çok yoruldum

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar.
Uzatmadan konuya girmek istiyorum..sorunlu bu evliliğim var..şöyle anlatayım.biz evliliğimizin başında bazı sebeplerden çok büyük kavgalar ettik o dönemler aramızdaki bütün saygıyı kaybettik..suan öyle kavgalarimiz yok yani sürekli yok..esim normal de bir dedigimi iki etmez yani ne istersen alır götürür yapar gelecegimi düşünür kendim için biseyler yapmamı ister..ama en ufak bir tartışmada kasiniyirmusun hep ben hakliyim ben sana hesap mi vericem bilmem ne der ve asla alttan almaz daha çok tahrik etmeye çalışır ki huyumu bilir damarima bastığı an çok ağır şeyler söyleyeyim ki haklı olan o olsaun...esim zamanında da çok kötü şeyler atlatnis kafasizliginin bedeli gerçi..ben ise bütün bu yasadiklarimizdan sonra hiç bir hevesim yok ne evime ne ona karşı sadece iyiyken iyiyiz ama kafamda hep bi boşanma kaçıp gitme var..en basit olay dün gece oldu aptal arkadaslarti aradi iftardan sonra gitti gece oldu ne msj atiyir ne tele cevo vaerdi bende kizdim bana gelince uykum oluyor ama suan masaallah dedim oda bana yine basladin dan hesap mi vericem nerde olduğunu biliyorsun dedi bende hep sen haklisin dimi dedim eve y ben hakliyim bu kadar basit dedi geldi eve oc de film seyrediyrm kapattı pc yi derdin ne anlar dedi git basimdan dedim..Bana kalk sahur hazırla dedi ben sahurumu yaptim dedim ne istiyorsun dedim evde bişey yok dedim ki vardı sadece cirba var dedim yarı işittim yarı soğuk koydum önüne yedi yattık..sabahta kapıda bekliyorum geciricem cat kapattı gitti kapıyı öğlen msj atmış bisy soruyor kısa cevap verdim..ben eşimden çok sogumuusm böyle en ufak tartışmada bile hemen ayrılmak gciyor kafamdan

Saygı bittiyse toparlamak çok zor.
Bir de insanın aklına ciddi anlamda bir kere boşanma fikri girdi mi artık o çıkmıyor.

Saygı bittiyse toparlamak çok zor.
Bir de insanın aklına ciddi anlamda bir kere boşanma fikri girdi mi artık o çıkmıyor.
Sanırım zamanında ettiğimiz kavgalardan dolayı suanda da tahammülümüz yok en küçük şeyde parlayabiliyoruz iyiyken iyiyiz...ama dedigim gibi en küçük tartışmada hemen aklımda gitmek oluyor

Kızma ama,eşin çok kaba birine benziyor.
Kibarlık, nezaket, tatlı dil hak getire.
Hakkında hayırlısı.
Ama böyle adamlar iyiye gitmiyor, daha da beter oluyorlar.

Sevmiyor galiba o da...
Oylede değil yani bilmiyorum. Bisry istesem alır bi yere gotur desem götürür..ama artık asla eskisi gibi sevgisini belli etmiyor suçlusu beni görüyor..biseyler eskisi gibi değil farkındayım ama sevmiyor da diyemem..tahammülümüz yok sadece.bosanalim da dedim daha önce gittimde..geldi aldı..kavga ederken bosanicam diyorum tamam diyor ama asla o yönde bi adam atmaz.ne bilim farkı biri

Oylede değil yani bilmiyorum. Bisry istesem alır bi yere gotur desem götürür..ama artık asla eskisi gibi sevgisini belli etmiyor suçlusu beni görüyor..biseyler eskisi gibi değil farkındayım ama sevmiyor da diyemem..tahammülümüz yok sadece.bosanalim da dedim daha önce gittimde..geldi aldı..kavga ederken bosanicam diyorum tamam diyor ama asla o yönde bi adam atmaz.ne bilim farkı biri
Tabii sevgi herkeste farklı hisler uyandırıyor belki...
Ben kocamdan gezmek ya da eşya istemem. Kendim alırım Allahıma çok şükür,her istediğimi.
Açıkçası adamın bana karşı saygısı varsa,beni incitmekten korkuyorsa seviyordur diye düşünürüm. Geri kalan önemsiz benim gözümde.

