- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
o kadar çok yoruldum ki artık 21 yaşında gibi değilim sanki tükendim artık başa çıkamıyorum hiç bişeyle güçsüzüm... çalışmaya başladım 1 ay oldu aileme yardım etmeyi zaten düşünüyodum geçen babam otururken bana kazandığın parayı bana getirceksin yok artık ayrı diye ben sana her gün harçlık veriririm dedi bende sakince anlattım ben artık senden harçlık almaya utandığım için çalışıyorum sıkıştığınız anda zaten düşünmeden yardımcı olurum diye anlamadı beni konuyu çok başka yere çekti sen bencilsin yazıklar olsun sana diye abim annem demediğini bırakmadı anlatamıyorum onlara kendimi erkek arkadaşımla bir gün iyiysek bir gün kötüyüz saçma sapan sebeplerden dolayı bi şeyler çıkıyor hep o unutuyo arıyo ama ben artık küçüçük sebepleri bile büyütüp ağlama krizlerine giriyorum iş hayatım desem çok yoğun çok stresli bir bayide tek başımayım bütün sorumluluk benim üzerimde patronumla bazen ters düşüyoruz yani ne evde ne işte nede erkek arkadaşımın yanında huzurum var anlamıyo kimse beni anlamak isteğini anlıyo. ben yoruldum sadece inanın yarına çıkmaya hevesim yok ne işe gidesim ne evde durasım var canım acıyo artık duyduğum sözlerden tükendiğimi hissediyorum artık. içimi dökmek için yazdım okuyan herkese teşekkürler