Böyle saygısız bir erkekle yapabileceğin hiçbir şey yok bana göre.Öncelikle iyiki varsınız .Her Üzgün olduğumda burda rahatlıyorum. 2 senelik bir ilişkim var ama sürekli tartışma .Beni çok seviyor biliyorum .Ama sürekli mutsuzluk yeni baristik sayılır ve söz vermişti anlayışlı olucam diye küfür yok artık diye .Dün çok kotuydum ama o yoktu yanımda onun için çok kirgindim bugunde goruntulu konuşuyorduk bulunduğum yerde internet çekmiyor kesiliyor dinlemeden senin yapacağın işi s... diye küfür etti .Aradım bir ton laf saydim o her hatayi yapar ve sus der bana ama ben birsey yapmasamda bu olur .Söz verir sonra sen delirtin der .Bu sene üniversite sınavı var hazırlık falan anlicam seni kavga yok demişti ama her olayda böyle ıyiken bi anda kotuyuz ne yapıcam ben
Ben senin yerinde olsam hemen o ilişjiyi bitiririm. Bir kere sana küfür eden, ağzından sana karşı bir daha küfür eksik etmez. Saygısını yitirmiş bir insanla asla yapamazsın..Öncelikle iyiki varsınız .Her Üzgün olduğumda burda rahatlıyorum. 2 senelik bir ilişkim var ama sürekli tartışma .Beni çok seviyor biliyorum .Ama sürekli mutsuzluk yeni baristik sayılır ve söz vermişti anlayışlı olucam diye küfür yok artık diye .Dün çok kotuydum ama o yoktu yanımda onun için çok kirgindim bugunde goruntulu konuşuyorduk bulunduğum yerde internet çekmiyor kesiliyor dinlemeden senin yapacağın işi s... diye küfür etti .Aradım bir ton laf saydim o her hatayi yapar ve sus der bana ama ben birsey yapmasamda bu olur .Söz verir sonra sen delirtin der .Bu sene üniversite sınavı var hazırlık falan anlicam seni kavga yok demişti ama her olayda böyle ıyiken bi anda kotuyuz ne yapıcam ben
Haklısın evet ama seviyorum ve başta böyle değildiagzi bozuk bir ergen
her seferinde bu kufurleri yutacak misin yani ?
canim benim daha cok gencsin neden kendini boyle biriyle yipratiyosun..
sence daha iyilerine layik degil misin ?
tabii ki oylesin
Söylüyorum rahatsız olduğumu üzüldügumu her sinir anında yine aynı ver en ufak birseyde bile bunu yapıyorBöyle saygısız bir erkekle yapabileceğin hiçbir şey yok bana göre.
Seviyorum, aşığım diyeceksin.
Bu duyguların geçici olduğunu artık herkes biliyor.
Sana küfür etme hakkını verme ona.
Doğru bende böyle düşünüyorum daha geçen ayrıldım 2 hafta Özür diledi barışmak istedien nefret ettiğim şeydir küfür..saygı yoksa bi ilişkide sevgi asla olamaz
Bende bitirdim ama ona göre bu olay basit birsey ben suçlu oluyorum sonra barışmak istiyorBen senin yerinde olsam hemen o ilişjiyi bitiririm. Bir kere sana küfür eden, ağzından sana karşı bir daha küfür eksik etmez. Saygısını yitirmiş bir insanla asla yapamazsın..
basta boyle degilse demekki artik seni sevmiyor.. sende birazcik kendini seviyorsan ayrilirsin bu ergendenHaklısın evet ama seviyorum ve başta böyle değildi
Haklısın evet ama seviyorum ve başta böyle değildi
Ayrıldım kendisi barışmak istedi tekrarbasta boyle degilse demekki artik seni sevmiyor.. sende birazcik kendini seviyorsan ayrilirsin bu ergenden
Öncelikle iyiki varsınız .Her Üzgün olduğumda burda rahatlıyorum. 2 senelik bir ilişkim var ama sürekli tartışma .Beni çok seviyor biliyorum .Ama sürekli mutsuzluk yeni baristik sayılır ve söz vermişti anlayışlı olucam diye küfür yok artık diye .Dün çok kotuydum ama o yoktu yanımda onun için çok kirgindim bugunde goruntulu konuşuyorduk bulunduğum yerde internet çekmiyor kesiliyor dinlemeden senin yapacağın işi s... diye küfür etti .Aradım bir ton laf saydim o her hatayi yapar ve sus der bana ama ben birsey yapmasamda bu olur .Söz verir sonra sen delirtin der .Bu sene üniversite sınavı var hazırlık falan anlicam seni kavga yok demişti ama her olayda böyle ıyiken bi anda kotuyuz ne yapıcam ben
Aynen öyle işte ne yapıcam bilemez oldum .Ayrılınca üzülüyor ama böyle ben her gün üzülüyorumbende bir kaç dakika önce ''öküz masalı'' başlığını açmıştım ne kadar seversen sev sana değer vermiyorsa yapılacak fazla bir şey yoktur benimki 3 yılda değişmedi ne zaman bitti desem ağlıyor göz yaşı döküyor ama sonra yine aynı şeyleri yapmaya devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?