Sabret canım o günlerin hayaliyle biraz daha sabırGercekten cok yoruldum artik nisanliliktan..
Evlenmek istiyorum artiksevdigim adamla ayni eve gitmek her ufak dertte sıkıntıda her mutlulukta birlikte olmak istiyorum. bir yıla yaklasti.. icinde bir sürü zor zaman gecirdik artik daha fazlasini kaldiramacakmisim gibi hissediyorum.
SEvgililk süreniz ne kadar uzun zamandır mı berabersinizGeliyoruz gidiyoruz insana yetmiyor cidden üzülmeyr basladim
SEvgililk süreniz ne kadar uzun zamandır mı berabersiniz
Oo baya olmuş cnm ya haklısın sabırsızlık yaşamakta. Şartlarınız daha erkene almaua olanak vermiyor mu düğünü9 yila girecegiz cok yakinda :)
Oo baya olmuş cnm ya haklısın sabırsızlık yaşamakta. Şartlarınız daha erkene almaua olanak vermiyor mu düğünü
Düğünü ne zamana düşünüyorsunuz? Ablanın var mı nişan durumu falan beklemenizi istiyor kendisini?Maddi olarak yetersizdik ilk nisanlilik döneminde simdi cok şükür toparladik. subata kadar düze tam olarak çıkarız allahin izniyle..
Ancak bekledigimizin haricinde bir kac sıkıntı oldu. manevi anlamda ailesinin zor bir dönemi var, benim de ablam kendinden önce evlenmemizi istemiyor vs..
Düğünü ne zamana düşünüyorsunuz? Ablanın var mı nişan durumu falan beklemenizi istiyor kendisini?
Düğünü ne zamana düşünüyorsunuz? Ablanın var mı nişan durumu falan beklemenizi istiyor kendisini?
Ablanınki gereksiz birşey belki konduramıyorum ama kıskanmıstır biraz. Bu konuda diretmez umarım. Çok uzayınca insan yıpranıyor kısa zamana almak için elinizden geleni yapınDüğünü açıkçası net bir tarihimiz yok. su tarihte konuşalım dedigimiz her durumda hep bi sorun çıktı. (bizim iliskimizle ilgili degil cikan sorunlar)