Çok yoruluyorum kızlar...

gözünde büyütme ödenir inş. :teselli:

canım benım masllah ne guzel hemen ıs bulmussun evlenıosun allahımmmm keske senın yerınde olsam daha okul bıtcekte ıs bulcam da evlencem de ohooooooo kaydirigubbakcemile3 hepsıne alısırsın canım hersey duzene gırer allah evlenene yardım edermıs ayrıca oh ıı yapmıssın kalıtelı olsun herseyın amaaaaaan odenır bı sekılde mutluluklar sımdıden guzelım allah bı yastıkta kocatsın kaydirigubbakcemile3

2001den beri çalışıyorum özel sektörde yaşım 25 ..
alışılıyo , insanın kendi parasını kazanması gibi bi zevk yok gerçekten ama bedelleride oluyo tabi, bende huzursuzluk çekiyorum bazen işyerimde ama evdede oturamam , sıkılıyorum ..

sende alışacaksın

bence tempoya alışacaksınız ne güzel işiniz iyiymiş.. yakında geçer bence....

ilk işim daha önce hiç biyerde çalışmadım

23 yaşındayım bir anda yoğun tempoyla karşılaşınca feleğim şaştıdelikafadulden

ama işimi seviyorum iş yerindeki arkadaşlarım çok iyiler

alışırsın alışırsın ilk işin diyedir alışkın değilsin insan alışamaz hemen bende yaşıcam bunları heralde.

yorulmadan bişe elde edilmiyor malesef..
alışırsın tabii.. yorulmaya alışırsın,çalışmaya alışırsın...
işin mesleğin var nasılsa neden çalışılmaz hiç anlamam,illa para içinmi çalışılır...
kolay gelsin çalışmaya devamkaydirigubbakcemile..

canim hic merak etme yavas yavas alisirsin.. bende bundan 2 sene önce calisiyordum sadece 5 ay calisttim ilk gun inanilmaz, derece yoruldum eve geldigimde ise hemen kendimi yataga atiyordum... tabii o zamanlar yeni is hayatina atilmisttim...
hic takma bunlari kafana senin yerinde olmak isteyen onca insan var suan...
ben suan issizim tek derdim, calisamamak bir daha ve bunu kendime cok sorun ediyorum nerde is baktiysam yok yokk yokkk...senağlama

şükretki maaşın yüksek ben memurum ama yatan memurlardan değilim. akşam eve gittiğimde yemeğimi yer yemez hemen uzanıp biraz dinlendikten sonra işlerimi yapıyorum bazende yorgunluktan sabaha kadar uyuyorum. aldığımız maaşta belli zaten doğrudüzgün zamda yok. haline şükret bir süre sonra yoğun tempoya alışırsın. ben 17 yaşımdan beri yoğun çalışıyorum.

sana 1 günlük tempomdan bahsediyeyim
sabah 6:40 kalk 7:20 servise bin 8:30 işbaşı işim muhasebe yoğunluğun Allahını yaşıyorum çalış çalış bu arada aldığın parayıda beyenme neyse çalış çalış bi bakmışsın saat 18.00 18:00 işten çık sevise yetiş 19:15 çocuğu bakıcıdan al eve koş kızın üstünü değiştir mutfağa geç yemek hazırla sofrayı kur kızla oyna koca gelsin yemek yensin sofra kalksın bulaşıklar makinaya konsun sabah çalıştırılmak üzere çamaşırları makinaya koy akşam gelince onları çıkar ve ser kuruyanları katla ve çekmeceye yerleştir bu arada bunları yaparken küçük kızınıda yanıda taşıki hem oyun sansın hem bişeyler paylaşmış ol, bulaşık makinasından bulaşıkları yerlerştir içeri girip kızın legolarıyla oyna hopla zıpla saat oldu 22.00 kızın sütünü hazırla pijamalarını giydir ninni ile sütünü içir uyut o arada sen kaymamışsan içeri gir etrafı topla çeki düzen ver kocanla sohpet çay demle çay iç dertleş hesaplara bak plan yap ... vs vs e arada eşimde yardım ediyor ama benim söylemem lazım sinir olmayayım diye genellikle bişey istemiyorum
yani kısaca
artık
BENDE ÇOK YORGUNUM

daha yeni baslamissiniz ise..bende is hayatina ilk basladigimda bir kac ay zorla gidip gelmistim ise...hatta eve geldigimde yorgunluktan aglamistim bir kac sefer.ama daha sonra hem bedenen hem manen alismistim...biraz daha sabretmelisiniz....gececek bugunler....iyi bir is bulabildiginiz icin sukretmelisiniz...basarilar.....

evet iyi bir işim var
çalıştığımın karşılığını alıyorum çünkü çok fazla çalışıyorum
finasman müdürü her işi bana yaptırıyo

işte taksitler beni biraz boğdu

Son düzenleme:
bu yoğunluğun üzerine bi de evlencekmisin yaa ohooo yapma...
sana nerdeyse nankör demediği kalmış bazı arkadaşların ama ben anlayanlardanım seni.
mezun olur olmaz yüksek maaşla işe girdiğine göre iyi bir okuldan mezunsun. iyi okuldan mezun olmak da kolay iş değil. hemen o ağırlıktan çıkıp başka ağırlığa dalmışsın, hiç dinlenmedin muhtemelen. ama en azından nikahı ertele derim.. daha bu tempoya alışamadan üzerine nasıl ev kadınlığı yapıcaksın? eve gider gitmez yatağa atlıyorum demişsin.

allaha şükür halimden şikayetçi değilim

işe yeni başladım daha önce hiç çalışmadım ağır geldi zamanla alışırım inşallah

normal bi üniversiteyi ikincilikle bitirdim
o yüzden hemen işe almak istediler
başka yerlerdende teklif geldi buranın maaşı yüksek olduğu için burayı tercih ettim

en büyük teşekkürü babama borçluyum
yemedi içmedi beni okuttu

mesaiye kaldığım günler kendimi yatağa atıyorum eve gelince

diğer günler erken çıkıyorum dinlenmek için vaktim oluyor

taksitleri gözümde büyütüyorum işte
allah yardımcı olur inşallah

sizin ısınıze ozenen ve aldıgınız maasa muhtac olan ınsanları dusunun,gercekten ısınız cok guzel hıc bıkmayın bence ve bırgun bırakırsanız ınanın ozlersınız ısınızı

yüksek maaş+kaliteli pahalı eşyalar. pahalı eşyalara verecek param yok benim çok çalışıyorum çokda kazanıyorum ama neden hep pahalısı. biraz bol bolcu yetişmişsin canım kusura bakma ama lüks yaşamak istiyorsan gözün yükseklerdeyse dahada fazla çalışman gerekiyor. bulunduğun yerin kıymetini bilmezsen ileriyi göremezsin gerilersin. her zaman şükretmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…