- 28 Ocak 2022
- 25
- 124
- 8
- 31
Tanımıyorlar da tanısalar da bir sey degısmezaileniz biliyor mu erkek arkadaşınızı?tanıyorlarsa güvenmeleri lazım.
evlenme ihtimaliniz var mı yakın zamanda?belki bu çözüm olur evlenmek için evlenmeyin tabiki deTanımıyorlar da tanısalar da bir sey degısmez
Malesefevlenme ihtimaliniz var mı yakın zamanda?belki bu çözüm olur evlenmek için evlenmeyin tabiki de
Aksam 8 gercekten normal mi 32 yasındaki biri için? Çocuklarınız kac yasında bilmiyorum ama kücüklerdir diye tahmin ediyorum, ikisi aynı şey değil yani.İşiniz yoksa dışarda öyle gezmeye tozmaya gerek yok belli bir saatten sonra . Yaş kaç olursa olsun , evlat annenin canından kıymetlidir . Gerçi ben İstanbulda yaşadığım için böyle olabilirim . Tedirgin , her an başına bir şey mi gelecek diye düşünürüm . Aileniz de tedirgindir . Duydukları , yaşadıkları acı tecrübeler vardır . Sizi korumaya çalışıyorlar . Gecenin şerri vardır derdi babaannem . Gece gezmesini hiç sevmezdi o . Ben de sevmedim o sevmiyor diye . Çocukları da alıştırmadım . Ben ve babası varsa çıkarız dışarı biraz yürür eve geliriz . Dertlenmeyin , gidin annenize sıkıca sarılın sizin için endişelendiğini ve bunu anladığınızı söyleyin .
Sanırım benim hayat tecrübelerim biraz ağır olmuş ve alışkanlıklarımın da getirdiği bakış açım var . Yurtta kaldım hayatımın büyük çoğunluğunda ve akşam belli saatten sonra dışarda kalamam , korkarımAksam 8 gercekten normal mi 32 yasındaki biri için? Çocuklarınız kac yasında bilmiyorum ama kücüklerdir diye tahmin ediyorum, ikisi aynı şey değil yani.
Ben 20 yasındayım ve aile evindeyken bile sizden daha serbesttim konu sahibi. Olacak is değil gercekten aksam 8 cok erken. Ailenize hak verenlere cok sasırdım.
32 yaşında koca kadını el kadar çocuklarla kıyaslamak şahane... Kimse düşünemezdi bunu. Altını da bezlesin annesi konu sahibinin.Sanırım benim hayat tecrübelerim biraz ağır olmuş ve alışkanlıklarımın da getirdiği bakış açım var . Yurtta kaldım hayatımın büyük çoğunluğunda ve akşam belli saatten sonra dışarda kalamam , korkarım, benim oğlanlar 11 ve 6 yaşında .
hayat tarzları sana uymuyorsa kendi düzenini kuracaksın resti çekip.İş arıyorum
Ama çalıştığım zaman da değişen bir şey olmadı
Yapabiliyorsan çalışıp kendi, hayatını, kurmalısın. Hatta gerekirse ilk kez veya yeniden üniversite bile okuyabilirsin. Srıf Bu ortamdan kurtulmak için yanlış bir evlilik yapmazsın umarım. Çünkü bu, baskının içinden çıkmadan o tarz alacağın kararlar çok sağlıklı olamayabilir.32 yaşındayım eve giriş çıkış saatlerinde annem dışarı çıkarken saat veriyor bugun akşam saat 8 de geldim eve annem Kur'an'a el basıyor bir daha dışarı çıkamayanaksın o kadar yoruldum ki bu baskıdan babam da aynı şekilde hava kararmadan evde ol diyo korkudan titreyerek geliyorum eve biliyorum yapacak bir şey yok sadece içimi dökmek istedim
Unıverste okumayı düşünüyorumYapabiliyorsan çalışıp kendi, hayatını, kurmalısın. Hatta gerekirse ilk kez veya yeniden üniversite bile okuyabilirsin. Srıf Bu ortamdan kurtulmak için yanlış bir evlilik yapmazsın umarım. Çünkü bu, baskının içinden çıkmadan o tarz alacağın kararlar çok sağlıklı olamayabilir.
Nereye gideceğim ki calısmıyorum33 yasinda birine ailesi karisamaz kimse kusura bakmasin calis calisma kendin belirle eve gidis saatini korkudan titrerseniz onlar baskiya devam eder gitme 10 da git mesela ne yapabilirler koca kadini dovecek halleri yoktur heralde. Oyle bisey yapiyolarsafa cikin gidin o evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?