cok yoruldum nolur yardimci olun

Danielaa

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2023
271
72
13
herkese hayırlı geceler ..
anlatacak kimsem yok o yüzden buraya içimi dökmek istiyorum.
2 yıllık evliyim eşimde de bende de herhangi bir sorun yok. Muayene olduk.
Allah biliyor eşimde bende bebek sahibi olmayı o kadar çok istiyoruz ki. Rabbim geçiştiriyorsa güzelleştiriyordur elbet. Ama çok içime atıyorum çok düşünüyorum. Anne olmak çok istiyorum. yakın zamanda annemi kaybettim kalbim o kadar açıyor ki evladıma sığınmak acımı onda dindirmek bana çok iyi gelecek gibi geliyor.
sizler nasıl hamile kaldınız veya bana önerebileceğiniz birsey var mı. Ne olur bana da dualarınızda yer verir misiniz.

Öncelikle başınız sağolsun
Başta Stresten uzak durmanız ve burada arkadaşlar genelde ovülasyonla takip ediyorlar yumurtlama günlerini sizde deneyebilirsiniz

allah rahmet etsin annenize size de en yakın zamanda anne olmayı inşallah...ay başınızı beklemeyin stres yapmayın meşguliyet bulun kendinize. öksüz, yetim sevindirin, sorun yoksa olur inşallah.

başınız sağolsun öncelikle. çevremde ve kendimde gördüğüm en önemli şey stres yapmamak stres yaptığım denediğim aylarca olmadı. yumurta takip ettiğim gün aşırı denediğim aylarda da olmadı. bir ay tatile gittik ve o 3 günde hamile kaldığımı düşünüyorum o ay hamile kaldım çünkü. birlikte olurken hiç ayaklarımı dikeyim filan diye düşünmeden sadece istediğimiz zamanda olduk ve hamile kaldım. yani hep diyorlar ya düşünmeyi bırakınca oluyor diye gerçekten bende öyle oldu. bide ondan önceki iki ay bal çörek otu tarçın karışımı tüketmiştim. onunda desteği oldu diye düşünüyorum.

çok sağolun..
evet stresi bırakmam gerekiyor ama elimde değil çok denedim yine her ay aklımdan çıkmıyor
hayırlısı bakalım bekleyeceğim sabırla

allah rahmet etsin annenize size de en yakın zamanda anne olmayı inşallah...ay başınızı beklemeyin stres yapmayın meşguliyet bulun kendinize. öksüz, yetim sevindirin, sorun yoksa olur inşallah.
elimden geldiğince görevi yapmaya çalışıyorum Allah katında Allah razı olsun. bırakmaya çalışacağım stresi

Öncelikle başınız sağolsun. Ben de 1 yıldır istiyordum çocuk eşimle uzun zamandır beraberiz. Yumurtlama gününe kadar ovülasyon testiyle takip ettim piki görüp değerlendirmiştim fakat sonra rahmimden ameliyat olma ihtimalim oldu. Ameliyata kendimi hazırlamışken beyin olarak o ay hamile kaldığımı öğrendim. Yani kısacası aklınızdan çıkarırsanız hemen oluyor. Bana da böyle derlerdi aklındayken olmaz çıkarınca olur diye. İnşallah tez vakitte haberlerinizi alırız.

çok sagolun inşallah inşallah l.. ne zaman çıkarırım kafadan bilmiyorum ama çok istiyorum ❤

çok sagolun inşallah inşallah l.. ne zaman çıkarırım kafadan bilmiyorum ama çok istiyorum ❤
Anlayabiliyorum sizi ben de çok istiyordum sağlıklı bi evladım olmasını şimdi 5+5'teyiz. Umarım sizde sevinirsiniz. ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…