Çok yoruluyorum kızlar...

missed_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
151
0
96
İstanbul
1 ay oldu işe başlayanı özel bi şirkette finasman yardımcısı olarak çalışıyorum..

çokta yüksek maaş alıyorum

okuldan bu sene mezun oldum hemen işe girdim

iş hayatı yorucu gelmeye başladı

yada alışkın değilim böyle yoğun çalışma temposuna

yada ilk ay olduğu için yoruluyorum

ilerde alıştığım zaman yorucu gelmez demi

sabah çok erken gidiyorum

bazenleri mesai uzuyo işlerin yoğunluğundan

finasman müdürüde hep işleri bana yaptırıyo:1no2:

hem beynim hem bedenim yoruluyo

eve gelir gelmez kendimi atıyorum yatağa mafoldumben

şubatta nişanım var mayıstada inşallah düğün olcak

ev eşyası aldık onların taksitlerini ödemek zorundayız sevgilimle beraber

aldığımız eşyalar son model

keşke bu kadar pahalıya kaçmasamıydıkki

taksitler dağ gibi görünüyo gözüme

evlendikten sonra çalışmam diyodum ama

galiba evliykende uzun süre çalışmam lazımmafoldumben

kendime vakit ayıramıyorum eskisi gibimafoldumben

Sizde çok daha zor durumda çalışan insanların varlığı sizi biraz mutlu eder belki.
Belki de daha iyi sarılırsınız işinize.
Bence siz işinizi sevmiyorsunuz sorun burda.
1 ay öncesine kadar bende huzursuz olduğum bi iş yerinde çalışıyordum. Her sabah ayaklarım geri geri giderdi. Asabi olurdum yataktan kalkmak istemezdim. Memnuniyetsizdim.
Şimdi huzurlu bi işim var. Her sabah bir saat önce kalkıyorum. Severek çalışıyorum ve yorgunluk falan gözüm görmüyor.
Bence sizde biraz işinizi sevmeye çalışın daha kolay olacaktır.

il başladığı zaman öle oluyo ama zamanla alşıcaksın bence sakın ayrılma işten bukdara iyi bi iş imkanı herzaman ele geçmez evlenince herşey düzene girer bazen çok yorulurursun bazen az bi düzen kurarsın kendine planlı yaparsın bence evde oturmak hiç iyi değil bende çalışıyorum bir tek pazarım var ama herşey düzenli alışırsın

canımm ilk başlarda banada çok yorucu gelmişti.yeter artık gitmicem dediğim anlar bile olduu.ama zamanla bünyen alışıo o tempoyaa.ha eğer iş ortamından memnun deilsen,sewmeyerek yapıosan bu işi ozamn sana çalışmak işkence gibi gelirr.

wala tüm ay boyunca yoruluorumm ama maaşımı elime aldığımm günn o yorgunluğu unutuorumm kaydirigubbakcemile3

gecer daha yenisin bence kendi parani kazaniyorsan neden calismayasin ki tembel olma o kadar okull bitirmissin kendine bir program yap ona gore hazirlan daha duzenli olursun insanin kendi parasini kazanmak gibi yok

Çok yüksek maaş alıyorum demişsin bunun karşılığında da çok çalışman normal..

ış hayatı böyle işte, iyi para çok iş:)

Daha yeni olduğun için yoğunluk gözünü korkutmuş ama zamanla alışırsın..

19 yıldır çalışıyorum, vakit nasıl geçti anlamadım.
Oysaki ilk aylarımda öleceğimi düşünmüştüm ama bir kaç ay içinde adapte oluyor insan.
Ondan sonra da evde oturamıyorsun artık, korkma, gözünde de büyütme, kısa sürede alışırsın bu tempoya, hepimiz aynıyız.

derdin çalışmak olsunda başka derdin olmasın , bir çok insan senin yerinde olmak için can atardı bununda kıymetini bil derim sana

çoğu insan senin gibi iş bulmak istio bulamıo ilk ayın olduğu için belki biraz bunalabilirsin ama zamanla alışırsın bu yorgunluğa mecburiyetten deil severek gidip gelmeye çalış ileriyi düşün..

Özel işyeri adamı yer.Kanını emer.Ama çok gençsin daha hayatı şimdi anlayacaksın.Yılma sakın.Alışacaksın.Yıllar geçse de sakın işini bırakma.Abla tavsiyesi sana.

canım seni çok iyi anlıyorum. Bende özel bi şirkette çalışıyorum. 1 yılı geçti. özel şirketin zorluğu çok başka. Giriş çıkış belli bi düzende değil. Ben de başlarda alışmakta zorlandım işleyiş çok farklıydı. şimdi saha iyi gibi ama bu tempoya alışmak inan ki çok zor.

mezun olur olmaz yüksek maasla iyi pozisyonda is bulmussunuz... evlilik hazirligi icin en pahalisindan esyalar almissiniz... ya saka yapiyor olmalisiniz ya da elinizdekilerin kiymetini bilmiyorsunuz...

yasamdan beklediginiz az calisarak cok kazanmak idiyse cok yanilmissiniz... hosgeldiniz gercek hayata...

mezun olduktan sonra 3 yil is arasaydiniz, sonra da ayda 600 tl ye sabahtan gece yarilarina kadar calismak zorunda kalsaydiniz belki daha mutlu olurdunuz.. cünkü is bulmanin ne kadar zor oldugunu görürdünüz... cünkü bunu yasayan milyonlarca insan var.... :umursamaz:

ben şuan çalışmıyorum ama senin yerinde olmak inan çok istedim!! sen şurda insanların dertlerini okuyor musun? hel az önce bir tane okudum ki Allah düşmanıma vermesin..tamam herkesin kendine göre bir derdi var ama elinde olanlar için şükret bence yakınmak yerine! sağlığın var mı? çalışmana müsade ediyor mu? bunlar önemliii...senelerce ben günlük 3-4 saatlik uzaklıkta bir işe gittim ve o kadar az maaşa kii deli gibi çalışıyordum,tek bir bölümün değil tüm bir şirketin yükü üzerimdeydi..insan sanırım kendine dert bulmak için hiç zorlanmıyor

ılk yıllarım o kadar yoğun geçti ki...Uyumak için fırsat kolluyordum.O tempoya alışmıştım,hırstan ... !1.5 yıldır kendime zaman tanıyorum,yeni bir ortama girdim,kendimi dinlemek istediğim için iş yoğunluğumu da azalttım,ama çalışmadan yapamam ben,Seviyorum çalışmayı.opuyorumnanaktan

bencede katılıyorum.:lepi:
ya aza kanaat getir yada aldığın maaş için çalışıcaksın kim kime hem yüksek
maasş veripte hemde az çalış dinlen der.vereliniortak

İş hayatı başta çok zor geliyor bende çok yoruluyordum bazı günler ağlıyordum bile...

Ama çalışmak istiyorsan buna alışmak zorundasın, üstelik fazla iş yükünün nedeni yeni olman olabilir daha sonra hafifleyecektir.

bence calismak gibisi yok..ilk defa calisma hayatina girince olur boyle seyler,zor gelir,yorulursun...ama zaman gectikce alistikca da birakamazsin...ben iki haftadir izinliyim resmen kafayi yiyecegim....yapacak bisey de yok,isin varken yapacak bisesyin olmasa bile,ise gidip gelmek bile yetiyor insana ,en azindan gun geciyor,disari cikmis oluyorsun,biseyler gorip duyuyorsun.ama evde olunca disari cikmaya bile usenir hale geliyorum...calismak iyidir ya..insan ise yaradigini hissediyor....baskalarini bilmem ben calismadan duramiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…