaktini erteleyin demek istedim ama aynı evde yaşadığınız için
farkeden pek bişey olmayacak.
diğer konularını da okudum.öyle çok problemleriniz yok ama sen o insandan emin değilsin.
ailelere gelme gitme sıklığı birçok ilişkide problemdir.çocuğun ismine kayınbabanın ismini koyma yada aile fertlerinden birini
koruma(yengesiyle senin ablan arasında geçen durum)...
yani diğer konularınıda okuduğum için söylüyorum birçok ailede var böyle sıkıntılar.
ama sen bu sebeblerden dolayı evlenmesem mi acaba, gibi düşünüyorsun.
eşine tam anlamıyla güvenemiyorsun.söyleyemediğin başka sıkıntılarında var sanki
eğer gerçekten yolunda gitmeyen bişeyler varsa eşin ailesinde kalsın ve bir süre erteleyin evliliği.
Dirim butun konularımı bılıyorsun evet. Ama gerçekten butun problemler bundan ıbaret cok buyuk degıl sukurler olsun ama benım gelecek hakkında korkmama sebep oluyor. Bu sıkıntılar olur gecer ama zamanla bırıkırse dayanılmaz hale mı gelır bunu dusundukce korkuyorum.
Konuştum şimdi onunla ve düğün olana kadar ailesinde kalmasını ıstedım tamam dedı ama yıne surat yapacak bılıyorum. çunku bunu her ıstedıgımde surat yaptı benı ıstemıyorsun ben senınle vakıt gecırmek ıstıyorum kendı evımızde kalmayı daha cok sevıyorum dıye. Ve hep surat yaptıgı ıcın dayanamıyordum yıne kalıyordu. Bu sefer kesın karar verdım. Hiç olmadı donuste annemı yanıma getırecegım dugune kadar kalsın yanımda. Böyle yaşadıkca ben de cok huzursuz oluyorum. Evlı mıyım degıl mıyım, soz hakkım var mı yok mu arada kaldım artık.