• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yoruldum lutfen yardim edin bana

Hazal melek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
986
554
43
Merhaba Kayinvalidemle anlasamiyoruz .ayni evde 1sene daha yasamak zorundayim .surekli laf sokuyor .esimin yaninda bile yapilan yemege bile nohutta kendini nimetten saniyir dedi .mutfaktan cikinca esim nohutu senmi yaptin diyince neden dedim.annem oyle soyleyince dedi .o bile anliyor .onlari esime anlatiyorum gun icinde olanlari kavga tartisma oluyor aramiza cok yoruldum biktim ne olur akil verin ne yapacam ..

Merhaba Kayinvalidemle anlasamiyoruz .ayni evde 1sene daha yasamak zorundayim .surekli laf sokuyor .esimin yaninda bile yapilan yemege bile nohutta kendini nimetten saniyir dedi .mutfaktan cikinca esim nohutu senmi yaptin diyince neden dedim.annem oyle soyleyince dedi .o bile anliyor .onlari esime anlatiyorum gun icinde olanlari kavga tartisma oluyor aramiza cok yoruldum biktim ne olur akil verin ne yapacam ..
Neden birlikte yaşamak zorundasınız peki?

Aynı beladan bendede war. Eşim annesine cok düşkün. Suan 8 aylık bebeqim war heran bırakıp gitmeyi düşünüyorum. Ömürümü tüketiyor adeta.

Cok fena kizlar komsulari gelip kayinvalidenin kiymeti bil demiyorlarmi sinirlerim hopluyor .aileme anlatamiyorum icime ata ata yoruldum esime patliyorum .

Ben aslinda sorunu yeni anliyorum
Ayni evde farkli karakterde insanlarla yasamak cok zor.atiyorum birimiz elma severiz ama birimiz hic sevmeyiz.simdi kvya dogru gelen bana yalnis geliyor yada bana dogru gelen ona yalnis geliyor.ben henuz 5 aylik evliyim simdiden cok zorlaniyorum.esimle bi kac kere konusduk bu konuyu asla ayrilmayi dusunmedigini soyledi.evimiz genis bunuda bahane edib tasinamiyoruz malesef.nasil devam edicek boyle bilmiyorum cildiricagim :(

Cekilmiyor .bir anlatsam roman olur okadar farkli bir karakter ..1hafta konusuyor .20gun konusmuyor anlam veremedim

Esimle dun tartistim .sendenden ailedende uzak duracagim dedim .artik yoruldum gercekten .

Gecen dugune gittik akrabalarinin englence gecesinde hic konusmadi benle beni yabanci evde birakti mutfaga gorumcesinin yanina gitti .gorumcesinin gelini geldi beni yanlarina goturdu tanimiyor yabancilik cekiyor .kv.hic tinlamadi .neyse kina gunundede hadi kizim halay cekelim hos bes .dugun bitti eve geldik yuzu gene ayni cay koyuyorum yok icmiyor .karpuz dogruyorum yemiyor.esime anlatiyorum bosver .sonra tartisiyoruz esimle annemle ilgili bisey duymak istemiyorum biktim yeter diyor

Haklisiniz kizlar .melek gorunumlu seytan .yaptiklarini bir anlatsam .sasarsiniz..yeminle neler yasadim neler

Back
X