Cok yoruldum lutfen yardim edin bana

Bastan iyiyidi sorun yoktu ne yaptiysa kardesinin bosbogazligi yuzunden oldu.. baba surekli biseyler diyordu esimde babasina soyledi kayinpederimde gitti kv .babasina soyledi ogluna soyle gelinjme edepsiz cumleler kurmasin onami.kalmis oglumun yuzunu unut unutmamasi kayinvalidemde buna kizdi kayinpederimde o benim amanetim .diyince ..

Ne demek aileme yük olamam??? Yerinde olsam 1 dk durmam şimdi eşin sana para vermiyor mu??? Git ailenin yanına 1 seneyi geçir.

İşe girip çalışsan?
Hem evden de uzak olmuş olursun.
Hatta ailenin yanına git orda işe gir hem yük olmamış olursun eve destek olursun.

Maddi sikintim yok kizlar ben gidip cok kalirsam ne diyecem bunlari anlatamam anneme cok uzulur ..

Cok farkli bir kisilige sahip yeni 3aylik evliydim .normal olarak enfeksiyon kapmissin dedi normal dedi .gecer ilacla .bu ogluma mantar bulastirma hemen ogluma bulasir dedi .

Goruncem bile yenge annem hakkinda konusuyor sen cok iyi birisinin niye boyle yapiyor .sana gorumcemi bile benden uzak tuturuyor .kizda ben yengemle kalacagim .ev alacak abim .onlarla yasayacagim dedi .kiza bagirdi .kizda sustu .

Doktora kv gittik oda geldi .iceriye girdi ..yanliz birakmiyim dedi doktora yeni de

Tesekur ederim anlAtinca rahatladim yukum azaldi sanki Alllah hepinizden razi olsun

Acayip. Ailenizde kalsaniz yük olmazsiniz. Eşim donene kadar sizde kalayım de çekiniyorum kvden vs. Aslında işe girmeniz en mantıklısı maddi sıkıntıyla alakası yok. Her seyinizi anlatmayin doktora yalnız gidin ne olmuş. Yani bilemiyorum şu konular beni benden alıyor yazık kadınlara bu kadar zahmeti saçmalığı varken evlilik hayalleriyle yanıp tutusuyoruz ne diyeyim Allah hepimize akıl fikir versin yaktım balatalari iyice:deli:

Ben oyle nasil diyim icime kapanik biriyim oyle herseyimi anlatamam yapamam birazda ozguven meseli var galiba ilkez cesaret edipte yazdim buraya odan esimle yasadigim tartisma sebeb oldu yoksa gene yazmazdim .oyle icime atardim sonra mide. Agrir burnum stresten kanar gecersi sesizce cekilirdim koseme esimi cok seviyorum gercekten hic kimseye benzemiyor aglasam benle aglar gulsem guler .sadece bu olanlar yipratiyor bizi belkide suc bendedir anlatmamiliyim oyle esime bilmiyorum .yani kkmseye zararim dokunmaz dokunmamistir sadece giden benden oluyor

Canım eşine annesinin yaptıklarını anlatma çünkü erkek ailesinin şikayetini kaldıramaz esinle arann bozulur zaten sen birseysoylemesen de surat ifadenden yine anlar annesinin sana laf carptiginida biliyyor birak kendi gorsun dertleşmek için ağzı sıkı bir arkadaşın varsa içini ona dök ki den muhabbet etmiyorsa sende etme bosver bak gör daha iyi olursun yaptığınızda ister begensin ister begenmesin kafana takma bu kadar bunları inan ki takılacak o kadar ağır konular var ki yorma kendini buna

Eşiniz size para gönderiyordur. Anne-babanızın pazar masrafını görseniz hadi 500tl olsun bu masraf hem onların işine gelir hem de siz rahat edersiniz.
Maden kayınvalideyi çekiştirmek istemiyorsunuz annenizle anlaşın. kayınvalideye ve eşinize annenizin hasta olduğunu örneğin bel fıtığı vs olduğunu söyleyip geçin oraya.

Ben aslinda sorunu yeni anliyorum
Ayni evde farkli karakterde insanlarla yasamak cok zor.atiyorum birimiz elma severiz ama birimiz hic sevmeyiz.simdi kvya dogru gelen bana yalnis geliyor yada bana dogru gelen ona yalnis geliyor.ben henuz 5 aylik evliyim simdiden cok zorlaniyorum.esimle bi kac kere konusduk bu konuyu asla ayrilmayi dusunmedigini soyledi.evimiz genis bunuda bahane edib tasinamiyoruz malesef.nasil devam edicek boyle bilmiyorum cildiricagim :KK43:

Baştan kabul etmeyecektin canım şimdi sen istediğin kadar söyle dinler mi hayır. Benimde şimdi ki aklım olsa aynı apartmana asla gelmezdim aslaaa bırak aynı evi aynı apartmana dayanamıyorum !!

Baştan kabul etmeyecektin canım şimdi sen istediğin kadar söyle dinler mi hayır. Benimde şimdi ki aklım olsa aynı apartmana
Baştan kabul etmeyecektin canım şimdi sen istediğin kadar söyle dinler mi hayır. Benimde şimdi ki aklım olsa aynı apartmana asla gelmezdim aslaaa bırak aynı evi aynı apartmana dayanamıyorum !!
Allah yardimciniz olsun ..

Back
X