Cok yoruldum lutfen yardim edin bana

Canım eşine annesinin yaptıklarını anlatma çünkü erkek ailesinin şikayetini kaldıramaz esinle arann bozulur zaten sen birseysoylemesen de surat ifadenden yine anlar annesinin sana laf carptiginida biliyyor birak kendi gorsun dertleşmek için ağzı sıkı bir arkadaşın varsa içini ona dök ki den muhabbet etmiyorsa sende etme bosver bak gör daha iyi olursun yaptığınızda ister begensin ister begenmesin kafana takma bu kadar bunları inan ki takılacak o kadar ağır konular var ki yorma kendini buna
Haklisiniz tesekur ederim okadar yakin arkadasim yok Benindinlediginiz icin minettarim Allah hepinizden razi olsun . Hakkimizdan hayirlisi rabbimin en guzel seyleri versin size insallah

Merhaba Kayinvalidemle anlasamiyoruz .ayni evde 1sene daha yasamak zorundayim .surekli laf sokuyor .esimin yaninda bile yapilan yemege bile nohutta kendini nimetten saniyir dedi .mutfaktan cikinca esim nohutu senmi yaptin diyince neden dedim.annem oyle soyleyince dedi .o bile anliyor .onlari esime anlatiyorum gun icinde olanlari kavga tartisma oluyor aramiza cok yoruldum biktim ne olur akil verin ne yapacam ..

Neden kayınvalideniz ile oturmak zorundasınız?
Öncelikle onu ele alın bence.
Anladığım kadarı ile çalışmıyorsunuz, eğer sebep maddi imkansızlıklar ise, siz de bir işe girin.
Biraz birikip yapıp kayınvalidenizin yanından ayrılın, çünkü böyle hayat geçmez.

Ayrıca, durumu değerlendirmek gerekirse, çok rahatsız olduğunuz durumlarda susmayın.
Siz de tavrınızı gösterin, insansınız ve kendinizi savunmak korumak en doğal hakkınız.
Kayınvalide hatta kendi anneniz dahi olsa kimsenin kimseye ezmeye, hakaret etmeye hakkı yoktur bunu da iyice bir sindirin, ona göre siz de davranın...

İpleri eline alsana eşin yok seni oraya bağlayan ne var basacaksın gideceksin ailenin yanına

Neden kayınvalideniz ile oturmak zorundasınız?
Öncelikle onu ele alın bence.
Anladığım kadarı ile çalışmıyorsunuz, eğer sebep maddi imkansızlıklar ise, siz de bir işe girin.
Biraz birikip yapıp kayınvalidenizin yanından ayrılın, çünkü böyle hayat geçmez.

Ayrıca, durumu değerlendirmek gerekirse, çok rahatsız olduğunuz durumlarda susmayın.
Siz de tavrınızı gösterin, insansınız ve kendinizi savunmak korumak en doğal hakkınız.
Kayınvalide hatta kendi anneniz dahi olsa kimsenin kimseye ezmeye, hakaret etmeye hakkı yoktur bunu da iyice bir sindirin, ona göre siz de davranın...
Maddi sikintimiz cok sukur kendi yagimizda kavruluyoruz esimle oyle harvurup harman sovuran degilim .birlik konusuna gelince esim turkiye disinda gorev yapiyor .kayinpederimde yanliz oturamayiz .kendi evime tasinsam bile esimin zorunlu gorevi bitene kadar birlik olacakmissiz.ben hic bir zaman kimseyi kirmadim .taki dun geceye kadar esimi cok kirdim cumku tasiyamadim .surekli mide agrisi ve stresten burun kanamasi yasayinca canima tak etyi .pismanmiyim evet kirmam gerekirdi sonucta o bir asker kv gelsek ona gereken cevabimi istesem veririm .ama kotu gelin rolune girmek istemiyorum .ve annem beni boyle yetistirmedi .ne olursa olsun kizim sabret ve Allah ellbet o daga bakar karini yagdirir derdi.bilmiyorum iste bende boyle birisiyim

Baştan kabul etmeyecektin canım şimdi sen istediğin kadar söyle dinler mi hayır. Benimde şimdi ki aklım olsa aynı apartmana asla gelmezdim aslaaa bırak aynı evi aynı apartmana dayanamıyorum !!
Evet haklisiniz esimindurumu musait degildi.Hemde ben boyle olacagini bilemedim.niye bu kadar haksizlik yapiyorlar anlamayorum.

