• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yoruldum

NickimTam13Harf

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
10.610
6.974
248
Çok üzgünüm çok mutsuzum.. Sürekli evde tek yaşamaktan, oğlum için tek başıma çırpınmaktan, dahası eşimin de yapmak istediklerime ayak bağı olmasından yoruldum...
Ev işlerini küçük görmesinden, çocuk bakmakta ne varmış demelerinden yoruldum...

Oğlumun otizm yelpazesine girmeye ramak kalışından, gece gündüz acaba düzelecek mi diye düşünmekten, oğluma hem anne hem baba hem oyu arkadaşı olmaktan yoruldum

Doktorlar kreşe verin dedi çocuğu, sosyalleşsin dedi, sırf bu yuzden taşındık ammavelakin beyefendi yan çizdi. Ha bu ay ha önümüzdeki ay derken yaz geldi çattı. Yaz okulunun servisi olmadığı için ve o yolu yürümekten başka seçeneğim olmadığı için yine eylüle kadar kreş işi yattı.

Bugun çok bağırdım oğluma. Çünkü yapma dediğimden anlamıyor. Nereme denk gelirse orama kafa atıyor. Bazen tahammülüm sıfıra iniyor. Sabah 8de kalkıp bu saate kadar tepiştikten sonra zor zahmet uyudu. Hala uykusuz kalıyor olmaktan yoruldum...

Sürekli anneliğimi sorguluyorum, sürekli eksik olduğumu düşünüyorum. Kim ne derse desin ben anneliği beceremedim. Konuşmayan, yemek yemeyen, uykusu problemli olan bi çocuğun tek kabahati benim gibi bi annesi olması sanırım.

Ben artık napıcam bilmiyorum tek başıma ağlamaktan, gözyaşımı hep içime akıtmaktan, omzuna yaslanıp da ağlayamadığım bi kocadan, kendimden herşeyden yoruldum artık

lütfen üzülmeyin :( tek başınıza bu yüklerin altından kalkmak zor
siz de insansınız kendinize çok yüklenmeyin
ama bence eylülü beklemeyin kreş için

Sizin ne sucunuz var?Asil esiniz olacak kisi babaligini sorgulasin.

Insan cocugu icin imkanlarini zorlar en iyisini yapmaya calisir.Olmasa bile oldurmaya calisir.Imkani varken bahaneler uydurmaz.Sorumluluklarindan kacmaz.

Siz elinizden geleni yapiosunuz iciniz rahat olsun

Sizin ne sucunuz var?Asil esiniz olacak kisi babaligini sorgulasin.

Insan cocugu icin imkanlarini zorlar en iyisini yapmaya calisir.Olmasa bile oldurmaya calisir.Imkani varken bahaneler uydurmaz.Sorumluluklarindan kacmaz.

Siz elinizden geleni yapiosunuz iciniz rahat olsun

Gerçekten çok doluyum bu konuda. Çocuk tiroid eksikliğinden ilaç kullanıyo, kontrole goturmem lazım, bunun münakaşasını ediyoruz 2 ay sonra gitseymişim. Onun laf anlamazlığından ayrı yoruldum zaten. Ona bıraksam çocuğun hali harap.

Gerçekten çok doluyum bu konuda. Çocuk tiroid eksikliğinden ilaç kullanıyo, kontrole goturmem lazım, bunun münakaşasını ediyoruz 2 ay sonra gitseymişim. Onun laf anlamazlığından ayrı yoruldum zaten. Ona bıraksam çocuğun hali harap.
Eger aileniz varsa onlar da yardimci olsunlar tek basiniza her seye yetismeniz zor.Bunun icin kendinizi suclamayin sadece.Sizin yerinizde kim olsa sıkılır bunalir.Kotu bir anne oldugunuzu dusunmuyorumHoppa

Çok üzgünüm çok mutsuzum.. Sürekli evde tek yaşamaktan, oğlum için tek başıma çırpınmaktan, dahası eşimin de yapmak istediklerime ayak bağı olmasından yoruldum...
Ev işlerini küçük görmesinden, çocuk bakmakta ne varmış demelerinden yoruldum...

Oğlumun otizm yelpazesine girmeye ramak kalışından, gece gündüz acaba düzelecek mi diye düşünmekten, oğluma hem anne hem baba hem oyu arkadaşı olmaktan yoruldum

Doktorlar kreşe verin dedi çocuğu, sosyalleşsin dedi, sırf bu yuzden taşındık ammavelakin beyefendi yan çizdi. Ha bu ay ha önümüzdeki ay derken yaz geldi çattı. Yaz okulunun servisi olmadığı için ve o yolu yürümekten başka seçeneğim olmadığı için yine eylüle kadar kreş işi yattı.

Bugun çok bağırdım oğluma. Çünkü yapma dediğimden anlamıyor. Nereme denk gelirse orama kafa atıyor. Bazen tahammülüm sıfıra iniyor. Sabah 8de kalkıp bu saate kadar tepiştikten sonra zor zahmet uyudu. Hala uykusuz kalıyor olmaktan yoruldum...

Sürekli anneliğimi sorguluyorum, sürekli eksik olduğumu düşünüyorum. Kim ne derse desin ben anneliği beceremedim. Konuşmayan, yemek yemeyen, uykusu problemli olan bi çocuğun tek kabahati benim gibi bi annesi olması sanırım.

