• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yoruldum...

sizin kendinize kastınızmı var. yoksa biri size acı versinmi istiyorsunuz. bu kadar aşağılandığınız halde neden hala devam ediyorsunuz.
evli değilsiniz. evli sandım önce,
öyle yazdığı için..
sevgilinizin size yaptığı bu kadar hakaret ve küfüre neden katlanırsınız ki.
böyle bir kişiliği hala nasıl sevdiğinizianlamam mümkün değil. buda ayrı bir psikolojik sorun olmalı..

vereliniortak

rep veremedim sana sinir oldum yaaa kötükedihüso

her konuda en doğru yorumları yazmayı nasıl beceriyorsunn :1rolleyes:

nasıl beceriyo bilmem ama iyi ki de beceriyo..kötükedihüso

Ben aramazsam aramıcagını bildiğim için beni kırsada hep arıyorum aramaz diye.Neden seviyorum dediği bi insana bunu yapar bi insan.Bu beni kandırmaktan baska nedir ya.

sen hatalısın.
seni sevmeyen birinin peşinden koşup yalvardığın ve kusura bakma ama ona yapıştığın için sen hatalısın.

anlaşılan sen bu adamı takıntı haline getirmişsin. istesen bile ayrılamıyorsun ondan.
buna da psikiyatride obsesyon adı veriliyor. en kısa zamanda bir psikiyatra gidip destek almalısın.

eğer bir an önce bu adama olan anormal zaafından kurtulmazsan daha büyük sorunların olacak.

hayat bu yarın bir gün annen babana bir şey olabilir, hastalanabilirsin, başına kötü bir şeyler gelebilir. yanına seni sevip destek olacak bir hayat arkadaşı lazım. seni aşağılayan ve seni istemeyen biri değil.

Hayır düzelcek bişey kalmadı.Zamana konuşmamaya ayrı olmaya ihtiyacımız varı kast ettim hanfendi.Bukadar negatif olmanzda sebep ne?Olması gerektiği gibi oldu üzgünüm evet çok üzgünüm kabullenmek durumundayım izin verirseniz

Negatıf olan kendınız oldugunuz ıcın,
yazılan her yoruma olumsuz yaklasıyorsunuz.
ıfadelerımı duzgun bır sekılde algılayabılseydınız,
kendınıze yaptıgınız haksızlıktan oturu o denlı sert oldugumu fark ederdınız kı,
uslubum sızın ıfade ettıgınız gıbı de degıl!

Canınız yanıyor, uzuntulerınız var, anlıyorum.
Fakat bu sıze menfaat olsun dıye yazmıs oldugum bır yorumdan oturu,
benı asagılma hakkı vermez sıze!
Su vakıtten sonra bana ne halınız varsa gorun demek duser!
ıyı nıyetımı suıstımal edene, bu ıfade daha munasıp olur!

aynı durumdamıyız ?

arkadaşlar lütfen şöle düşünün 2çift war birbirlerini sevmişler.zamanla oglan kızın sevgisinden emin olmuş YADA kızı artık sevmiyor..2 ihtimal.
ama adam açık açık sölemiyor ki herşeyi.
senii seviyorum diyor FAKAT yaptığı davranışlar tam tersi sevmiyorum kelimesini anlatıyor.
bu noktada arkadaşımızın kafası karışıyor.
diyor ki,bz birbrzmi seviyorduk ama şimdi nolduk? adam adam gbi açıkca konuşmuyor kartları açmıyor.
ha bazılarınız dicek ki ee adam tawırlarından belli ediyor ne yamk istedgini.
fakat şöle olamz mı,adam kızın sevgisinden çok emin,aramıyor çnkü hep kız arıyor.
o kadar emin olmuş ki açıkcası ŞIMARMIŞ.dağın zirvesinde burnu kalmış aşagıda aglayan yarini görmüyor...
YADA

adam gerçkten dengesiz ve sevmiyor.

kelbek arkadaşım bnde bu durumdayım.ve sana şunu sölim sn hala karar veremedn bnce bu adamın niyetine...seni sevdiğini söylüyor buna inanmak istiyorsun ama dwranışları mahvediyor seni.
tatlm bnde karar veremedim.bnde aynı durumdayım.ama bzmki farklı küfür yada aşığılayıcı söz yok.
bni seviyormuş ama bi yanı bnmle yapamıyormuş.genede bn üzülmim diye dewam ediyorz ilşkiye..

bnce kesin çözüm şu: ona seni KAYBETME korkusu yaşatmalısın. belki 4 ay belki 1 yıl sürer ama zaten dönerse seviyordur..erkekler birz vurdumduymzdır.ayrılık acısı hemen koymaz.

inş yardımcı olablmişmdir..bunları bir silkelemek lazımmm!!!

ağzına laf tıkamak değil bu.

belli ki sen istesen bile ayrılamıyorsun, kafanda takıntı haline getirmişsin. ben kesinlikle yardım alman gerektiğini düşünüyorum.

kaldı ki seni anlıyorum. istemeyenlerin peşinde koşar insanlar. ama koşmanın da bir sınırı var ne yazık ki

Back
X