Maddi sikintimiz cok sukur kendi yagimizda kavruluyoruz esimle oyle harvurup harman sovuran degilim .birlik konusuna gelince esim turkiye disinda gorev yapiyor .kayinpederimde yanliz oturamayiz .kendi evime tasinsam bile esimin zorunlu gorevi bitene kadar birlik olacakmissiz.ben hic bir zaman kimseyi kirmadim .taki dun geceye kadar esimi cok kirdim cumku tasiyamadim .surekli mide agrisi ve stresten burun kanamasi yasayinca canima tak etyi .pismanmiyim evet kirmam gerekirdi sonucta o bir asker kv gelsek ona gereken cevabimi istesem veririm .ama kotu gelin rolune girmek istemiyorum .ve annem beni boyle yetistirmedi .ne olursa olsun kizim sabret ve Allah ellbet o daga bakar karini yagdirir derdi.bilmiyorum iste bende boyle birisiyim
Problem tam olarak ne?kv ne yapiyor?

En basta cok iyiydi taki kv kardesi bana sacma sapan sozler soyleyene kadar

Problem tam olarak ne?kv ne yapiyor?
En basta cok iyidi taki kv kardesi sapma sapa sozler soyleyene kadar .pencere siliyordum .aparmanin onunda kv.kardesi bagiriyordu intihat etme gelin hanim kocan gelecek .balkonda elbise asiyordum .kocanin yuzunude unutmussun sen simdi dedi bende bunlari kayinvalideme soyledim .kardesinize soyleyin hattini bilsin yoksa ben bildirirm dedim kv.saka yapiyor dedi

Sonra esime anlattim .esimde kayinpederime soyledi kayinpederimde kv babasina soyledi .sonra bir suru ses gurultu cikti.sonra gene iyi oldu .taki o kardesinin evine gitti geldi .ben herkese hosgeldiniz dedim .neymis efendim bana hosgeldin etmemis gelin .demis kayinpederime kayinpederimde kiz hosgeldiniz cumlesini kullandi demis .sonra iste ogunden bugune cay goturuyorum icmiyor .yemek koyuyorum onune yemiyor kalvaltiyi tek yapiyor .komsulara her ana kiz yetistiremez cumlesini kullaniyor .bana yuva yikansin sen dedi cocuklarinin yanina

Sonra boyle topluolarak oturuyoruz .cocuklarin yaninda annesi curuk verdi bize geldiginden beri dislerini cekiyor zaten zayif kemikleri sayiliyor.1.70boyundayim 54 kiloyum kizlar sonra ben bronsit olmustum gene beni sinir etti laflariyle benimde nefes alamadim .kadinin unrunda olmadi kayinim ve gorumcem yetistiler bana ilacimi verdiler kv .elini kiprdamadi okadar diyim size ben haksizmiyim konusmamakla ben isimi yapiyorum .gorevimi yapiyorum .elisimi aliyorum elime ve konusmuyorumda onla ..haksizmiyim.sizce

Sonra boyle topluolarak oturuyoruz .cocuklarin yaninda annesi curuk verdi bize geldiginden beri dislerini cekiyor zaten zayif kemikleri sayiliyor.1.70boyundayim 54 kiloyum kizlar sonra ben bronsit olmustum gene beni sinir etti laflariyle benimde nefes alamadim .kadinin unrunda olmadi kayinim ve gorumcem yetistiler bana ilacimi verdiler kv .elini kiprdamadi okadar diyim size ben haksizmiyim konusmamakla ben isimi yapiyorum .gorevimi yapiyorum .elisimi aliyorum elime ve konusmuyorumda onla ..haksizmiyim.sizce
Sizin eşinizle bir eviniz var mıydı? Eşyalarınız nerde?yani öyle bir ev varsa gitabi evine yerleş esin gelene kadar da yanına bekar bir kardeşin görümcen varsa al ben de rahat edemiyorum.Jayinbabana da şöyle siz çok iyi insanlarsınız ama ben evimi bilmek istiyorum de

Hele bir aksam olsun icimdeki tumdertlerimi anlatacagim kayinpederime .zaten bu konu yuzundende esimle konusmuyoruz..

Back
X