Çok yoruldum. ..

Gizmopoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
571
60
43
İstanbul
Öncelikle iyiki varsınız .Her Üzgün olduğumda burda rahatlıyorum. 2 senelik bir ilişkim var ama sürekli tartışma .Beni çok seviyor biliyorum .Ama sürekli mutsuzluk yeni baristik sayılır ve söz vermişti anlayışlı olucam diye küfür yok artık diye .Dün çok kotuydum ama o yoktu yanımda onun için çok kirgindim bugunde goruntulu konuşuyorduk bulunduğum yerde internet çekmiyor kesiliyor dinlemeden senin yapacağın işi s... diye küfür etti .Aradım bir ton laf saydim o her hatayi yapar ve sus der bana ama ben birsey yapmasamda bu olur .Söz verir sonra sen delirtin der .Bu sene üniversite sınavı var hazırlık falan anlicam seni kavga yok demişti ama her olayda böyle ıyiken bi anda kotuyuz ne yapıcam ben

agzi bozuk bir ergen
her seferinde bu kufurleri yutacak misin yani ?
canim benim daha cok gencsin neden kendini boyle biriyle yipratiyosun..
sence daha iyilerine layik degil misin ?
tabii ki oylesin

Böyle saygısız bir erkekle yapabileceğin hiçbir şey yok bana göre.
Seviyorum, aşığım diyeceksin.
Bu duyguların geçici olduğunu artık herkes biliyor.
Sana küfür etme hakkını verme ona.

can çıkmadan huy çıkmaz diye bir söz vardır bilir misin ? ya böyle kabulleneceksin yada yolu göstereceksin.

Bir kere sana küfür etmeye başladıysa, artık istediğin resti çek, istersen silahla tehdit et, yine de dayanamaz eder.
Saygı bitmiş bir kere.
Daha 2 senede bu hale gelen adamdan ne bekliyorsun?
Zaten üniversiteye girecekmişsin, yeni arkadaşlar, yeni ortam. Kendine kibar ve efendi birini bul.
Bunu postala, gitsin.

Ben senin yerinde olsam hemen o ilişjiyi bitiririm. Bir kere sana küfür eden, ağzından sana karşı bir daha küfür eksik etmez. Saygısını yitirmiş bir insanla asla yapamazsın..

Böyle saygısız bir erkekle yapabileceğin hiçbir şey yok bana göre.
Seviyorum, aşığım diyeceksin.
Bu duyguların geçici olduğunu artık herkes biliyor.
Sana küfür etme hakkını verme ona.
Söylüyorum rahatsız olduğumu üzüldügumu her sinir anında yine aynı ver en ufak birseyde bile bunu yapıyor

Haklısın evet ama seviyorum ve başta böyle değildi

bende bir kaç dakika önce ''öküz masalı'' başlığını açmıştım ne kadar seversen sev sana değer vermiyorsa yapılacak fazla bir şey yoktur benimki 3 yılda değişmedi ne zaman bitti desem ağlıyor göz yaşı döküyor ama sonra yine aynı şeyleri yapmaya devam ediyor

Alışkanlıkları yıkmak zordur..
Bence sevgiliniz isteyerek değil de, refleks olarak küfre başvuruyor.
Onunla daha ciddi konuşmalısınız, küfür kadar sinir bozucu bir şey yok

Aynen öyle işte ne yapıcam bilemez oldum .Ayrılınca üzülüyor ama böyle ben her gün üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…