Cok yoruldum lutfen yardim edin bana

Kizlar herseyi anlattim kayinpederime olani biteni kv.de o bana saygi gostermiyor bile dedi yaptigi isi benim oglumda yapar dedi . Sonra esimlede tartistik.esimde sen beni bekle geldigimde hattini bildirecegim dedi.bu ne bicim hayat

Esim seni bosamayan adam degil dedi.sen gorursun dedi..bende bosa desim .korkum yok dedim sizden .yapan eden sizsiniz sucluda benmiyim dedim.anneme herseyi anlattim annem niye bastan anlatmadin dedi niye icine dert ettin dedi.ben gereken cevabi veririm dedi.kayinvalidem gelini getirdimki insan olsun diye ..

Kizlar simdi ne olacak .ne olur sizce ..ya esim onlarin gazina gelipte siddet uygularsa ne yaparim ..ben .

Canım eşinin ailesine eşini anlatırsan o tarafa kayar daha yolun başındasın ayrıca bu kadar korkmana ne gerek var anlamadım seni nasıl döver diye düşünürsün

Kizlar simdi ne olacak .ne olur sizce ..ya esim onlarin gazina gelipte siddet uygularsa ne yaparim ..ben .
Şiddet uygularsa polisi ararsin.darp raporu alirsin.sikayetci olursun.

Eşinin gerçek yüzünü de görmüşsun.bu yuzden bosayacaksa keyfi bilir.Annen de yanında.guclu ol.bastan yanlış yapmissin ayni evde yaşamayı kabul etmekle ama bundan sonra daha doğru kararlar Al.bu kararları alırken önce kendini düşün.

Bu arada yaşınız kaç merak ettim.mazur görün

Ben oyle nasil diyim icime kapanik biriyim oyle herseyimi anlatamam yapamam birazda ozguven meseli var galiba ilkez cesaret edipte yazdim buraya odan esimle yasadigim tartisma sebeb oldu yoksa gene yazmazdim .oyle icime atardim sonra mide. Agrir burnum stresten kanar gecersi sesizce cekilirdim koseme esimi cok seviyorum gercekten hic kimseye benzemiyor aglasam benle aglar gulsem guler .sadece bu olanlar yipratiyor bizi belkide suc bendedir anlatmamiliyim oyle esime bilmiyorum .yani kkmseye zararim dokunmaz dokunmamistir sadece giden benden oluyor

Esin bundan dolayi senin ile evlendi zaten. Sessiz sedasiz annesine, babasina bak diye. Yoksa esin bilmiyor mu ayri evi acmayi? Milyonlarca kisi yalniz kaliyor, sen niye kalamazsin?

Daha 1 yil bekleyecegini düsünüyorsun fakat bosuna bekleme. O 1 yil hic gelmeyecek. Hep bu düzene devam. Hep kv'deye hizmet edeceksin. Esin geldiginde cinsellik. Ha bide cocuk dogurma. Bunlar artik tek görevlerin olacak.

Eger bu düzenden kacmak istiyorsan tek caren rest cekmek. Annenlere gidip, ayri ev oluncaya kadar kalmak. Bosanmaya bile gözden cikarmalisin. Yapmazsan bu düzen devam eder ve 5 yil icinde 20 yil yaslanirsin. Ve hicbirsey senin gencliginde geri getirmez. Secim senin.

eşiniz askerde demişsiniz...
ne olacak şimdi döverse diye eklemişsiniz..
bu olaylar birbirinden uyumsuz gidiyor.

Kizlar evim ayrilacakmis .ama esim bisey soylediginde sen hatalisin diyor bana hep sabredemedin diyor artik beni dinle ve bidaha boyle rezillik yapma diyor.kayipederimde kayinvalidemde konusmuyor benle.beni esime sikayaet ediyorlar habire esimde bana surekli hem suclusun hem guclusun .annem yapabilit o kayinvaliden diyor surekli yasim .22

Bana lütfen yardım edın evimize taşindik ama eşim sureklı bagırıyor bana kızıyor sonra senı bıdaha uzmıyecegım dıyor.herdeyde beni sucluyor .evımıze halı alacagız onu bıle kayınvalidemi arıyor .anne sen daha ıyı anlarsın halıdan dıyor .bana sureklı kızmasında yoruldum .kendımı bazen degersız hıssedıyorum .. Sizce ne yapmaliyım .

Bana lütfen yardım edın evimize taşindik ama eşim sureklı bagırıyor bana kızıyor sonra senı bıdaha uzmıyecegım dıyor.herdeyde beni sucluyor .evımıze halı alacagız onu bıle kayınvalidemi arıyor .anne sen daha ıyı anlarsın halıdan dıyor .bana sureklı kızmasında yoruldum .kendımı bazen degersız hıssedıyorum .. Sizce ne yapmaliyım .
Eşin daha büyümemiş. İyi bir sinir krizi işlerini yola sokacaktır. Al karşına insan gibi konuş yapma etme biz artık ayrı bireyleriz falan de anlamaz ama sen anlatmaya çalış. Baktın hala aynı iyi bir sinir krizi gerçekten işini çözecek. Bu ne ya ne demek her şeyde anne aranması. Tuvalete giderken de arar yakında.

Kac defa konustum .yapma canım dıyorum bura bızım yuvamız dıyorum beraber karar verelim herseye kımse olmadan destek almadan yapalım dıyorum .akşam tamam nasıl istersen dıyor.sonra kayınvalıdemı arıyınca herseyı adan zye anlatıyor .cok yoruldum .ne yapacagımıda bılmıyorum .tartısmakta istemıyorum .

Kızlar dün kan degerlerimde hamile olduğumu öğrendim.ama bugün kayinvalidem onuda burnumuzdan getirdi.adını aradı.daha gece hasta olmuştu bu ne zaman hamile kaldı.ben yalanı sevmem karin gelmiyorsa sen gel eve .az önce adına karına şöyle gelsin evde dinlensin.bizde bayram ziyaretlerine gidelim dedi.Bende bana yalancı diyor hem bide evinemi çağırıyor .ben gitmiyorum dedim .esinde bağırdı bana sizce ne yapmalıyım.

Back
X