Çok yoruluyorum kızlar...

okurken kendimi gördüm adeta

bende özel bir şirketin finans departmanında çalışıyorum, çokkk yoruluyorum çokk
sabah 06:30 kalk,kızını hazırla kendin hazırlan, eşim bırakıyor kızımı, 8 de işte oluyorum akşama kadar ölüyorum, 18 de işten çıkıyorum 18:45 de evdeyim hemen mutfağa yemeği koy o sırada eşim ve kızımı alıp geliyor ( kızıma ablam bakıyor) yemek ye, bulaşıkları hallet kızımın nazıyla oyna,oyun ister,ilgi ister, eşin ilgi ister, kızımı yatırırım, evi toparla makinaya çamaşır at, serili varsa onları topla yerlerine yerleştir, gece yatmam 12 yi geçer, buda dertmi güzelim en azından eve gelince yatıyorum demişsin benim için imkansız

bende sabah 06:00da kalkıyorum iş yeri 1,5 saat uzaklıkta
akşam 19:00 a kadar çalışıyorum eve geldiğimde saat 20:30 oluyo
haftada birgünde mesai oluyo 22:00 a kadar

ilerde alışırım inşallah

Son düzenleme:
bende sabah 06:00da kalkıyorum iş yeri 1,5 saat uzaklıkta
akşam 19:00 a kadar çalışıyorum eve geldiğimde saat 20:30 oluyo
haftada birgünde mesai oluyo 22:00 a kadar

iş hayatı zor ama parasıda iyi:kedi:

para?? pahalı eşyalar ...falann..çok kullanıyorsun bu lafları dikkat ettimde..gelip geçici şeyler bunlar..sağlık önemli,insan bunun için şükretmeli o elinden giderse bu çok yorulduğun işe bile gidemezsin..

sende daha az parayla daha az calışacağın bir iş bul kendine canım...
anlıyorum çalışmak yorucu zor zamanla alışırsın elbet.
ama ekmek aslanın ağzında,yorulmadan kimse 5 kuruş kazanamıyorr...
ben insan hayatı ile uğraşıyorum...
çalıştığım yer hep ağır vakaların geldiği büyük bir hastane..
bunun stresi,yorgunluğu emin ol çok fazla.
evlenince evin bir çok işi,ilerde cocuğu birçoğu senin sorumluluğunda olcak.
bu şekilde düşünmen senin alışmanıda yavaşlatır canım...
mutluluklar diliyorum bu arada...

önemli olan sağlık huzur tabi
her zaman allaha şükrediyorum

ne biliyim heveslendim güzel eşyalar almak istedim

asıl sorun bunlar değil

iş yerinde finasman uzmanı herşeyi bana yaptırıyo alışkın değilim bu yoğun tempoya feleğim şaştıdelikafadulden

ilerleyen zamanlarda alışırım galiba

Son düzenleme:

teşekkür ederim

okulu ikincilikle bitirdim buda hiç kolay olmadı sabahlara kadar ders çalıştığımı bilirim
özel bi şirketten iş teklifi geldi bende maaşı yüksek dedim hemen kabul ettim hem ailemede katkı sağlarım dedim çünkü babam yemedi içmedi beni okuttu

işimden çok memnunum allaha şükür

daha 1 ay oldu onun için zorluyorum galiba
ama ilerde alışırım diğer arkadaşlar ilerde alışırsın diye yorumlar yazmışlar
onları okudukça motive oldum

Canim, hic calismadiysan bu yüzden yoruluyor olabilirsin.
Birde evlendikten sonra niye calismak istemiyorsun anlamadim, bence her kadin kendi ayaklari üzerinde durabilmeli.
Isterse esinin geliri cok cok iyi olsun.
Ben sahsen esimin bana harclik vermesini istemezdim.
Calis calis. Sakin cikma isten. Alisirsin zamanla. Yorucu is hayati ama en azindan sinav derdi yok, ders derdi yok, her ay hesabinda para yorgunlukta olsun biraz yani.

Bu arada birsey daha eklemek istiyorum.
Bir yakinim, hastalandiktan sonra isini birakmak zorunda kaldi.
Birgün Türkiye'de parkta oturuyoruz, önümüzden belediye cöpcüsü gecti.
Arkadasim döndü bana dediki; eskiden sabahlari ise gitmek iskenci gibiydi, yataktan kalkmak istemiyordum. Simdi sagligim olsada 24 saat calissam..

