• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yoruldum...

Onlarin cikmasi konusunda ümidin yoksa siz cikmayi deneseniz ? Eşin istemiyor sanirim ayri ev ? :işsiz:
Valla kötü bi durum haklısın ama enazindan tüm güm başında durup dırdır etmiyormuş..
Ne diyim Allah yardımcın olsun..
Evet başımda durmuyorlar tüm gün ama dırdır etme konusunda ilk 1 yıl çok çektim. Herşeyime konuştular karıştılar .. şimdi biraz daha düzene girdi herşey insan alışıyor. Ama yine de ayrı evde kalanlara çok imreniyorum. Dilim kabul ettiğini söylesede aklım etmiyor

Kızlar ben 3 yıllık evliyim
Eşimin ailesiyle beraber oturuyoruz
Eşimin gerekçeside ailesinin bize destek olmasıymış. Bana yardımcı oluyormuş annesi. Ama İnan'ın hiçte öyle değil. Kahvaltıyı yapar yapmaz dışarı giderler ne ev işi ne yemek yardım etmez kaynanam. Bir de 2 yaşında oğlum var onunda herşeyiyle ben ilgilenirim. Yemek vaktide çıkıp gelirler. Yemek zaten yapıyorum 2 tabak fazla koyarım ama işte illla ki ev daha çok batıyor hiç düzenim Yok mesela kaynanam çok dağınık. Ama tabi oğlu gelince iş yapıyormuş gibi görünür hep . Artık gerçekten çok yoruldum. Ayrı eve çıkmaları konusunda artık hiç ümidim kalmadı. Bari yardımcı olsa o da Yok. Benim gibi olan var mı ki ??

Cnm Allah yardımcın olsun. Bi de artık bu kv lerin oğullarını kandırabilmesi beni baydı. En çok bayanda oğlanların safoz olması. Keşke en baştan kabul etmeseydiniz. Bu saatten sonra biraz zor. İnşallah bi güzellik olurda kurtulur kendi evinde rahatında oturursun.

Evlenirken niye kabul ettin birlikte yaşamayı. Kim, kv ve kp ile oturmuşta mutlu olmuş. Hiç gördün mü? Seviyorsunuz diye gözünüze bunlar hiç gözükmüyor. Amannn koca kaçmasın. Kızıyorum size ve sizin gibilere.

Kocaların yanında ezik muamelesi görmenizde cabası. Ya bu deveyi güdeceksin ya da başkaldırıp ayrı eve çıkacaksın. Anca başka eve çıkarsan kurtarırsun kendini.

Kocana, annen hiç yardım etmiyor üstüne çok dağınık de sonra gör sevgili kocanı. Hem nankör olursun hem de kötü gelin.
Üslübun sert ama gerçekleri söylemişsin. Belki oğlum olmadaydı bu dediklerin kolay olurdu ama o varken bu kadar kolay yıkılmıyor yuva. Eşimin inadını biliyorum bende boşanalım desem istemesede inat edip boşanırız ikimizde. Ama bu şekilde de çok mutsuzum

oğlunuz iki yaşında annesi yardımcı oluyor

o zman iş bulup çalışacaksınız

kv de oğlunuza bakıp evi çekip çevirecek

bir de öyle bir yazmışsınız ki kadın her gün kahvaltıdan sonra çıkıyor akşam da yemeğe geliyor gibi

nereye gidiyor

işe mi gezmeye mi

yani ben bu yaşımda her gün gezecek yer bulamam

yemek vs yapmaması olağan yani gelin varken yapar mantığı tabii ki

ama ona da atıyorum kuruyan çamaşırları önüne koyup katlar mısın deseniz işte fasülye verip ayıkla deseniz ne bileyim çocuk ile oyun kurup oynat deseniz bunları da mı yapmıyor
Hergün market bahane edip çıkıyorlar akşam 6 da eve geliyorlar. Tabi arada çamaşır fln katlar evdeyse ama canı isterse. Ben dersem kıyamet kopar sen bana emredemezsin der. İş konusuna gelince durumumuz çok iyi eşim müsaade etmiyor bu yüzden. Sabret ev alıp çıkarlar bir kaç seneye diyor ama ben artık inanmıyorum beni oyalıyor diye düşünüyorum

Hergün market bahane edip çıkıyorlar akşam 6 da eve geliyorlar. Tabi arada çamaşır fln katlar evdeyse ama canı isterse. Ben dersem kıyamet kopar sen bana emredemezsin der. İş konusuna gelince durumumuz çok iyi eşim müsaade etmiyor bu yüzden. Sabret ev alıp çıkarlar bir kaç seneye diyor ama ben artık inanmıyorum beni oyalıyor diye düşünüyorum

Durumunuz çok iyi değil demek ki

Madem durum iyi alsın ana babasına ev kredi ile vs ile neyi bekliyor ki

Ayrı ev imkansızsa şuan için bir işe gir. Cocuk çok küçük değil kv bakar bence.
Çalışmak sana da iyi gelir. 3 senedir ayni seyleri yaşamak yormuş seni. Allah beterinden korusun neler var. Sularına gitmeye çalış bence. Çünkü şuan mecbursunuz maddi olarak onlara.
Çalış bir bak eğer yapabileceksen o zaman maddiyatınjz da rahatlar. Ayrı eve çıkabilirsiniz belki
Maddi sıkıntımız Yok istesek hemen ayrılırız. Ama eşimin ailesi çok alıngan beni evlatlıktan silerler kapımızı açmazlar diyor.. İlk zaman kavga dövüş oldu ama şimdi iyiyiz sorun yok eşimin ailesiyle aramızda. Ama işte aynı evde oturmak özelinin olmaması bir yere giderken beraber gitmeler fln çok üzüyor beni

