Çok yoruldum

elini eteğini çek sende ona karşı bırakmayacağını güvendiği için bu rahatlık
umursama ilgilenme geldiğinde ayy geldiğini duymadığını söyle ark. konuş sohbet et kahkaha at
Evet gayet mantıklı bence bunu denemelisin. Sen onu görmezden gel bakalım bikaç gün. Onun davrandığı gibi davran bakalım ne yapacak

Ortasıni yapin baktiniz cevap vermiyor sen bilirsin diyip gecin ne size kusebilir nede kayitsiz kalabilir siyasi olun konu sahibesi bunlar ilk evlendikleri gibi olmuyorlar zamaanla ilgilerini kaybedebiliyorlar onun icin dedigimi deneyin derim ustemelemeyin bazi erkek anlamayabiliyor duygusal olmayin uzulmeyin bu tepkileri verince zamanla sizde cok umursamamaya baslayacaksiniz rahat edersiniz merak etmeyin

Onunla sohbet etmeye çalıstıgımda çok konusuyosun diye tersliyo beni. E konuşmadan nasıl sohbet etcem
Önerdiğim gibi başbaşa bir plan yapıp konuşmaya çalışıp yinede sonuç alamadıysanız çokta zorlamayın. Belliki adamda yorulmuş ve sizinle çocuk icin yada düzeni bozulmasin diye evli kalıyor sadece. Zorlamayın.

Peki iletişimsiz bir şekilde mi gideceğiz ömür boyu. Bu da çok tuhaf değil mi

Yani kısaca bana sevgisi bitmiş di mi. Sadece çocuk var diye bu evliliği sürdürüyor di mi. Bana da öyle hissettirdi eşim.

Benimki de öyle sevmez konuşmayı. Ben konuşarak başını sisiriyorum, içimi döküyorum rahatliyorum, konuşsa susarim. Kendi taşınıyor diyorum ve kafama takmiyorum. Çünkü adam herkese öyle. Başkalarının yanında şen şakrak olup sana boyleyse sorun var. Genelde konuşmayı sevmeyen, susan bir tipse boşver takma kafana.

Arkadaşlarına karşı konuşur onlarla vakit geçirir ama bana karşı yüzüme bile bakmaz

Arkadaşlarına karşı konuşur onlarla vakit geçirir ama bana karşı yüzüme bile bakmaz
Vakit geçirmesine geçirir tamam da insanın karakteristik yapısı vardır anlaşılır. Mesela benimki cidden sevmez konuşmayı, tanımadığı ortamlarda hele.. Arkadaşı arar aman ne konusacagim der açmaz telefonu, ya da karşısındaki insan konuşmayı uzatinca of poff susmak bilmedi der'' gibi. Hiç konuşmuyor gibi değil de yapısından anlaşılır. Diyorsan ki sadece bana böyle o zaman sorun vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…