Tabii sevgi herkeste farklı hisler uyandırıyor belki...
Ben kocamdan gezmek ya da eşya istemem. Kendim alırım Allahıma çok şükür,her istediğimi.
Açıkçası adamın bana karşı saygısı varsa,beni incitmekten korkuyorsa seviyordur diye düşünürüm. Geri kalan önemsiz benim gözümde.
Elbetteki maddi isteklerini yerine getiriyor diye seviyor demiyorum yanlış anlamayın..ilgilidir demek istedim..bilmiyorum ya esimden çok ben kendinden emin değilim galiba çok büyük bi askim olsa boşanmak aklimdan geçer mi diyorum en ufak kavgada..ve ben bunu esimin yüzüne bile söylemeyi düşünüyorum..iyiyken superiz icime s oksam doymam ama en küçük tartışmada çok yabancı oluyor bana..beni en çok yipratanda esimin asla hatalrini kabul etmeyip çok kaba konusmasi

Bence çocuklar olmadığı bir anda konuş ağzına geleni söyle hatta bol bol tokatla sonra evden at.
Söyle size bakmaya devam etsin. Elindeki delillerden bahsetme zorla almaya silmeye çalışır belki.
Hemen dava aç elindeki delilleri kullan aldatılmada tazminat talep edebilirsin nafakalarınızın dışında.
Allah yardımcın olsun seninde çocuklarınında. İnşallah onlar fazla etkilenmez olacak olanlardan.

Bence çocuklar olmadığı bir anda konuş ağzına geleni söyle hatta bol bol tokatla sonra evden at.
Söyle size bakmaya devam etsin. Elindeki delillerden bahsetme zorla almaya silmeye çalışır belki.
Hemen dava aç elindeki delilleri kullan aldatılmada tazminat talep edebilirsin nafakalarınızın dışında.
Allah yardımcın olsun seninde çocuklarınında. İnşallah onlar fazla etkilenmez olacak olanlardan.
Oooooo durum o kadar vahim mi?

Yanlış konu bacım.

Yanlış konu

hemen boşanmayı düşünmeyin çok şükür en azından sorumsuz vs. değil

konuşmaya çalışın bir iki gün surat asın ama ters cevap vermeyin
mesela akşam tartışmışsınız sabah geçirmeye çalışmanız anlamsız adam haklıydım moduna girer

iyi olduğunuz dönemde konuşmya çalışın
"
kalp kırınca mutlu mu oluyorsun? ağır konuşunca elimize ne geçiyor? haksız olduğun halde haklıyım diye direterek eline ne geçiyor?
gerçekten soruyorum tartışmak için değil
istiyorum ki, tarışmalarımız elbet olacak ama tartışmalarımızla sadece o gün kendimizi yıpratalım daha sonrasında hatırlayıp da kırıklarımızın devam etmemesini istiyorum...
düşman değiliz ömürlüğümüzüz değil mi?
" dite gülümseyerek konuşmaya çalışın derim

boşanmayı düşünmeyin öncelikle belki düzelebilir, şansınızı deneyin sorumsuz algisiz vs. olsa evet boşanmayı düşünün ama çözülmeyecek gibi değil
sizin bazen insanın kendi hayatını sorgulayıp problem bu deyipte o problemden kurtulmak istediği dönemde olduğunuzu düşünüyorum

birde tartışınca süslü püslü evde oturun yüz vermeyin birkaç gün:confused:

hemen boşanmayı düşünmeyin çok şükür en azından sorumsuz vs. değil

konuşmaya çalışın bir iki gün surat asın ama ters cevap vermeyin
mesela akşam tartışmışsınız sabah geçirmeye çalışmanız anlamsız adam haklıydım moduna girer

iyi olduğunuz dönemde konuşmya çalışın
"
kalp kırınca mutlu mu oluyorsun? ağır konuşunca elimize ne geçiyor? haksız olduğun halde haklıyım diye direterek eline ne geçiyor?
gerçekten soruyorum tartışmak için değil
istiyorum ki, tarışmalarımız elbet olacak ama tartışmalarımızla sadece o gün kendimizi yıpratalım daha sonrasında hatırlayıp da kırıklarımızın devam etmemesini istiyorum...
düşman değiliz ömürlüğümüzüz değil mi?
" dite gülümseyerek konuşmaya çalışın derim

boşanmayı düşünmeyin öncelikle belki düzelebilir, şansınızı deneyin sorumsuz algisiz vs. olsa evet boşanmayı düşünün ama çözülmeyecek gibi değil
sizin bazen insanın kendi hayatını sorgulayıp problem bu deyipte o problemden kurtulmak istediği dönemde olduğunuzu düşünüyorum

birde tartışınca süslü püslü evde oturun yüz vermeyin birkaç gün:confused:
0aymen yazdığınız gibi konusucam suan olayı uzatmiyrm sabahtan beri bi kaç kez msjlastik..evet allahtan sorumuz değil.benim esim pskolojik olarakta iyi değil bi kaç dedim psikoloğa gidelim diye kabul etmedi..Dun gece bu tartıştık yattık ben esimin nefes alisindan uyuyamadigini anlıyorum bu süre uyuyamadi ben arkamı dönüp uyudum bu aksam da gelsin eve gereginden fazla konusmicam...ben artık hayatımda sorun istemiyorum

Back
X