- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi Yokgibiyim
kaçan kovalanır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım beni ne görmeye ne de duymaya tahammül edemiyo veya da bana sevgisi bittiMalesef değişmez. Zaten her şeyi denemişsin bana başka yolu yok gibi geliyor.
Birgün bana benim çok üzerime geliyorsun sen böyle yaptıkça daha da uzaklaşıyorum eve gelesim gelmiyo demiştikaçan kovalanır![]()
Sanırım beni ne görmeye ne de duymaya tahammül edemiyo veya da bana sevgisi bitti
Birgün bana benim çok üzerime geliyorsun sen böyle yaptıkça daha da uzaklaşıyorum eve gelesim gelmiyo demişti
Öyle bişey yaparsam çok kızar bana aramız daha da bozulurBen susunca soruyor diyorsun demek ki umut var.
Tv yi boz telefonunu sakla ne diyim valla bilemedim.![]()
Evet çok yüz verdim galiba iyice uzaklaştı benden. Kendini bişey sanıyo sanırımYa sende onu sallama
Ya da rest çek
Çok üstüne düşmüşsün, güzellikten anlamıyo gibi
Evet gayet mantıklı bence bunu denemelisin. Sen onu görmezden gel bakalım bikaç gün. Onun davrandığı gibi davran bakalım ne yapacakelini eteğini çek sende ona karşı bırakmayacağını güvendiği için bu rahatlık
umursama ilgilenme geldiğinde ayy geldiğini duymadığını söyle ark. konuş sohbet et kahkaha at
Ortasıni yapin baktiniz cevap vermiyor sen bilirsin diyip gecin ne size kusebilir nede kayitsiz kalabilir siyasi olun konu sahibesi bunlar ilk evlendikleri gibi olmuyorlar zamaanla ilgilerini kaybedebiliyorlar onun icin dedigimi deneyin derim ustemelemeyin bazi erkek anlamayabiliyor duygusal olmayin uzulmeyin bu tepkileri verince zamanla sizde cok umursamamaya baslayacaksiniz rahat edersiniz merak etmeyinBen biraz fazla abartıp tamamiyle susuyorum içime kapanıyorum. Bu seferde yüzüme bile bakmıyon noldu yine diyo. Bende sen günlerce aylarca yüzüme bakmazken bana cevap vermezken iyiydi demi diyorum. Bu seferde sana öyle gelmiş diyo. Ne öyle gelmesi bildiğin bakmıyo bana ya
Önerdiğim gibi başbaşa bir plan yapıp konuşmaya çalışıp yinede sonuç alamadıysanız çokta zorlamayın. Belliki adamda yorulmuş ve sizinle çocuk icin yada düzeni bozulmasin diye evli kalıyor sadece. Zorlamayın.Onunla sohbet etmeye çalıstıgımda çok konusuyosun diye tersliyo beni. E konuşmadan nasıl sohbet etcem
Evet aynen sinir hastası oldum resmenInsani sinir hastasi edecek bi tip.
Aynen öyle yapim birkaç gün. Belki beni anlarEvet gayet mantıklı bence bunu denemelisin. Sen onu görmezden gel bakalım bikaç gün. Onun davrandığı gibi davran bakalım ne yapacak
Peki iletişimsiz bir şekilde mi gideceğiz ömür boyu. Bu da çok tuhaf değil miOrtasıni yapin baktiniz cevap vermiyor sen bilirsin diyip gecin ne size kusebilir nede kayitsiz kalabilir siyasi olun konu sahibesi bunlar ilk evlendikleri gibi olmuyorlar zamaanla ilgilerini kaybedebiliyorlar onun icin dedigimi deneyin derim ustemelemeyin bazi erkek anlamayabiliyor duygusal olmayin uzulmeyin bu tepkileri verince zamanla sizde cok umursamamaya baslayacaksiniz rahat edersiniz merak etmeyin
Yani kısaca bana sevgisi bitmiş di mi. Sadece çocuk var diye bu evliliği sürdürüyor di mi. Bana da öyle hissettirdi eşim.Önerdiğim gibi başbaşa bir plan yapıp konuşmaya çalışıp yinede sonuç alamadıysanız çokta zorlamayın. Belliki adamda yorulmuş ve sizinle çocuk icin yada düzeni bozulmasin diye evli kalıyor sadece. Zorlamayın.
Hayirtabi ki olurmu oyle sey hatasini anlamasi icin bu yontemPeki iletişimsiz bir şekilde mi gideceğiz ömür boyu. Bu da çok tuhaf değil mi
Arkadaşlarına karşı konuşur onlarla vakit geçirir ama bana karşı yüzüme bile bakmazBenimki de öyle sevmez konuşmayı. Ben konuşarak başını sisiriyorum, içimi döküyorum rahatliyorum, konuşsa susarim. Kendi taşınıyor diyorum ve kafama takmiyorum. Çünkü adam herkese öyle. Başkalarının yanında şen şakrak olup sana boyleyse sorun var. Genelde konuşmayı sevmeyen, susan bir tipse boşver takma kafana.
Anladım canım. İnşallah hatasını anlarHayirtabi ki olurmu oyle sey hatasini anlamasi icin bu yontem
Vakit geçirmesine geçirir tamam da insanın karakteristik yapısı vardır anlaşılır. Mesela benimki cidden sevmez konuşmayı, tanımadığı ortamlarda hele.. Arkadaşı arar aman ne konusacagim der açmaz telefonu, ya da karşısındaki insan konuşmayı uzatinca of poff susmak bilmedi der'' gibi. Hiç konuşmuyor gibi değil de yapısından anlaşılır. Diyorsan ki sadece bana böyle o zaman sorun vardır.Arkadaşlarına karşı konuşur onlarla vakit geçirir ama bana karşı yüzüme bile bakmaz