• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yoruldum...

Kaynanam biraz cazgır olanlardan hemen kavga çıkartır ama emek harcamadan yemek olmuyor maalesef çabalamalıyım
sen ondan daha cazgır ol bir daha bu dünyaya gelmeyeceksın bir daha bugünleri yaşamayacaksın. geri kafalı kaynanan ve sesnin hiçbir şeye çıkaramayan kocan yüzünden kendi hayatını yaşayamıyorsun

sessiz kaldığınız sürece, aman kocam benden ayrılmasın dediğiniz sürece bu devran böyle gider. eşimden çok memnunum boşanamam diyorsun ama eşim seni başta kandırmış ayrı yazşayacağız ev alınca gidecekler demişler. iyi bir adam bunu yapmaz. seni düşünen adam karım rahat etsin ben artık bir aile kurdum der kapısını kapatır. o da yok. kaynananın evi seni de almışlar gelin diye istediklerini yaptırırlar. hayır bir de daha eviniz tam belli değil düzen yok ne diye evlenip hemen ilk aydan hamile kalır o daha çocuk olan kocalarınıza bir de al sana çocuk doğurdum dersiniz anlamam. kadınlar sessiz kaldığı sürece bu hep böyle gider. alıştırmayacaksınız bağıracaksınız kıracaksınız dökeceksiniz başka yolu yok! gelsin sizinkiler o kocan senin annen babanla yaşasın bakalım ne diyecek. onun anası babası ana baba ama kadınınkilerin bir önemi yok!
Çok doğru .. Benim eşim daha annemgilde 1 gün kalmadı neymiş rahat edemiyormuş. Ama ben rahatsız oluyorum desem olmuyor hep haksızlık hep haksızlık.. Ablamda eşinden boşandı ailemin pisikolojisi bozuldu. Bari ben idare edeyim boşanmayayım diyorum ama tabi bu da bir yere kadar

Evet 22 yaşındayım onlarda 50 li yaşlarda doğru tahmin etmişsiniz

işte o zaman onlara yaşlı olmadığını hissettirin

eşimin ablasının eşi var 50 yaşında adam halk oyunu kursuna gidiyor fotoğrafçılık kursuna gidiyor vs vs

onlar torun torba sahibi olduk moduna girmesinler hemen

hatta kv ile birlikte kurs bulun kendinize varsa oralarda spora vs yazılın

kv ye çevre yapın kendi yaşamı olması gerektiğini hissettirin

daha 20-30 yıl daha sizinle mi yaşayacaklar

sen 50 olacaksın o zamana kadara

sen ondan daha cazgır ol bir daha bu dünyaya gelmeyeceksın bir daha bugünleri yaşamayacaksın. geri kafalı kaynanan ve sesnin hiçbir şeye çıkaramayan kocan yüzünden kendi hayatını yaşayamıyorsun
Eşim ailesinin farkında Ve bana bir keresinde sen aileme iyi ol ben seni başımın üstünde gezdiririm dedi bende o böyle konuşunca yumuşuyorum hemen. Hep kararımdan dönmicem diyorum geri adımı yine ben atıyorum. Çok pasifim

işte o zaman onlara yaşlı olmadığını hissettirin

eşimin ablasının eşi var 50 yaşında adam halk oyunu kursuna gidiyor fotoğrafçılık kursuna gidiyor vs vs

onlar torun torba sahibi olduk moduna girmesinler hemen

hatta kv ile birlikte kurs bulun kendinize varsa oralarda spora vs yazılın

kv ye çevre yapın kendi yaşamı olması gerektiğini hissettirin

daha 20-30 yıl daha sizinle mi yaşayacaklar

sen 50 olacaksın o zamana kadara
Gezmeye gelince çok aktifler ama evde yaşlı modu.. Herşeyi geçtim ben küçüğüm diye herşeyi kendilerinin bildiğini söyleyip beni yönetmek istiyorlar çocuğumu yetiştirmeme bile karışıyorlar. Ben onları dinlememeye çalışıyorum ama etkileniyorum haliyle Kv kurs olayını bi denesem iyi olacak belki ortam kurar kendine hem fikri değişip evi de ayırabilir

Bana sorunumu çözecek veya denemediğim bi yöntem sunulmadığı için olabilir mi ?
bundan başka çözecek hiçbirşey yok bayan. boşanmıyorsunuz, ayrılalım diyerek sorun çıkarmıyorsunuz, paramız var ama ayrı eve çıkamıyoruz diyorsunuz.. buradakiler size nasıl yardımcı olabilir. Ben bayana katılıyorum, hiçbirşey sihirli değnek ile olmuyor. Konu açtığnıza göre memnun değilsiniz, siz çatır çatır söküp almadan hiç kimse size hakkınızı vermeyecek bunu anlamanız gerekiyor.

bundan başka çözecek hiçbirşey yok bayan. boşanmıyorsunuz, ayrılalım diyerek sorun çıkarmıyorsunuz, paramız var ama ayrı eve çıkamıyoruz diyorsunuz.. buradakiler size nasıl yardımcı olabilir. Ben bayana katılıyorum, hiçbirşey sihirli değnek ile olmuyor. Konu açtığnıza göre memnun değilsiniz, siz çatır çatır söküp almadan hiç kimse size hakkınızı vermeyecek bunu anlamanız gerekiyor.
Bunun için sizce geç mi kaldım ? Eşim ben ne zaman şikayetçi olsam baştan kabul etmeseydin boşansaydın diyor.. :işsiz:

Bunun için sizce geç mi kaldım ? Eşim ben ne zaman şikayetçi olsam baştan kabul etmeseydin boşansaydın diyor.. :işsiz:
ama o da baştan "annemler köydeki evde kalacak" dememişmiydi? sen neden hatırlatmıyorsun ki öyle dediği zaman bunu. "ben bunu bilseydim evlenmezdim, sen beni kandırdın" demiyor musun?
-Sen neden baştan öyle dediğin halde şimdi bu şekilde olmasını kabul ediyorsun, sana bir çocuk verdim. hala beni ailen olarak görmüyor musun? ben sana güvenerek geleceğimi seninle paylaşmaya karar vermişim, biraz benim de istediğim olsun, ben de evimin hanımı olmak istiyorum artık demelisin.

Bu söylediklerinizi hep söyledim ama bana annesini babasını karşısına alıp evi ayıralım diyemem diyor her seferinde en son çare boşanmak diyor Ve ben her seferinde alttan alıyorum :KK61:onun istediği oluyor yine .. Tatile bile beraber gidiyoruz düşünebiliyor musunuz :sinirli:

Kızlar ben 3 yıllık evliyim
Eşimin ailesiyle beraber oturuyoruz
Eşimin gerekçeside ailesinin bize destek olmasıymış. Bana yardımcı oluyormuş annesi. Ama İnan'ın hiçte öyle değil. Kahvaltıyı yapar yapmaz dışarı giderler ne ev işi ne yemek yardım etmez kaynanam. Bir de 2 yaşında oğlum var onunda herşeyiyle ben ilgilenirim. Yemek vaktide çıkıp gelirler. Yemek zaten yapıyorum 2 tabak fazla koyarım ama işte illla ki ev daha çok batıyor hiç düzenim Yok mesela kaynanam çok dağınık. Ama tabi oğlu gelince iş yapıyormuş gibi görünür hep . Artık gerçekten çok yoruldum. Ayrı eve çıkmaları konusunda artık hiç ümidim kalmadı. Bari yardımcı olsa o da Yok. Benim gibi olan var mı ki ??
eşinle konuş ayrı evden başka çaren yok

Back
X