Cok yoruldum.

Ailenizin bu rahatlığı nereden geliyor peki? Neden sizin onay vermediğiniz konularda çocuklarınızı destekliyorlar? Çocuklar tam ergenlik çağında, sizi anlayabiliyorum. Oğlunuzla konuşun, anlayacaktır diye düşünüyorum. Kendinizi güçsüz hissetmeyin, Allah yardımcınız olsun. Arkadaşlara da katılıyorum lütfen ayrıldığınızı söylemeyin, evliyim deyin hatta yüzük takın kimseye bir şey söylemek zorunda kalmazsınız. Ülkece hala ne kadar geri de olduğumuzu fark ettim yalnız, hala aşmamız gereken bir çok şey var. İş yerinde de medeni halinizi de hiç bir çalışma arkadaşınızla paylaşmayın ama..

İyi yapmışsınız Allah çok daha iyi bir iş nasip eder. Bu heriflerde de hiç vicdan yok insan çocuğunun annesini çocuğunu nasıl bu kadar umursamaz

Evlere yemek yapan çoğunlukla kadınların çalıştığı yerler var ya oralardan is bakın bence.Hani kiloyla mantı,sarma yaparlar ya da kadınların gününe pastalar falan yapan ufak yerler.Bizim burda yufkacı diye açıldı sonra pasta poğaça,ev yemeği falan diye yürüdü gitti bir çok dükkan var ve cayir cayir da para kazanıyorlar.Yufka falan yapabiliyorsanız böyle yerlere bir bakın derim ben.Allah kolaylık versin insallah tez zamanda hayırlı bir is kapısı açılır.(Bu arada ben de işsizim her yere başvurdum bol bol dua ediyorum)

Kizini ailenin eline birakma.. Ne munasebet ya?! Gerekirse gonderme de okumaya akli basina gelene kadar.. Okurken daraldim, bu ne boyle..
Malesef artik her sey cok gec.ahhh daha neler var neler.benim ailem boyle degildi.kocam boyke degildi.hepsinin gercek yuzu meydana cikti....simdi bir adamla dost hayati yasasam ne var derler vallahi...ben artik taniyamiyorm....

Evli oldugunu soylese bile insanlar o kadar kurnazlar ki anlarlar hatta cok isteyen arastirir yine ogrenirler bir de is icin gerekli belgelerde de ne yazikki medeni durum yaziyor..

Ins rabbim ikimizede ve tum ihtiyac sahiplerine hayirli bir kapi acar.

Evli oldugunu soylese bile insanlar o kadar kurnazlar ki anlarlar hatta cok isteyen arastirir yine ogrenirler bir de is icin gerekli belgelerde de ne yazikki medeni durum yaziyor..
Simdi ben yazacaktim siz yazdiniz.bazi resmi belgeler istiyorlar..ki orda her sey cikiyor....

İyi yapmışsınız Allah çok daha iyi bir iş nasip eder. Bu heriflerde de hiç vicdan yok insan çocuğunun annesini çocuğunu nasıl bu kadar umursamaz
Eski konukarimda her sey var....ben bu adami hic tanimamisim.

Ben 1 70 zayif ve yasini hic gostermeyen hatta bekar 29 yasinda zannedilen biriyim.cocuklarimi yigenim zannediolr....ama ben anneyimmmmm....anne...bu adamlar neden bu kdr igrenc.fabrikada okdr agir islr yapiyordumki bana gelip siz cok modern ve manken gibisiniz buraya yakismiyorsunuz derlerdi.ama ben mecburum.aci insana yol gosterirmis....9 ay calistim fabrikada.yemekhaneye girdigimde tum gozler bende o kdr dikkat cekici biriyim.ama ben bu surecte iki kez bahceye cikip kadinlarla oturdum.her kez servise binmeden muhabet ederdi erkekkadin ben direk yerime gecip arabanin hareket etmesini beklerdim.bir gun bir abla geldi ve dediki seni tebrik ederim bir kezde sen su insanlarla ha ha hihi yap yabir gunnnnn.....masallah sana ....esimde dedimki arkadasimi tebrik edicm.ettide...her kez beni cok sevdi.bende onlari...bir erkege slm vermedim ki benimle muhabbet etmesin.....isten ciktim bir pislik evli adam fabrikadn yazdi....bende haddini bildirdim ve kapandi konu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…