Çok yoruldum

Zamanında bende yaşadım bu durumu. Dedikleri saati geçtiysem eyvah, koşa koşa nefes nefese gelirdim eve yetişmek için. Telefonum zaten hiç susmazdı, sürekli ararlardı. Ne zaman elime mesleğimi aldım atandım o zaman haliyle bu durumdan kurtuldum şükürler olsun. Yoksa düzelmesinin imkanı yoktu katiyen. Böyle görmüşler böyle büyümüşler, kafa yapıları bu yönde çünkü maalesef değişmiyorlar. Sana verebileceğim tek tavsiye öncelikle bir işe girmen olur. Kendi ayaklarının üzerinde durmalısın.

Ekonomik özgürlüğünüz yoksa yaşadığınız evin kuralına uymak zorunda kalırsınız. Para kazanmak özgürlüktür.

Aksam 8 gercekten normal mi 32 yasındaki biri için? Çocuklarınız kac yasında bilmiyorum ama kücüklerdir diye tahmin ediyorum, ikisi aynı şey değil yani.

Ben 20 yasındayım ve aile evindeyken bile sizden daha serbesttim konu sahibi. Olacak is değil gercekten aksam 8 cok erken. Ailenize hak verenlere cok sasırdım.

Sanırım benim hayat tecrübelerim biraz ağır olmuş ve alışkanlıklarımın da getirdiği bakış açım var . Yurtta kaldım hayatımın büyük çoğunluğunda ve akşam belli saatten sonra dışarda kalamam , korkarım , benim oğlanlar 11 ve 6 yaşında .

32 yaşında koca kadını el kadar çocuklarla kıyaslamak şahane... Kimse düşünemezdi bunu. Altını da bezlesin annesi konu sahibinin.

Annem ablamla beni babasız büyüttüğü için üzerimize ekstra titrerdi. Hele ben yaşça ablamdan daha küçük olduğum için ekstra özen gösterirdi. "Hava kararmadan eve dön" muhabbeti bizim evde de vardı. Ama lise sona kadar böyleydi bu. Reşit olduktan ve üniversiteye başladıktan sonra, bir günde değil ama kısa süre içerisinde, eve dönme saatim gece 12 olarak değişti. Tabi arabam olmasaydı toplu taşıma kullanacağım için ben kendim tercih etmezdim o saate kalmayı. Ama saat 9 - 10 falan çok normal saatler eve dönmek için. Hele 32 yaşında biri için.... ailenizin tutumunu bu saatten sonra değiştiremezsiniz. Ben de 18 yaşından itibaren bu konuya tamam deseydim, bugün 28 yaşında hala eve akşam ezanında dönüyor olurdum. Yavaş yavaş bazen hafif sert konuşmalarla ama çoğunlukla kırmadan orta yolu bulduk biz.
Kendinize iş bulduğunuzda ayrı eve çıkma konusunu gündeme getirin. İş yeri eve uzak vs olursa bu konuda ikna etmeniz daha rahat olur. Hatta ben yerinizde olsam direkt farklı bir şehirden iş bakardım.

Yapabiliyorsan çalışıp kendi, hayatını, kurmalısın. Hatta gerekirse ilk kez veya yeniden üniversite bile okuyabilirsin. Srıf Bu ortamdan kurtulmak için yanlış bir evlilik yapmazsın umarım. Çünkü bu, baskının içinden çıkmadan o tarz alacağın kararlar çok sağlıklı olamayabilir.

33 yasinda birine ailesi karisamaz kimse kusura bakmasin calis calisma kendin belirle eve gidis saatini korkudan titrerseniz onlar baskiya devam eder gitme 10 da git mesela ne yapabilirler koca kadini dovecek halleri yoktur heralde. Oyle bisey yapiyolarsafa cikin gidin o evden

Unıverste okumayı düşünüyorum

Nereye gideceğim ki calısmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…