Cidden merak ettim bu kv her gün ne yapıyor dışarıda

Acaba o da evde siz rahatsız olmayın diye mi dışarıda takılıyor

Hiç konuştunuz mu bu konuda

Aynı ben aynısı bir kaç fark var kv min kocası yok o yüzden ömür boyu bizimle kalacak sürekli gezmeye gitmez ama evi dağıtır temizliğin hiç görünmez çocuğum yok yemeği o yapar ama ben yardım ederim mutfak savaş alanına döner kv çok dağınık her şeyi ben toplarım. Kendine göre iş yaparım der ama yok yani kendini kandırır. Hep hastayım der ama hep hep . Hastalık hastası desem yeridir . Oglu da o yüzden ona acır bir şeyi yerinden kaldırsa eşimin gözüne batar annem hasta o yapmasın der bıktım artıkın
Ay evet benim Kv de hep çok temizim der lafta ama

Ben eşimin ailesi ile yaşamazdım ve kabul etmezdim. Imkan ve durumunu bilmiyorum, zorlarsan iş nerelere varır tahmin edemiyorum bu yüzden. Eşin planı kurmuş resmen seni aldatmış. Ben böyle yaşamak istemiyorum diyorsan ve eminsen bundan eşine ailesiyle yaşamak istediğini, yardıma ihtiyacın olmadığını, kendine ait bir düzen istediğini söyleyeceksin.
Evet kendisinede söyledim hep beni kandırdın diye ama kabul etmiyor. Bana sadece annem babam istedikleri zaman gelirler demişti bunun eş anlamlısı aynı evde otururuz demekmiş (!)

Cnm Allah yardımcın olsun. Bi de artık bu kv lerin oğullarını kandırabilmesi beni baydı. En çok bayanda oğlanların safoz olması. Keşke en baştan kabul etmeseydiniz. Bu saatten sonra biraz zor. İnşallah bi güzellik olurda kurtulur kendi evinde rahatında oturursun.
İnş

Altlı üstlü iki daire tutun bari.
Bu erkeklerin aileci tutumları ne saçma.Ne sanıyorlar eşleri onları dövecek mi öldürecek mi,neyin korkusu.Allahım çok şükürler olsun ben görmüyorum bile kimseyi.

Bak burda haklısın oyalıyor. Aynı eniştem. Ablamı da böyle kandırdı.

Cidden merak ettim bu kv her gün ne yapıyor dışarıda

Acaba o da evde siz rahatsız olmayın diye mi dışarıda takılıyor

Hiç konuştunuz mu bu konuda
Bence işten kaçıyor. Kp ile beraber camiye gidiyorlar kızlarını da alıp markete gidiyorlar geziyorlar öyle yanı mesela görümceme gidince birlikte gezerler eve geçip yemeği de birlikte yaparlar

Maddi sıkıntımız Yok istesek hemen ayrılırız. Ama eşimin ailesi çok alıngan beni evlatlıktan silerler kapımızı açmazlar diyor.. İlk zaman kavga dövüş oldu ama şimdi iyiyiz sorun yok eşimin ailesiyle aramızda. Ama işte aynı evde oturmak özelinin olmaması bir yere giderken beraber gitmeler fln çok üzüyor beni
Hicbir sekilde sorun cozmeye yanasmiyosun ki. Ayri eve cikmazsin. Kv kp cikmiyor. Bosanmiyorsun. Niye konu actin?

Bu ne ya boyle. kocandan nasil memnun olabilirsin ki boyle bir kocadan nasil memnun olunur ki tobe yarabbim seni kandiriyor ,ailesi ile oturtturuyor sonrada istemiyorsan kapi orda bosanalim diyor. Seni parmaginda oynatiyor. Sende yuvam bozulmasin diye sessiz kaliyorsun adam seni dusunuyor mu sanki resmen bahane uyduruyor yok anasi sana yardimci oluyormus filan palavra. Icimden bosarsa bosasin kolaysa demek geliyor ama neyse sinirlendim valla

Bana sorunumu çözecek veya denemediğim bi yöntem sunulmadığı için olabilir mi ?

Ayrı ev diye tutturmak mesela

Ev işi yapmamak

Eşinle birlikte olmamak

Ya da aksine seksi seksi giyinip ortada gezmek

Akşam sofrayı iki kişilik kurmak

Çamaşırı bulaşığı size kadar yapmak

Kv ye iş buyurmak

Ya da ne bileyim kursa vs başlayıp anne evdesin çocuğa bak demek

Her gün nereye gidiyorsun tüm gün deyip söylenmek vs vs

Yani susup oturunca soruna çözüm olmaz ki

Maddi sıkıntınız varsa çalışın dedik durumumuz iyi dediniz eşiniz ev alsın dedim almaz dediniz çözüm yok o zaman siz ayrı eve çıkın eşiniz ister gelsin ister gelmesin

Back
X