okurken kendimi gördüm adetasana 1 günlük tempomdan bahsediyeyim
sabah 6:40 kalk 7:20 servise bin 8:30 işbaşı işim muhasebe yoğunluğun Allahını yaşıyorum çalış çalış bu arada aldığın parayıda beyenme neyse çalış çalış bi bakmışsın saat 18.00 18:00 işten çık sevise yetiş 19:15 çocuğu bakıcıdan al eve koş kızın üstünü değiştir mutfağa geç yemek hazırla sofrayı kur kızla oyna koca gelsin yemek yensin sofra kalksın bulaşıklar makinaya konsun sabah çalıştırılmak üzere çamaşırları makinaya koy akşam gelince onları çıkar ve ser kuruyanları katla ve çekmeceye yerleştir bu arada bunları yaparken küçük kızınıda yanıda taşıki hem oyun sansın hem bişeyler paylaşmış ol, bulaşık makinasından bulaşıkları yerlerştir içeri girip kızın legolarıyla oyna hopla zıpla saat oldu 22.00 kızın sütünü hazırla pijamalarını giydir ninni ile sütünü içir uyut o arada sen kaymamışsan içeri gir etrafı topla çeki düzen ver kocanla sohpet çay demle çay iç dertleş hesaplara bak plan yap ... vs vs e arada eşimde yardım ediyor ama benim söylemem lazım sinir olmayayım diye genellikle bişey istemiyorum
yani kısaca
artık
BENDE ÇOK YORGUNUM
okurken kendimi gördüm adeta
bende özel bir şirketin finans departmanında çalışıyorum, çokkk yoruluyorum çokk
sabah 06:30 kalk,kızını hazırla kendin hazırlan, eşim bırakıyor kızımı, 8 de işte oluyorum akşama kadar ölüyorum, 18 de işten çıkıyorum 18:45 de evdeyim hemen mutfağa yemeği koy o sırada eşim ve kızımı alıp geliyor ( kızıma ablam bakıyor) yemek ye, bulaşıkları hallet kızımın nazıyla oyna,oyun ister,ilgi ister, eşin ilgi ister, kızımı yatırırım, evi toparla makinaya çamaşır at, serili varsa onları topla yerlerine yerleştir, gece yatmam 12 yi geçer, buda dertmi güzelim en azından eve gelince yatıyorum demişsin benim için imkansız
bende sabah 06:00da kalkıyorum iş yeri 1,5 saat uzaklıkta
akşam 19:00 a kadar çalışıyorum eve geldiğimde saat 20:30 oluyo
haftada birgünde mesai oluyo 22:00 a kadar
iş hayatı zor ama parasıda iyi:kedi:
para?? pahalı eşyalar ...falann..çok kullanıyorsun bu lafları dikkat ettimde..gelip geçici şeyler bunlar..sağlık önemli,insan bunun için şükretmeli o elinden giderse bu çok yorulduğun işe bile gidemezsin..
sende daha az parayla daha az calışacağın bir iş bul kendine canım...
anlıyorum çalışmak yorucu zor zamanla alışırsın elbet.
ama ekmek aslanın ağzında,yorulmadan kimse 5 kuruş kazanamıyorr...
ben insan hayatı ile uğraşıyorum...
çalıştığım yer hep ağır vakaların geldiği büyük bir hastane..
bunun stresi,yorgunluğu emin ol çok fazla.
evlenince evin bir çok işi,ilerde cocuğu birçoğu senin sorumluluğunda olcak.
bu şekilde düşünmen senin alışmanıda yavaşlatır canım...
mutluluklar diliyorum bu arada...
bunu yorgunluktan değilde sanki okulu bitirdim ve çok yüksek maaşla iş buldum demek için yazmışsın sanki .yanlış anlama sakın çünkü daha bi ayda bu kadar yorgunluk hissedilmezde o yüzden söyledim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?