Cok yoruldum lutfen yardim edin bana

Merhaba Kayinvalidemle anlasamiyoruz .ayni evde 1sene daha yasamak zorundayim .surekli laf sokuyor .esimin yaninda bile yapilan yemege bile nohutta kendini nimetten saniyir dedi .mutfaktan cikinca esim nohutu senmi yaptin diyince neden dedim.annem oyle soyleyince dedi .o bile anliyor .onlari esime anlatiyorum gun icinde olanlari kavga tartisma oluyor aramiza cok yoruldum biktim ne olur akil verin ne yapacam ..
Eşine gün içinde olanları anlatma...kayınvaliden laf sokuncada ' bana laf sokunca, eline ne geçiyor anne' deyiver.

KiZ arkadasimla konusuyorduk .gorumceme .ailece haberciler demis goruncemde geldi soyledi bana

Esim sen isini yap gorevini yap karisma biseye dedi .gerekeni ben yaparim dedi ..bende tamam dedim .dogrumu yapmisim sence

Arkadasimla oyle eskileri konustuk .oda hamile kv gorumceme demiski haberci demis .gorumcemde geldi bana soyledi simdi ne yapayim .sabahtz evin isini yaptim bitirdim .kalvaltisini almis tepsiye balkonda tek basina yiyordu .gelde mantik arayin bunda Allah askina .bide size bisey sorabilirmiyim.(edep insanin imani kadarmi .kv surekli bu ima ediyorda.)

Kizlar lutfen yardim edin az once gorum ceyle tlfonda flim seyrediyorduk.kizi yanimda surukleye surukle goturdu. Yi marifetmis gibi flim izliyorlar dedi bagirdi cagirdi ne yapayim .lutfen yardim edin banaesime bunu soyleyeyimmi

Kizlar lutfen yardim edin az once gorum ceyle tlfonda flim seyrediyorduk.kizi yanimda surukleye surukle goturdu. Yi marifetmis gibi flim izliyorlar dedi bagirdi cagirdi ne yapayim .lutfen yardim edin banaesime bunu soyleyeyimmi

Benim başıma gelse cevabımi verir gerekirse tartışırdim.İnceldigi yerden de kopar.sartlarinizi bilmiyorum tabi ki. Ancak ömür boyu böyle cekilmez Bu şekilde sağlığınızdan olursunuz

Edep insan imanı kadar diye de bir şey itikadı anlamda yok.

Cumku gorev yaptigi turkiye disi
Olsun ne fark eder. Yalniz yasayamiyor musunuz? Yeni evliydik esimin sehir disina cikmasi gerekti ilk defa evde yalniz kalacaktim. Kaynanam tutturdu ben geliyim yalniz kalma, gorumcen gelsin, eltimin 10 yasindaki kizina kadar geldi konu. Esim yokken benim yanima gelecekler olaya bak. Direk dedim ben yalniz kalmaktan korkmam, kimse de rahatini bozmasin. Esimi de sıkı sıkı tembihledim sakin dedim kimse gelmesin. O da geceleri yalniz kalmaktan cok korktugumu bilir. Ben de yapacak bir sey yok kalmam gerekiyorsa lambalari acar kalirim, kimseyi istemiyorum dedim. Allah korusun allah uzun ayriliklar vermesin, bir sefer boyle bir seye musade ettiginde ardi arkasi kesilmez.

Benim başıma gelse cevabımi verir gerekirse tartışırdim.İnceldigi yerden de kopar.sartlarinizi bilmiyorum tabi ki. Ancak ömür boyu böyle cekilmez Bu şekilde sağlığınızdan olursunuz

Edep insan imanı kadar diye de bir şey itikadı anlamda yok.
Surekli bunlari diyor sagligimda gitti istahtan kesildim yemiyorum .zaten surekli agliyorum.

Surekli bunlari diyor sagligimda gitti istahtan kesildim yemiyorum .zaten surekli agliyorum.

Ağlamakla bir yere varilmaz.Silkelenecek, kendine geleceksin.

Esinle adamakilli konuşup ikna edeceksin.

O olmuyorsa cevabını verip altta kalmayacaksin.Goze göz dişe diş;)

Sikinti o ya annem beni boyle yetistirmedi .

Beni de öyle yetiştirmediler. Her şeyi medeni bir şekilde konuşmayı Öğrettiler. Hele ki laf sokmayi hala beceremem.

Ben de Kayınvalidem sayesinde öğrendim gerekirse tartışmayı ama asla saygısızlık yapmamayi;) Şu anda gayet seviyeli bir ilişkimiz var. Maalesef bazı sorunlar dişini göstermeden çözülmüyor. Umarım sen de çok geç olmadan bunu öğrenirsin.

Eşin ne diyor bu duruma? Taşınma işini biraz daha erkene almaya çalışın eşin hak veriyorsa sana

Bana surekli.o cumleyi kullaniyir her ana kiz yetistirmez kizlar yeminle sabah 6.30 kalkiyorum cocuklarina kalvalti kuruyorum . Kalvaltiyi topluyorum hergun evi sil supur yemek yapiyorum kendisi yapiyor .hertaraf mis gibi zaten bende hersey simretri takintisi olustu.istemesemde duzenli olacak .ama yok yaranamiyorsun buna kiziyla flim syrediyorduk geldi kizi cekistirdi .cikarti odadan .yeni marifet bu diyerek .cikti .kizin yaninda bagirdi cagirdi .kizda annem seni hak etmiyor kayinpederim .bir bardak suya bile Allah razi olsun kizimdan diyor .ama bu yok

Back
X