Ben artık napıcam bilmiyorum tek başıma ağlamaktan, gözyaşımı hep içime akıtmaktan, omzuna yaslanıp da ağlayamadığım bi kocadan, kendimden herşeyden yoruldum artık
Allah yardımcınız olsun, öyle demeyin, elinizden geleni yapıyorsunuz. Çocuğunuz zor bi çocuk demekki. Sizin yerinizde kim olsa aynı şeyleri hisseder. Allah gücünüzü sabrınızı arttırsın, oğlunuza da şifa versin inşallah

En kısa zamanda evladınızla bi pegagoga ,siz de psikolog ile görüşün.
Allah yardımcınız olsun, en iyisini yapmaya calıstıgınız halde özeleştiri yapıp burya yazmanız bile daha da iyisini yapma çabanızı gösteriyor. Üzülmeyin hiç.

Çok üzüldüm :( düşüncesiz bir eş olunca yükünüz 2 kat daha artıyor Rabbim yardmcn olsun

En kısa zamanda evladınızla bi pegagoga ,siz de psikolog ile görüşün.
Allah yardımcınız olsun, en iyisini yapmaya calıstıgınız halde özeleştiri yapıp burya yazmanız bile daha da iyisini yapma çabanızı gösteriyor. Üzülmeyin hiç.

İkisine de gittik. Bende depresyon ve panik atak var.

Çok üzüldüm :KK43: düşüncesiz bir eş olunca yükünüz 2 kat daha artıyor Rabbim yardmcn olsun

Amin.
Ondan bu kadar yorgunum ya zaten. Her yükü omuzlarıma bıraktı. Nasıl babalık etmesi gerektiğini, nasıl oyun oynayacağını bile ben öğretiyorum. Onun için çocukla 10dk birbirlerini gıdıklamak yeterli bi oyun.

Artik cok fazla girmiyorum KK ya ama senin konun canimi acitti :(
Ne demek ben iyi bir anne degilim .
Sen tabii ki iyi bir annesin ...
Ama baba kisisi kendini sorgulamali !
Insan cocugu icin her imkani zorlamali .
Yiyeceginden,giyeceginden kismali ve ekstra onem vermeli .
Siz 30 dk yolda yuruyeceginize
O sigara iciyorsa onu birakmali bana kalirsa .
Ilgisiz ,sorumsuz,rahat insanlardan hic hoslanmiyorum .
Ne diyim bilemiyorum
Ama uzme kendini
Sende salarsan ,dik durmazsan ,guclu olmazsan kim yardim edicek kuzuya ;)
Ne sansli sen gibi annesi var ...

Artik cok fazla girmiyorum KK ya ama senin konun canimi acitti :KK43:
Ne demek ben iyi bir anne degilim .
Sen tabii ki iyi bir annesin ...
Ama baba kisisi kendini sorgulamali !
Insan cocugu icin her imkani zorlamali .
Yiyeceginden,giyeceginden kismali ve ekstra onem vermeli .
Siz 30 dk yolda yuruyeceginize
O sigara iciyorsa onu birakmali bana kalirsa .
Ilgisiz ,sorumsuz,rahat insanlardan hic hoslanmiyorum .
Ne diyim bilemiyorum
Ama uzme kendini
Sende salarsan ,dik durmazsan ,guclu olmazsan kim yardim edicek kuzuya :KK66:
Ne sansli sen gibi annesi var ...

Durumun ciddiyetinin farkında ama hala gevşek hala gevşek. Hatta ona göre çocukta hiçbi sıkıntı yok. Böyle diyip sorumluluğu üstünden atıyor işte.

hastalık konusunda onun sorumsuzluğuna siz de ayak uydurmayın
tiroid çok önemli bir rahatsızlık
kısırlığa zeka geriliğine büyümemesine vs.her şeye neden oluyor sürekli takipli olmak zorunda
kreş konusunda da ısrar edin
tamam adam sorumsuz ama siz de ona ısrarcı olmadığınız ve adamın söylediklerini yaptığınız için suçlusunuz bana göre
madem adam size faydası yok niye hayatınızda

hastalık konusunda onun sorumsuzluğuna siz de ayak uydurmayın
tiroid çok önemli bir rahatsızlık
kısırlığa zeka geriliğine büyümemesine vs.her şeye neden oluyor sürekli takipli olmak zorunda
kreş konusunda da ısrar edin
tamam adam sorumsuz ama siz de ona ısrarcı olmadığınız ve adamın söylediklerini yaptığınız için suçlusunuz bana göre
madem adam size faydası yok niye hayatınızda

Tiroidleri için kontrol zamanı geldiğinde kendim goturuyorum oğlumu. Demek istediğim ona göre gereksiz hepsi.

Neden hayatımda kısmı da şu.
Birincisi boşanma konusunda tehdit alıyorum. İkincisi boşanmış olsam ailemin yanında kalabilmek için çalışmam gerekecek ve kimse oğlumla benim kadar ilgilenmeyecek. Oğlumun şuanda ihtiyacı olan şey sürekli ilgi. Ayrıca üniversiteyi dışarıdan okuyorum ve bu işin de zamanı var

Back
X