- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
- Konu Sahibi Hazal melek
Ne yapın edin, ayrılın evden. Eşinizse sorun onun aklına girin.[/QUOTEayrilmazsam. Kesin deliririm .kizlar geceliri bile rahat yatamiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapın edin, ayrılın evden. Eşinizse sorun onun aklına girin.[/QUOTEayrilmazsam. Kesin deliririm .kizlar geceliri bile rahat yatamiyorum.
Madem öyle ne duruyorsun o evde çık gitsene annenin yanına öyle gelip adamın seni boşamasını mı bekliyorsun? Sana o lafı diyen adamın evinde hala ne işin varKizlar simdi ne olacak .ne olur sizce ..ya esim onlarin gazina gelipte siddet uygularsa ne yaparim ..ben .
Şiddet uygularsa polisi ararsin.darp raporu alirsin.sikayetci olursun.Kizlar simdi ne olacak .ne olur sizce ..ya esim onlarin gazina gelipte siddet uygularsa ne yaparim ..ben .
Ben oyle nasil diyim icime kapanik biriyim oyle herseyimi anlatamam yapamam birazda ozguven meseli var galiba ilkez cesaret edipte yazdim buraya odan esimle yasadigim tartisma sebeb oldu yoksa gene yazmazdim .oyle icime atardim sonra mide. Agrir burnum stresten kanar gecersi sesizce cekilirdim koseme esimi cok seviyorum gercekten hic kimseye benzemiyor aglasam benle aglar gulsem guler .sadece bu olanlar yipratiyor bizi belkide suc bendedir anlatmamiliyim oyle esime bilmiyorum .yani kkmseye zararim dokunmaz dokunmamistir sadece giden benden oluyor
Cok korktum ama oyle bisey olmadi yada ben cok korkak bir bayanim bana oyle geliyoreşiniz askerde demişsiniz...
ne olacak şimdi döverse diye eklemişsiniz..
bu olaylar birbirinden uyumsuz gidiyor.
Eşin daha büyümemiş. İyi bir sinir krizi işlerini yola sokacaktır. Al karşına insan gibi konuş yapma etme biz artık ayrı bireyleriz falan de anlamaz ama sen anlatmaya çalış. Baktın hala aynı iyi bir sinir krizi gerçekten işini çözecek. Bu ne ya ne demek her şeyde anne aranması. Tuvalete giderken de arar yakında.Bana lütfen yardım edın evimize taşindik ama eşim sureklı bagırıyor bana kızıyor sonra senı bıdaha uzmıyecegım dıyor.herdeyde beni sucluyor .evımıze halı alacagız onu bıle kayınvalidemi arıyor .anne sen daha ıyı anlarsın halıdan dıyor .bana sureklı kızmasında yoruldum .kendımı bazen degersız hıssedıyorum .. Sizce ne yapmaliyım .
Esim asker 8Aylik evliyim .kayinpederim seni yanliz birakam kizim diyor
Seni yalnız bırakamayız diyip hizmetciliklerini mi yaptırıyolar ailenin yanına git kimseden fayda gelmezEsim asker 8Aylik evliyim .kayinpederim seni yanliz birakam kizim diyor