Haline sükret canim. Ediyorsundurda mutlaka, pozisyonunda maasinda anlattigina göre cok iyi, Allah daha cok verir insAllah.

Bende 1 ay sonra bitiriyorum okulu. 15 yasindan beri hem okuyor hem calisiyorum.
Hatta kis aylarinda, kapinin hemen yaninda kasiyer olarak calisirken, soguktan ellerimin defalarca uyustugunu bilirim. Inan bana o yorgunluktan dahada zordu.

finans uzmanının sana iş yaptrması iyi bişe değil mi? herşeyi bir öğren, biraz pişince zaten seni farkedeceklerdir.. ilk işte biraz ağırlığı sen çekesin, bazen biraz ayak işi yaparsın.. ayak işi dediğim illa fotokopi çekmek değildir, işten işe göre değişir.. biraz sabret, biraz yol al, hala memnun değilsen o zaman şikayet edebilirsin bence..

zamanla alışırsın canım
bir süre sonra kolay gelecek bazı işler
yenide evleneceksin
koaly değil çok borç oluyor.

canım ilk başlarda çok yorucu gelmesi normal
çünkü daha önce hiç çalışmadığını söylüyorsun
3-4 ay sonra alışırsın
evde oturmak sıkıcı gelir
erkekler hep öyle masraftan kaçmak istiyolar
ama sonra kendilerininde hoşlarına gidiyor
biraz böyle idare edelim de
her zaman alacak değilizya de
ikna et yani

Senden kötü durumda olanlarda olduğunu düşünüyorum. Misal :)
Bende 8 yıldır aralıksız hep çalışıyorum. 2 yıldır evliyim bekarken çalışmak çok kolaymış bunu anladım bu zaman zarfında. Ev işleri, yemek ve eş hepsini idare etmek o kadar zorki. Genelde 12,30 dan erken uyuyamam ve sabah 6:50 de kalkarım. Çok iyi de maaş almıyorum açıkçası. Allah kadınları çalışmak zorunda bırakmasın. Çok üzülüyorum...
Ayrıca benden de daha kötü durumda olanlar da var tüm bu yaşanılanların üstüne bebeği olupta çalışmak zorunda olan bayanlar... Allah herkesin yardımcısı olsun...

bir insanın güzel eşyalara heveslenip bunları almak istemesi gayet normal. ödeyebileceğeni düşünüyorsa nden almasın zaten.
ee finans müdürünün bütün işleri sana yaptırması da normal. sonuçta sen onu asiste etmiyor musun?
maaşının epey yüksek olması da çok güzel.
bu kadar normalliğin yanında yorulmaktan şikayet etmen normal değil.
çok çalışacaksın ki çok kazanasın, güzel yaşayasın.
ne kadar ekmek, o kadar köfte..

bunu yorgunluktan değilde sanki okulu bitirdim ve çok yüksek maaşla iş buldum demek için yazmışsın sanki .yanlış anlama sakın çünkü daha bi ayda bu kadar yorgunluk hissedilmezde o yüzden söyledim .

bunu yorgunluktan değilde sanki okulu bitirdim ve çok yüksek maaşla iş buldum demek için yazmışsın sanki .yanlış anlama sakın çünkü daha bi ayda bu kadar yorgunluk hissedilmezde o yüzden söyledim .

onun için yazmadım kesinlikle
yani diyorumki okulu bitirir bitirmez hemen işe başladım hiç dinlenmeye zamanım olmadı

cidden çok yoruluyorum
sabahın köründe kalkıyorum
1.5 saat uzaklıkta iş yeri

daha önce hiç çalışmadığım için bu yoğun tempoya alışkın değilim
1 ayda yorulduğumu hissettim
diğer arkadaşların yorumlarıda ilk aylarda yorulduğunu ama daha sonra alıştıklarını söylediler

bende alışırım zamanla bilmiyorumkismile

canım en azından maaşın tatmin ediciymiş
ben özel bankada çalışıyorum 3 yıl oldu
ve Allah'a dua ediyorum
eşime şöyle yüksek maaşlı bir iş ver nolur diye
bir de ben hamileyim
mesailer iş stresi beni o kadar yoruyor ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…